Doces con mel de Manuka e groselha negra (MGO 400+)

Referencia: MH012
Cantidade: 0,07
7,00 €
Impostos incluídos
Cantidade
ManukaSaúde
borde_favorito gardar para máis tarde

Estes doces suaves combinan a bondade do mel premium de Manuka de Nova Celandia co sabor afroitado fresco da groselha negra e un extra adicional de vitamina C. Feito con mel de Manuka MGO ™ 400 + mel de alta calidade, certificado polo seu contido natural de metilglioxal (400 mg/ kg). Este composto é o que fai que o mel de Manuka sexa tan especial, puro e cheo de propiedades. Con ingredientes 100% naturais, sen cores nin sabores artificiais.

azucre de cana (57%), xarope de glicosa (31%), mel de Manuka MGOTM 400+ (8%), auga, sabor natural (grosella negra), vitamina C, ácido cítrico, cor natural: cenoria negra.

Alérxenos:

Pode conter trazas de soia e derivados, leite, lactosa e derivados

Consumo directo. Almacenar nun lugar fresco e seco, por debaixo dos 25 °C.

kJ.1690
hidratos de carbono98,80
dos cales azucres0,20
proteína0,30
dos que satura70,90
Sal0,10
Outros 6 produtos na mesma categoría:

ManukaSaúde

MH013

Doces con mel de Manuka e limón (MGO 400+)

Estes doces suaves combinan a bondade do mel premium de Manuka de Nova Zelanda co sabor natural fresco do limón e un extra adicional de vitamina C. Feito con mel de Manuka MGO ™ 400 + mel de alta calidade, certificado polo seu contido en metilglioxal natural (400 mg/ kg). Este composto é o que fai que o mel de Manuka sexa tan especial, puro e cheo de propiedades. Con ingredientes 100% naturais, sen cores nin sabores artificiais.

ManukaSaúde

MH006

Mel de Manuka 250 g (MGO 250+)

Mel de Manuka sen pasteurizar en formato 250g e contido en MGO 250+, orixinario de Nova Zelanda, que se diferencia do resto de meles polo seu contido en Metilglioxal (MGO), un composto natural, responsable da súa actividade e de gran parte das súas propiedades. O mel de Manuka é producido polas abellas no sur de Nova Zelanda e recóllese 4-6 semanas ao ano. Só algúns apicultores poden recoller e garantir a calidade deste mel, mediante uns estritos controis durante todo o proceso de obtención e transformación, estreitamente supervisados polas autoridades do país.

ManukaSaúde

MH004

Mel de Manuka 250 g (MGO 100+)

Mel de Manuka sen pasteurizar en formato de 250 g e contido en MGO 100+, orixinario de Nova Zelanda, que se diferencia do resto de meles polo seu contido en Metilglioxal (MGO), un composto natural, responsable da súa actividade e de gran parte das súas propiedades. O mel de Manuka é producido polas abellas no sur de Nova Zelanda e recóllese 4-6 semanas ao ano. Só algúns apicultores poden recoller e garantir a calidade deste mel, mediante uns estritos controis durante todo o proceso de obtención e transformación, estreitamente supervisados polas autoridades do país.

ManukaSaúde

MH011

Mel de Manuka 500 g (MGO 550+)

Mel de Manuka sen pasteurizar en formato 500g e contido en MGO 550+, orixinario de Nova Zelanda, que se diferencia do resto de meles polo seu contido en Metilglioxal (MGO), un composto natural, responsable da súa actividade e de gran parte das súas propiedades. O mel de Manuka é producido polas abellas no sur de Nova Zelanda e recóllese 4-6 semanas ao ano. Só algúns apicultores poden recoller e garantir a calidade deste mel, mediante uns estritos controis durante todo o proceso de obtención e transformación, estreitamente supervisados polas autoridades do país.

ManukaSaúde

MH014

Doces con mel de Manuka e propóleo (MGO 400+)

Estes doces suaves combinan a bondade do mel premium de Manuka de Nova Zelanda, o poder protector natural do propóleo e un extra adicional de vitamina C. Feito con mel de Manuka MGO ™ 400 + mel de alta calidade, certificado polo seu contido en metilglioxal natural (400 mg/ kg). Este composto é o que fai que o mel de Manuka sexa tan especial, puro e cheo de propiedades. Con ingredientes 100% naturais, sen cores nin sabores artificiais.

ManukaSaúde

MH008

Miel de Manuka 250 g (MGO 400+)

Mel de Manuka sen pasteurizar en formato de 250 g e contido en MGO 400+, orixinario de Nova Zelanda, que se diferencia do resto de meles polo seu contido en Metilglioxal (MGO), un composto natural, responsable da súa actividade e de gran parte das súas propiedades. O mel de Manuka é producido polas abellas no sur de Nova Zelanda e recóllese 4-6 semanas ao ano. Só algúns apicultores poden recoller e garantir a calidade deste mel, mediante uns estritos controis durante todo o proceso de obtención e transformación, estreitamente supervisados polas autoridades do país.

Os clientes que compraron este produto tamén compraron:
Prezo básico -10%

A Finestra sul Cielo

1PUME

Puré de mazá ecolóxico

Puré de mazá elaborado con froita 100% ecolóxica cocida a baixa temperatura para preservar as súas propiedades nutricionais. Sen espesantes nin colorantes. Contén só azucres de froitas. Unha merenda ou unha sobremesa chea de natureza. Presentado en dúas tinas de 100 gramos para maior comodidade....

