Pasta Konjac con boloñesa de cogomelos

Ref: receta_234

Fácil

Dificultade

30 minutos

Preparación

Pasta

Tipo

Plato Principal

Categoría

Ingredientes

250 g Pasta Konjac espaguetis

¼ cebolla

1 apio

1 c.p aceite de oliva

1 c.p orégano seco

1 cenoria

1 c.p pimiento

1 dente de allo

200 gr de setas al gusto

½ de judías blancas

½ c.p tomillo

 ½ taza de caldo de verduras

200 gramos de pulpa de tomate

1 hoja de laurel

Pasos

1. Preparamos los espaguetis de Slendier según indicaciones del paquete.

2. Calentamos el aceite de oliva y salteamos la cebolla junto con la zanahoria, el apio y el pimiento.

3. Añadimos el ajo y acabamos de cocinar 1 minuto más.4. Aumentamos el fuego y añadimos las setas.

5. Añadimos el resto de ingredientes menos las judías blancas y cocinamos tapado unos 40 minutos hasta que la salsa quede reducida a la mitad.

6. Antes de los últimos 10 minutos añadimos las judías blancas.

7. Añadimos los espaguetis en el bol y cubrimos con la salsa boloñesa de setas.

borde_favorito gardar para máis tarde
Compre os ingredientes desta receita:

Máis delgado

SLE01

Pasta Konjac Espaguetis BIO

Deliciosos e sorprendentes espaguetis Slendier elaborados con konjac ecolóxico, un antigo vexetal xaponés empregado durante miles de anos para acompañar as principais comidas cun contido calórico moi baixo. Un prato que tamén é fonte de fibra e certificado sen glute. Espaguetis con salsa boloñesa vegana ou mestura de verduras e tofu... Que escollas para comer? ...

Alce Negro

AN055

Tomate triturado BIO con pulpa

Tomate triturado con pulpa de cultivo ecolóxico. Para preservar as súas propiedades nutricionais, o proceso de produción non dura máis de 8 horas desde a colleita ata o envasado final. 100% natural sen conservantes nin colorantes. Ideal para preparar receitas deliciosas....

A Finestra sul Cielo

1BROSL

Caldo vexetal instantáneo ecolóxico sen levadura

Caldo de verduras instantáneo en po elaborado con ingredientes procedentes da agricultura ecolóxica. Sen levadura e con aceite de oliva virxe extra. Ideal para darlle un toque de sabor único a calquera tipo de prato. ...

Outros 6 produtos na mesma categoría:

Vacka

VACKA006

Queso vegano crema bio con cebollino Väcka bio 150g

Delicioso queso crema vegano con cebollino, fermentado ecológico sin pasteurizar. Aporta probióticos naturales y es ideal para agregar en salsas, postres o bocadillos o como complemento para ensaladas. De textura suave y sabor levemente acido producido por la fermentación natural que a su vez aporta probióticos. ¡Disfrútalo!