Doces con mel de Manuka e propóleo (MGO 400+)

Ref: MH014
Cantidade: 0,07
7,95 €
Impostos incluídos
Cantidade
ManukaSaúde
borde_favorito gardar para máis tarde

Estes doces suaves combinan a bondade do mel premium de Manuka de Nova Zelanda, o poder protector natural do propóleo e un extra adicional de vitamina C. Feito con mel de Manuka MGO ™ 400 + mel de alta calidade, certificado polo seu contido en metilglioxal natural (400 mg/ kg). Este composto é o que fai que o mel de Manuka sexa tan especial, puro e cheo de propiedades. Con ingredientes 100% naturais, sen cores nin sabores artificiais.

Azucar de caña (55%), sirope de glucosa (36%), miel de manuka MGO 400 (4,5%), agua, propóleo (2%), aroma natural con aceite de limon, vitamina C

Alérxenos:

Puede contener trazas de soja y derivados, leche , lactosa y derivados.

Consumo directo. Almacenar nun lugar fresco e seco, por debaixo dos 25 °C.

kcal.398
kJ.1690
hidratos de carbono98,30
dos cales azucres65,80
proteína1,70
Graxas:0,20
dos que satura0,10
Sal0,10
Outros 6 produtos na mesma categoría:

ManukaSaúde

MH004

Mel de Manuka 250 g (MGO 100+)

Mel de Manuka sen pasteurizar en formato de 250 g e contido en MGO 100+, orixinario de Nova Zelanda, que se diferencia do resto de meles polo seu contido en Metilglioxal (MGO), un composto natural, responsable da súa actividade e de gran parte das súas propiedades. O mel de Manuka é producido polas abellas no sur de Nova Zelanda e recóllese 4-6 semanas ao ano. Só algúns apicultores poden recoller e garantir a calidade deste mel, mediante uns estritos controis durante todo o proceso de obtención e transformación, estreitamente supervisados polas autoridades do país.

ManukaSaúde

MH009

Mel de Manuka 500 g (MGO 400+)

Mel de Manuka sen pasteurizar en formato 500g e contido en MGO 400+, orixinario de Nova Zelanda, que se diferencia do resto de meles polo seu contido en Metilglioxal (MGO), un composto natural, responsable da súa actividade e de gran parte das súas propiedades. O mel de Manuka é producido polas abellas no sur de Nova Zelanda e recóllese 4-6 semanas ao ano. Só algúns apicultores poden recoller e garantir a calidade deste mel, mediante uns estritos controis durante todo o proceso de obtención e transformación, estreitamente supervisados polas autoridades do país.

ManukaSaúde

MH013

Doces con mel de Manuka e limón (MGO 400+)

Estes doces suaves combinan a bondade do mel premium de Manuka de Nova Zelanda co sabor natural fresco do limón e un extra adicional de vitamina C. Feito con mel de Manuka MGO ™ 400 + mel de alta calidade, certificado polo seu contido en metilglioxal natural (400 mg/ kg). Este composto é o que fai que o mel de Manuka sexa tan especial, puro e cheo de propiedades. Con ingredientes 100% naturais, sen cores nin sabores artificiais.

ManukaSaúde

MH006

Mel de Manuka 250 g (MGO 250+)

Mel de Manuka sen pasteurizar en formato 250g e contido en MGO 250+, orixinario de Nova Zelanda, que se diferencia do resto de meles polo seu contido en Metilglioxal (MGO), un composto natural, responsable da súa actividade e de gran parte das súas propiedades. O mel de Manuka é producido polas abellas no sur de Nova Zelanda e recóllese 4-6 semanas ao ano. Só algúns apicultores poden recoller e garantir a calidade deste mel, mediante uns estritos controis durante todo o proceso de obtención e transformación, estreitamente supervisados polas autoridades do país.

ManukaSaúde

MH012

Doces con mel de Manuka e groselha negra (MGO 400+)

Estes doces suaves combinan a bondade do mel premium de Manuka de Nova Celandia co sabor afroitado fresco da groselha negra e un extra adicional de vitamina C. Feito con mel de Manuka MGO ™ 400 + mel de alta calidade, certificado polo seu contido natural de metilglioxal (400 mg/ kg). Este composto é o que fai que o mel de Manuka sexa tan especial, puro e cheo de propiedades. Con ingredientes 100% naturais, sen cores nin sabores artificiais.

ManukaSaúde

MH007

Mel de Manuka 500 g (MGO 250+)

Mel de Manuka sen pasteurizar en formato 500g e contido en MGO 250+, orixinario de Nova Zelanda, que se diferencia do resto de meles polo seu contido en Metilglioxal (MGO), un composto natural, responsable da súa actividade e de gran parte das súas propiedades. O mel de Manuka é producido polas abellas no sur de Nova Zelanda e recóllese 4-6 semanas ao ano. Só algúns apicultores poden recoller e garantir a calidade deste mel, mediante uns estritos controis durante todo o proceso de obtención e transformación, estreitamente supervisados polas autoridades do país.