A Finestra sul Cielo

1MISORI

Arroz miso BIO 300 gr

O miso é o resultado dunha coñecida maduración, de aproximadamente un ano de duración, de soia, sales e cereais, realizada en grandes cubas de cedro. Este proceso dá lugar a unha pasta escura e moi saborosa que se emprega principalmente xunto cos cubos de caldo na elaboración de sopas, salsas e condimentos diversos. O arroz miso, elaborado con soia, arroz integral e sal, ten un...

vivan

VI024

Chocolate Negro 85% Santo Domingo BIO

Unha experiencia para coñecedores e amantes dos chocolates negros de calidade superior. Este chocolate negro de alta porcentaxe cativa pola súa pureza e delicadeza. O cacao ecolóxico máis selecto da República Dominicana dálle aromas únicos. 85% cacao para os amantes dos chocolates negros intensos. BIO, vegano, libre de plástico e certificado Rainforest.

Prezo básico -10%

Xerminal

GM020

Tartaleta de froitos vermellos sen glute

As tartaletas de froitos vermellos sen glute son ideais para calquera hora do día. A formulación con fariña de arroz engade un crujido á codia, mentres que o recheo de froitos vermellos ten doces notas de amorodos e framboesas. Certificado sen glute.

Alce Negro

AN125

galletas de muesli

Todas as cousas boas do muesli en galletas únicas con copos de avea e anacos de mazá, pasas e noces. Feitas con trigo, son un pracer a calquera hora do día. Non contén graxas hidroxenadas nin aceite de palma....

Alce Negro

AN118

Galletas de espelta con gotas de chocolate

Galletas frollini típicas de Italia, elaboradas con fariña de espelta con pepitas de chocolate. Unha delicia para o padal, ideal para combinar con calquera bebida de cereal, té ou café. Receita con aceite de oliva virxe extra e sen aceite de palma....

Tamén che pode interesar

ManukaSaúde

MH004

Mel de Manuka 250 g (MGO 100+)

Mel de Manuka sen pasteurizar en formato de 250 g e contido en MGO 100+, orixinario de Nova Zelanda, que se diferencia do resto de meles polo seu contido en Metilglioxal (MGO), un composto natural, responsable da súa actividade e de gran parte das súas propiedades. O mel de Manuka é producido polas abellas no sur de Nova Zelanda e recóllese 4-6 semanas ao ano. Só algúns apicultores poden recoller e garantir a calidade deste mel, mediante uns estritos controis durante todo o proceso de obtención e transformación, estreitamente supervisados polas autoridades do país.

ManukaSaúde

MH007

Mel de Manuka 500 g (MGO 250+)

Mel de Manuka sen pasteurizar en formato 500g e contido en MGO 250+, orixinario de Nova Zelanda, que se diferencia do resto de meles polo seu contido en Metilglioxal (MGO), un composto natural, responsable da súa actividade e de gran parte das súas propiedades. O mel de Manuka é producido polas abellas no sur de Nova Zelanda e recóllese 4-6 semanas ao ano. Só algúns apicultores poden recoller e garantir a calidade deste mel, mediante uns estritos controis durante todo o proceso de obtención e transformación, estreitamente supervisados polas autoridades do país.

ManukaSaúde

MH008

Miel de Manuka 250 g (MGO 400+)

Mel de Manuka sen pasteurizar en formato de 250 g e contido en MGO 400+, orixinario de Nova Zelanda, que se diferencia do resto de meles polo seu contido en Metilglioxal (MGO), un composto natural, responsable da súa actividade e de gran parte das súas propiedades. O mel de Manuka é producido polas abellas no sur de Nova Zelanda e recóllese 4-6 semanas ao ano. Só algúns apicultores poden recoller e garantir a calidade deste mel, mediante uns estritos controis durante todo o proceso de obtención e transformación, estreitamente supervisados polas autoridades do país.

ManukaSaúde

MH009

Mel de Manuka 500 g (MGO 400+)

Mel de Manuka sen pasteurizar en formato 500g e contido en MGO 400+, orixinario de Nova Zelanda, que se diferencia do resto de meles polo seu contido en Metilglioxal (MGO), un composto natural, responsable da súa actividade e de gran parte das súas propiedades. O mel de Manuka é producido polas abellas no sur de Nova Zelanda e recóllese 4-6 semanas ao ano. Só algúns apicultores poden recoller e garantir a calidade deste mel, mediante uns estritos controis durante todo o proceso de obtención e transformación, estreitamente supervisados polas autoridades do país.

ManukaSaúde

MH011

Mel de Manuka 500 g (MGO 550+)

Mel de Manuka sen pasteurizar en formato 500g e contido en MGO 550+, orixinario de Nova Zelanda, que se diferencia do resto de meles polo seu contido en Metilglioxal (MGO), un composto natural, responsable da súa actividade e de gran parte das súas propiedades. O mel de Manuka é producido polas abellas no sur de Nova Zelanda e recóllese 4-6 semanas ao ano. Só algúns apicultores poden recoller e garantir a calidade deste mel, mediante uns estritos controis durante todo o proceso de obtención e transformación, estreitamente supervisados polas autoridades do país.