Ensalada de lentejas con aliño de limón

Ref: receita_233

Fácil

Dificultade

30 minutos

Preparación

Entrante

Tipo

Vexetais

Categoría

Ingredientes

1 taza de lentejas rojas

Cilantro fresco

Zumo de medio limón

Sal y pimienta

2 cucharadas de Aove

1/2 pimiento rojo

1/2 taza de maíz fresco

1/4 de col morada rallada

2 zanahorias ralladas

Pasos

1. Picamos todos los ingredientes y reservamos.

2. Cocinamos las lentejas con dos partes de agua durante unos 15 minutos, escurrimos y reservamos.

3.Picamos el cilantro.

4.En un bol vertemos el zumo de limón y emulsionamos con el aceite, la sal y la pimienta.

5. Disponemos todos los ingredientes en un plato formando un arcoíris.6. Aliñamos con la vinagreta y servimos.

imaxes de tarxetas

Emmanuela Gornati

Coach e chef vegano

@emanuela.gornati_chef

Empresaria, Coach sanitaria e Chef vegana, creadora do método Essenza
borde_favorito gardar para máis tarde
Compre os ingredientes desta receita:

A Finestra sul Cielo

1 LENTO

Lentellas vermellas peladas 100% compostables

Lentellas vermellas peladas procedentes da agricultura ecolóxica. Exóticas e saborosas, este tipo de legumes son ideais para combinar con cereais e legumes ou condimentar con aceite de oliva virxe extra, salsa de soia ou Gomasio. Son un alimento nutricional moi completo, moi rico en fibra e cun alto contido en proteínas de orixe vexetal. Envasado en atmosfera protexida para preservar todos os seus nutrientes. Agora en envases 100% compostables!

Alce Negro

AN082

Zume de limón ecolóxico

Zume de limón procedente da agricultura ecolóxica. Ideal para engadir un toque de sabor a calquera preparación culinaria así como para engadirlle a vinagretas. Tamén é perfecto en pratos de peixe ou na preparación de cócteles...

Outros 6 produtos na mesma categoría: