Doces con mel de Manuka e limón (MGO 400+)

Ref: MH013
Cantidade: 0,07
7,00 €
Impostos incluídos
Cantidade
ManukaSaúde
borde_favorito gardar para máis tarde

Estos suaves caramelos combinan las bondades de la miel de Manuka de Nueva Zelanda de primera calidad con el sabor natural fresco del limón y un plus adicional de vitamina C. Elaborado con miel de Manuka MGO ™ 400 + de alto grado, , certificada por su contenido de metilglioxal natural (400 mg / kg). Este compuesto es el que hace la miel de Manuka tan especial , pura y llena de propiedades. Con ingredientes 100% naturales , sin colorantes ni sabores artificiales.

azúcar de caña (57%), sirope de glucosa (31%), miel de Manuka MGOTM 400+ (8%), agua, aroma natural con aceite de limón, vitamina C, cúrcuma.

Alérxenos:

Puede contener trazas de soja y derivados, leche y lactosa y derivados.

Consumo directo. Almacenar nun lugar fresco e seco, por debaixo dos 25 °C.

kcal.398
kJ.1690
hidratos de carbono98,80
dos cales azucres70,90
proteína0,30
Graxas:0,30
dos que satura0,20
Outros 6 produtos na mesma categoría:

ManukaSaúde

MH012

Doces con mel de Manuka e groselha negra (MGO 400+)

Estes doces suaves combinan a bondade do mel premium de Manuka de Nova Celandia co sabor afroitado fresco da groselha negra e un extra adicional de vitamina C. Feito con mel de Manuka MGO ™ 400 + mel de alta calidade, certificado polo seu contido natural de metilglioxal (400 mg/ kg). Este composto é o que fai que o mel de Manuka sexa tan especial, puro e cheo de propiedades. Con ingredientes 100% naturais, sen cores nin sabores artificiais.

ManukaSaúde

MH005

Mel de Manuka 50 g (MGO 100+)

Mel de Manuka sen pasteurizar en formato 50g e contido en MGO 100+, orixinario de Nova Zelanda, que se diferencia do resto de meles polo seu contido en Metilglioxal (MGO), un composto natural, responsable da súa actividade e de gran parte das súas propiedades. O mel de Manuka é producido polas abellas no sur de Nova Zelanda e recóllese 4-6 semanas ao ano. Só algúns apicultores poden recoller e garantir a calidade deste mel, mediante uns estritos controis durante todo o proceso de obtención e transformación, estreitamente supervisados polas autoridades do país.

ManukaSaúde

MH010

Mel de Manuka 250 g (MGO 550+)

Mel de Manuka sen pasteurizar en formato 250g e contido en MGO 550+, orixinario de Nova Zelanda, que se diferencia do resto de meles polo seu contido en Metilglioxal (MGO), un composto natural, responsable da súa actividade e de gran parte das súas propiedades. O mel de Manuka é producido polas abellas no sur de Nova Zelanda e recóllese 4-6 semanas ao ano. Só algúns apicultores poden recoller e garantir a calidade deste mel, mediante uns estritos controis durante todo o proceso de obtención e transformación, estreitamente supervisados polas autoridades do país.

ManukaSaúde

MH014

Doces con mel de Manuka e propóleo (MGO 400+)

Estes doces suaves combinan a bondade do mel premium de Manuka de Nova Zelanda, o poder protector natural do propóleo e un extra adicional de vitamina C. Feito con mel de Manuka MGO ™ 400 + mel de alta calidade, certificado polo seu contido en metilglioxal natural (400 mg/ kg). Este composto é o que fai que o mel de Manuka sexa tan especial, puro e cheo de propiedades. Con ingredientes 100% naturais, sen cores nin sabores artificiais.

ManukaSaúde

MH004

Mel de Manuka 250 g (MGO 100+)

Mel de Manuka sen pasteurizar en formato de 250 g e contido en MGO 100+, orixinario de Nova Zelanda, que se diferencia do resto de meles polo seu contido en Metilglioxal (MGO), un composto natural, responsable da súa actividade e de gran parte das súas propiedades. O mel de Manuka é producido polas abellas no sur de Nova Zelanda e recóllese 4-6 semanas ao ano. Só algúns apicultores poden recoller e garantir a calidade deste mel, mediante uns estritos controis durante todo o proceso de obtención e transformación, estreitamente supervisados polas autoridades do país.

ManukaSaúde

MH007

Mel de Manuka 500 g (MGO 250+)

Mel de Manuka sen pasteurizar en formato 500g e contido en MGO 250+, orixinario de Nova Zelanda, que se diferencia do resto de meles polo seu contido en Metilglioxal (MGO), un composto natural, responsable da súa actividade e de gran parte das súas propiedades. O mel de Manuka é producido polas abellas no sur de Nova Zelanda e recóllese 4-6 semanas ao ano. Só algúns apicultores poden recoller e garantir a calidade deste mel, mediante uns estritos controis durante todo o proceso de obtención e transformación, estreitamente supervisados polas autoridades do país.