Os clientes que compraron este produto tamén compraron:

A Finestra sul Cielo

1 AMAMIG

Masa de millo

O amasake de millo é unha crema doce e deliciosa ideal para consumir como sobremesa ou engadido con froita, marmelada de froitas, crema de abelás ou crema de améndoas. Tamén se pode utilizar como base para a preparación de pudim ou doces. A fermentación do cereal realízase engadindo koji, un fermento natural que transforma o millo nesta deliciosa crema, sen utilizar encimas artificiais. O A...

vivan

VI033

Chocolate Negro 62% con Caramelo e Flor de Sal de Mallorca BIO

Caramelo, sal e chocolate: tres sabores clásicos que combinan á perfección. O agradable contraste de sabores salgados e doces ponse de manifesto co noso aromático chocolate negro ecolóxico cun 62% de cacao da República Dominicana. Os crocantes anacos de caramelo mestúranse coa flor de sal da praia virxe de Es Trenc, en Mallorca. Os seus exquisitos cristais, colleitados a man nas salinas desta zona, son unha especialidade balear moi apreciada.62% cacao para os amantes dos suaves chocolates negros. Certificado BIO, libre de plástico, vegano e Rainforest.

A Finestra sul Cielo

1PAUSA

Descanso de trigo sarraceno

Merenda lixeira e crocante elaborada con trigo sarraceno e elaborada sen engadir aceites, graxas, especias nin queixos. Non está frito e é ideal como aperitivo ou para merendar entre comidas...

machandel

MC003

Salsa ketchup ecolóxica

A saborosa salsa de ketchup de Machandel é o complemento ideal para darlle un sabor excepcional aos teus pratos, bocadillos ou salsas. Feito con ingredientes 100% orgánicos e apto para veganos.

Alce Negro

AN238

Barra de chocolate negro con café arábica

Deliciosa barra de chocolate negro con café elaborado cun mínimo de 70% de cacao orgánico puro. Cun intenso sabor a café arábica, é a merenda ideal para os amantes do coñecido café moka, pero en tableta. Libre de lácteos e certificado de Comercio Xusto. Endulzado con azucre de cana ecolóxico....

Voelkel

VK029

Zume de laranxa, mango e maracuyá ecolóxico

Para elaborar este delicioso zume multifroito de laranxa, mango e maracuyá, de sabor intensamente afroitado e sen azucres engadidos, só utilizamos ingredientes procedentes de agricultura ecolóxica ou biodinámica, certificados de comercio xusto. O pensamento a longo prazo, a acción sostible e o compromiso social forman parte da filosofía da marca. ...

Tamén che pode interesar

ManukaSaúde

MH004

Mel de Manuka 250 g (MGO 100+)

Mel de Manuka sen pasteurizar en formato de 250 g e contido en MGO 100+, orixinario de Nova Zelanda, que se diferencia do resto de meles polo seu contido en Metilglioxal (MGO), un composto natural, responsable da súa actividade e de gran parte das súas propiedades. O mel de Manuka é producido polas abellas no sur de Nova Zelanda e recóllese 4-6 semanas ao ano. Só algúns apicultores poden recoller e garantir a calidade deste mel, mediante uns estritos controis durante todo o proceso de obtención e transformación, estreitamente supervisados polas autoridades do país.

ManukaSaúde

MH007

Mel de Manuka 500 g (MGO 250+)

Mel de Manuka sen pasteurizar en formato 500g e contido en MGO 250+, orixinario de Nova Zelanda, que se diferencia do resto de meles polo seu contido en Metilglioxal (MGO), un composto natural, responsable da súa actividade e de gran parte das súas propiedades. O mel de Manuka é producido polas abellas no sur de Nova Zelanda e recóllese 4-6 semanas ao ano. Só algúns apicultores poden recoller e garantir a calidade deste mel, mediante uns estritos controis durante todo o proceso de obtención e transformación, estreitamente supervisados polas autoridades do país.

ManukaSaúde

MH008

Miel de Manuka 250 g (MGO 400+)

Mel de Manuka sen pasteurizar en formato de 250 g e contido en MGO 400+, orixinario de Nova Zelanda, que se diferencia do resto de meles polo seu contido en Metilglioxal (MGO), un composto natural, responsable da súa actividade e de gran parte das súas propiedades. O mel de Manuka é producido polas abellas no sur de Nova Zelanda e recóllese 4-6 semanas ao ano. Só algúns apicultores poden recoller e garantir a calidade deste mel, mediante uns estritos controis durante todo o proceso de obtención e transformación, estreitamente supervisados polas autoridades do país.

ManukaSaúde

MH009

Mel de Manuka 500 g (MGO 400+)

Mel de Manuka sen pasteurizar en formato 500g e contido en MGO 400+, orixinario de Nova Zelanda, que se diferencia do resto de meles polo seu contido en Metilglioxal (MGO), un composto natural, responsable da súa actividade e de gran parte das súas propiedades. O mel de Manuka é producido polas abellas no sur de Nova Zelanda e recóllese 4-6 semanas ao ano. Só algúns apicultores poden recoller e garantir a calidade deste mel, mediante uns estritos controis durante todo o proceso de obtención e transformación, estreitamente supervisados polas autoridades do país.

ManukaSaúde

MH011

Mel de Manuka 500 g (MGO 550+)

Mel de Manuka sen pasteurizar en formato 500g e contido en MGO 550+, orixinario de Nova Zelanda, que se diferencia do resto de meles polo seu contido en Metilglioxal (MGO), un composto natural, responsable da súa actividade e de gran parte das súas propiedades. O mel de Manuka é producido polas abellas no sur de Nova Zelanda e recóllese 4-6 semanas ao ano. Só algúns apicultores poden recoller e garantir a calidade deste mel, mediante uns estritos controis durante todo o proceso de obtención e transformación, estreitamente supervisados polas autoridades do país.