Hatcho Miso orgánico

Ref: 1HAT
Cantidad: 300 gr
8,95 €
Impostos incluídos
Cantidade
Esgotado
  • bio
A Finestra sul Cielo

Certificado por:

ORGÁNICA

IT-BIO-014 Agricultura NON UE

borde_favorito gardar para máis tarde

El Hatcho Miso es la variedad más antigua de Miso y está elaborada con soja y sal. Es de un color oscuro y de sabor muy intenso.

soja* entera fermentada (58%), agua, sal marina, harina de soja tostada*.

Alérxenos:

Pode conter restos de glute.

* agricultura ecolóxica

Añadir al final de la cocción de sopas sin hacerlo hervir. El miso ya es salado por lo que no es necesario añadir sal en los platos que se preparen con este alimento. La eventual aparición de grumos claros en la superficie es debido a la presencia de un aminoácido (triosina) que se desarrolla naturalmente en el miso fermentado.

kcal.209
kJ.875
hidratos de carbono11,1
dos cales azucres0,6
proteína22,4
Graxas:6,6
dos que satura0,9
Fibra dietética7,7
Sal9,48
Outros 5 produtos na mesma categoría:

A Finestra sul Cielo

1MIGAR

Miso de garavanzos ecolóxico sen pasteurizar

Descubre o novo miso de garavanzos de Finestra sul Cielo. Un miso sen soia e sen pasteurizar, elaborado cun 47% de garavanzos ecolóxicos, arroz fermentado e sal mariño. Elabórase seguindo métodos tradicionais xaponeses e fermenta durante 2-3 meses, dándolle un sabor rico e suave que combina o sabor doce dos garavanzos co sabor umami do miso tradicional. Moi versátil na cociña, permite preparar unha rica sopa de miso, guisos de vexetais, utilizalo como aderezo ou mesmo darlle un toque salgado a unha deliciosa tosta de miso de tahini, aguacate e garavanzos.

A Finestra sul Cielo

1MISORI

Arroz miso BIO 300 gr

O miso é o resultado dunha coñecida maduración, de aproximadamente un ano de duración, de soia, sales e cereais, realizada en grandes cubas de cedro. Este proceso dá lugar a unha pasta escura e moi saborosa que se emprega principalmente xunto cos cubos de caldo na elaboración de sopas, salsas e condimentos diversos. O arroz miso, elaborado con soia, arroz integral e sal, ten un...

A Finestra sul Cielo

1 DE MARZO

Mugi miso (miso de cebada) 300 gr

O mugi miso, ou miso de cebada, contén unha alta proporción de cebada. A cocción ao vapor da soia e a maduración da soia, sales e cereais durante aproximadamente un ano, realizada en grandes cubas de cedro, confire a este alimento un sabor inconfundible e delicado. Miso ideal para a preparación de sopas, salsas e condimentos diversos.

A Finestra sul Cielo

1SHIRO

Shiro Miso

Shiro Miso faise cunha fermentación de menos de dous meses para conseguir un sabor máis delicado e doce que o miso normal. É ideal para preparar salsas ou cremas e acompañar verduras e cereais. produto pasteurizado.

Voelkel

VK006

Zume de remolacha lactofermentado BIO

Para este zume de remolacha vermella lactofermentada só se utilizan materias primas Demeter, procedentes da agricultura biodinámica. Os tubérculos de remolacha vermella, naturalmente aromáticos, son sometidos a un proceso de prensado para conservar todos os seus nutrientes, antes de combinalos con ácido láctico, realizando todo o proceso sen engadir sal. O proceso de lactofermentación...

Os clientes que compraron este produto tamén compraron:

A Finestra sul Cielo

1CECI

Garbanzos 100% compostables

Os garavanzos son un dos legumes máis nutritivos que existen xa que son moi ricos en proteínas e fibra. Tamén teñen infinitos usos, en sopas, guisos, como guarnición de pratos ou combinados con outras leguminosas. Procedentes da agricultura ecolóxica, tamén son perfectas para facer fariña de garavanzos ou hummus. Envasado en atmosfera protexida para preservar todos os seus nutrientes. Sen glúten. Agora en envases 100% compostables!

Alce Negro

AN123

galletas de espelta

Sabrosas e crocantes galletas de espelta ecolóxicas elaboradas sen conservantes nin aromas. Sen graxas hidroxenadas. Perfectos para mollarlos en calquera tipo de bebida de cereais así como para almorzar ou merenda....

A Finestra sul Cielo

3KUKI

Té Kukicha tostado 1 kg

Té verde torrado de tres anos cultivado na rexión de Uji, que produciu o té xaponés máis coñecido durante séculos. É nesta zona onde a familia Nagata cultiva, aínda hoxe de xeito tradicional, as plantas que serven para facer o seu excelente té Kukicha....

A Finestra sul Cielo

1 CASCO

compota de castañas

Compota de castañas de cultivo ecolóxico certificado. Obtense cocendo a froita e mesturala con concentrado de uva. Cun mínimo do 60-70% da mellor froita. Compota untable ideal para almorzar ou merenda. Perfecto tamén para a elaboración das sobremesas. Sen azucres engadidos...

argital

AR23

Crema de rosas ecolóxica

Crema de rosa indicada para aplicar no rostro, pescozo e escote. Equilibrio. Para todo tipo de pel. Sin conservantes....

vivan

VI025

Chocolate Negro Panamá 75% con azucre de coco orgánico

Este chocolate está endulzado con azucre de coco, unha alternativa popular ao azucre que ten lixeiras notas de caramelo. O complemento perfecto para o aromático cacao orgánico de Panamá. 75% cacao para os amantes dos chocolates negros de intensidade moderada. BIO, vegano, libre de plástico e certificado Rainforest.

Tamén che pode interesar

A Finestra sul Cielo

1 DE MARZO

Mugi miso (miso de cebada) 300 gr

O mugi miso, ou miso de cebada, contén unha alta proporción de cebada. A cocción ao vapor da soia e a maduración da soia, sales e cereais durante aproximadamente un ano, realizada en grandes cubas de cedro, confire a este alimento un sabor inconfundible e delicado. Miso ideal para a preparación de sopas, salsas e condimentos diversos.

A Finestra sul Cielo

1MISORI

Arroz miso BIO 300 gr

O miso é o resultado dunha coñecida maduración, de aproximadamente un ano de duración, de soia, sales e cereais, realizada en grandes cubas de cedro. Este proceso dá lugar a unha pasta escura e moi saborosa que se emprega principalmente xunto cos cubos de caldo na elaboración de sopas, salsas e condimentos diversos. O arroz miso, elaborado con soia, arroz integral e sal, ten un...