Mel de Manuka 50 g (MGO 100+)

Ref: MH005
Cantidad: 0.05
8,86 €
Impostos incluídos
Cantidade
ManukaSaúde
borde_favorito gardar para máis tarde

Miel de Manuka sin pasteurizar en formato 50g y contenido MGO 100+, originaria de Nueva Zelanda, que se diferencia de otras mieles por su contenido en Metilglioxal (MGO), un compuesto natural, responsable de su actividad y de gran parte de sus propiedades.

O mel de Manuka é producido polas abellas no sur de Nova Zelanda e recóllese 4-6 semanas ao ano. Só algúns apicultores poden recoller e garantir a calidade deste mel, a través de estritos controis durante todo o proceso de obtención e transformación, estreitamente supervisados polas autoridades do país.

Miel de Manuka monofloral MGO 100+.

Certificado para contener al menos 100mg/Kg de metilglioxal.

Non apto para nenos menores de 12 meses. Almacenar nun lugar fresco e seco, por debaixo dos 25 °C.

kcal.335
kJ.1400
hidratos de carbono82,10
dos cales azucres82,10
proteína0
Graxas:0
dos que satura0
Sal0,03
Outros 6 produtos na mesma categoría:

ManukaSaúde

MH004

Mel de Manuka 250 g (MGO 100+)

Mel de Manuka sen pasteurizar en formato de 250 g e contido en MGO 100+, orixinario de Nova Zelanda, que se diferencia do resto de meles polo seu contido en Metilglioxal (MGO), un composto natural, responsable da súa actividade e de gran parte das súas propiedades. O mel de Manuka é producido polas abellas no sur de Nova Zelanda e recóllese 4-6 semanas ao ano. Só algúns apicultores poden recoller e garantir a calidade deste mel, mediante uns estritos controis durante todo o proceso de obtención e transformación, estreitamente supervisados polas autoridades do país.

ManukaSaúde

MH007

Mel de Manuka 500 g (MGO 250+)

Mel de Manuka sen pasteurizar en formato 500g e contido en MGO 250+, orixinario de Nova Zelanda, que se diferencia do resto de meles polo seu contido en Metilglioxal (MGO), un composto natural, responsable da súa actividade e de gran parte das súas propiedades. O mel de Manuka é producido polas abellas no sur de Nova Zelanda e recóllese 4-6 semanas ao ano. Só algúns apicultores poden recoller e garantir a calidade deste mel, mediante uns estritos controis durante todo o proceso de obtención e transformación, estreitamente supervisados polas autoridades do país.

ManukaSaúde

MH011

Mel de Manuka 500 g (MGO 550+)

Mel de Manuka sen pasteurizar en formato 500g e contido en MGO 550+, orixinario de Nova Zelanda, que se diferencia do resto de meles polo seu contido en Metilglioxal (MGO), un composto natural, responsable da súa actividade e de gran parte das súas propiedades. O mel de Manuka é producido polas abellas no sur de Nova Zelanda e recóllese 4-6 semanas ao ano. Só algúns apicultores poden recoller e garantir a calidade deste mel, mediante uns estritos controis durante todo o proceso de obtención e transformación, estreitamente supervisados polas autoridades do país.

ManukaSaúde

MH009

Mel de Manuka 500 g (MGO 400+)

Mel de Manuka sen pasteurizar en formato 500g e contido en MGO 400+, orixinario de Nova Zelanda, que se diferencia do resto de meles polo seu contido en Metilglioxal (MGO), un composto natural, responsable da súa actividade e de gran parte das súas propiedades. O mel de Manuka é producido polas abellas no sur de Nova Zelanda e recóllese 4-6 semanas ao ano. Só algúns apicultores poden recoller e garantir a calidade deste mel, mediante uns estritos controis durante todo o proceso de obtención e transformación, estreitamente supervisados polas autoridades do país.

ManukaSaúde

MH006

Mel de Manuka 250 g (MGO 250+)

Mel de Manuka sen pasteurizar en formato 250g e contido en MGO 250+, orixinario de Nova Zelanda, que se diferencia do resto de meles polo seu contido en Metilglioxal (MGO), un composto natural, responsable da súa actividade e de gran parte das súas propiedades. O mel de Manuka é producido polas abellas no sur de Nova Zelanda e recóllese 4-6 semanas ao ano. Só algúns apicultores poden recoller e garantir a calidade deste mel, mediante uns estritos controis durante todo o proceso de obtención e transformación, estreitamente supervisados polas autoridades do país.

ManukaSaúde

MH010

Mel de Manuka 250 g (MGO 550+)

Mel de Manuka sen pasteurizar en formato 250g e contido en MGO 550+, orixinario de Nova Zelanda, que se diferencia do resto de meles polo seu contido en Metilglioxal (MGO), un composto natural, responsable da súa actividade e de gran parte das súas propiedades. O mel de Manuka é producido polas abellas no sur de Nova Zelanda e recóllese 4-6 semanas ao ano. Só algúns apicultores poden recoller e garantir a calidade deste mel, mediante uns estritos controis durante todo o proceso de obtención e transformación, estreitamente supervisados polas autoridades do país.

Os clientes que compraron este produto tamén compraron:

A Finestra sul Cielo

1 MINIPI

Mini galletas de espelta con sabor a pizza

Mini galletas de espelta elaboradas con ingredientes procedentes de agricultura ecológica. Cun potente e delicioso sabor a pizza. O substituto ideal do pan para acompañar as comidas ou combinar con paté de verduras, tahini, amasake, etc...

Alce Negro

AN237

Barra de chocolate negro con sal mariña

Sorprendente barra de chocolate negro con sal mariña elaborada sen leite e cun mínimo de 70% de cacao orgánico puro. É a merenda favorita dos amantes do chocolate e o seu leve toque de sal mariño dálle un sabor intenso e único. Certificado como Fair Tarde e edulcorado con azucre de cana ecolóxico. ...

A Finestra sul Cielo

1HAT

Hatcho Miso orgánico

O Hatcho Miso é a variedade máis antiga de Miso e está feito con soia e sal. É de cor escura e ten un sabor moi intenso.

Fior di Loto

FL002

Galletas digestive con chips de chocolate tubo BIO

Galletas digestive con chips de chocolate ideales para comer a cualquier hora del día. Un desayuno delicioso que combina ingredientes 100% ecológicos, integrales y vegan con el toque del más delicioso chocolate. Conoce las nuevas galletas digestive con chips de chocolate y tus meriendas serán de lo más sabrosas.

Frullà

NN006

Puré de pera Doypack

Puré de peras de cultivo ecolóxico sen conservantes, aditivos nin azucre engadido, presentado nun cómodo recipiente con peche. Unha nova forma sinxela e práctica de comer froita a calquera hora do día. Tres sabores para escoller: mazá; pera; mazá, pera e arándanos. Ideal para pequenos e maiores, amantes do doce sabor da natureza....

Tamén che pode interesar

ManukaSaúde

MH004

Mel de Manuka 250 g (MGO 100+)

Mel de Manuka sen pasteurizar en formato de 250 g e contido en MGO 100+, orixinario de Nova Zelanda, que se diferencia do resto de meles polo seu contido en Metilglioxal (MGO), un composto natural, responsable da súa actividade e de gran parte das súas propiedades. O mel de Manuka é producido polas abellas no sur de Nova Zelanda e recóllese 4-6 semanas ao ano. Só algúns apicultores poden recoller e garantir a calidade deste mel, mediante uns estritos controis durante todo o proceso de obtención e transformación, estreitamente supervisados polas autoridades do país.