Os clientes que compraron este produto tamén compraron:

Alta Alella

AA008

Cava Brut Nature Laietà gran reserva Alta alella bio 750ml

Cava procedente de uvas ecológicas embotellado en botella especial para acentuar el factor diferencial y representado por un coupage muy internacional que lo dota de estructura , aroma y sabor mucho más marcados . La vendimia se realiza manualmente seleccionando las mejores uvas para la elaboración de cava. Extracción muy suave del mosto flor para evitar la obtención de color del Pinot Noir y la fermentación se realiza a 15ºC de forma separada para cada variedad . Con una aplicación estricta del método tradicional de elaboración y con un mínimo de crianza de 30 meses, se pone a la venta recién degollado.

ManukaSaúde

MH009

Mel de Manuka 500 g (MGO 400+)

Mel de Manuka sen pasteurizar en formato 500g e contido en MGO 400+, orixinario de Nova Zelanda, que se diferencia do resto de meles polo seu contido en Metilglioxal (MGO), un composto natural, responsable da súa actividade e de gran parte das súas propiedades. O mel de Manuka é producido polas abellas no sur de Nova Zelanda e recóllese 4-6 semanas ao ano. Só algúns apicultores poden recoller e garantir a calidade deste mel, mediante uns estritos controis durante todo o proceso de obtención e transformación, estreitamente supervisados polas autoridades do país.

Alce Negro

AN232

Penne de millo e arroz sen glute

Delicioso e saboroso penne sen glute feito con ingredientes orgánicos, cultivado no norte de Italia. Elaborado cunha enxeñosa técnica de elaboración que consegue conservar un sabor e textura semellantes á pasta de trigo duro, pero sen glute. Ideal para combinar con innumerables salsas e condimentos. ...

A Finestra sul Cielo

1 GRÁFICO

Grissini de espelta integral

Galletas de espelta integrais procedentes da agricultura ecolóxica. Ideal para merendar entre comidas ou acompañar comidas. Presentado en cómodos minipacks....

A Finestra sul Cielo

1 PIZZA

Base para pizza de trigo integral (2 bases)

Masas de pizza esponxosas elaboradas con trigo branco e integral de cultivo ecolóxico. Para combinar con verduras cortadas, olivas, etc. ...

Tamén che pode interesar

ManukaSaúde

MH004

Mel de Manuka 250 g (MGO 100+)

Mel de Manuka sen pasteurizar en formato de 250 g e contido en MGO 100+, orixinario de Nova Zelanda, que se diferencia do resto de meles polo seu contido en Metilglioxal (MGO), un composto natural, responsable da súa actividade e de gran parte das súas propiedades. O mel de Manuka é producido polas abellas no sur de Nova Zelanda e recóllese 4-6 semanas ao ano. Só algúns apicultores poden recoller e garantir a calidade deste mel, mediante uns estritos controis durante todo o proceso de obtención e transformación, estreitamente supervisados polas autoridades do país.

ManukaSaúde

MH007

Mel de Manuka 500 g (MGO 250+)

Mel de Manuka sen pasteurizar en formato 500g e contido en MGO 250+, orixinario de Nova Zelanda, que se diferencia do resto de meles polo seu contido en Metilglioxal (MGO), un composto natural, responsable da súa actividade e de gran parte das súas propiedades. O mel de Manuka é producido polas abellas no sur de Nova Zelanda e recóllese 4-6 semanas ao ano. Só algúns apicultores poden recoller e garantir a calidade deste mel, mediante uns estritos controis durante todo o proceso de obtención e transformación, estreitamente supervisados polas autoridades do país.

ManukaSaúde

MH008

Miel de Manuka 250 g (MGO 400+)

Mel de Manuka sen pasteurizar en formato de 250 g e contido en MGO 400+, orixinario de Nova Zelanda, que se diferencia do resto de meles polo seu contido en Metilglioxal (MGO), un composto natural, responsable da súa actividade e de gran parte das súas propiedades. O mel de Manuka é producido polas abellas no sur de Nova Zelanda e recóllese 4-6 semanas ao ano. Só algúns apicultores poden recoller e garantir a calidade deste mel, mediante uns estritos controis durante todo o proceso de obtención e transformación, estreitamente supervisados polas autoridades do país.

ManukaSaúde

MH009

Mel de Manuka 500 g (MGO 400+)

Mel de Manuka sen pasteurizar en formato 500g e contido en MGO 400+, orixinario de Nova Zelanda, que se diferencia do resto de meles polo seu contido en Metilglioxal (MGO), un composto natural, responsable da súa actividade e de gran parte das súas propiedades. O mel de Manuka é producido polas abellas no sur de Nova Zelanda e recóllese 4-6 semanas ao ano. Só algúns apicultores poden recoller e garantir a calidade deste mel, mediante uns estritos controis durante todo o proceso de obtención e transformación, estreitamente supervisados polas autoridades do país.

ManukaSaúde

MH011

Mel de Manuka 500 g (MGO 550+)

Mel de Manuka sen pasteurizar en formato 500g e contido en MGO 550+, orixinario de Nova Zelanda, que se diferencia do resto de meles polo seu contido en Metilglioxal (MGO), un composto natural, responsable da súa actividade e de gran parte das súas propiedades. O mel de Manuka é producido polas abellas no sur de Nova Zelanda e recóllese 4-6 semanas ao ano. Só algúns apicultores poden recoller e garantir a calidade deste mel, mediante uns estritos controis durante todo o proceso de obtención e transformación, estreitamente supervisados polas autoridades do país.