Fusilli tricolor ecolóxico

Ref: AN014
Cantidade: 500 g
2,90 €
Impostos incluídos
Cantidade
  • bio
Alce Negro

Certificado por:

ORGÁNICA

IT-BIO-009 Agricultura Italia

borde_favorito gardar para máis tarde

Os fusilli tricolor de Alce Nero están feitos con trigo duro orgánico cultivado en Italia. A excelente sêmola que se obtén desta variedade de trigo duro despois do peneirado, mestúrase con auga de manancial dos Dolomitas. Os fusilli tricolor de Alce Nero son fonte de fibra e ideais para preparar pratos divertidos para os máis pequenos, podes acompañalos con salsas a base de tomate ou pesto. Delicioso!

Sémola de trigo duro*. Sémola de trigo duro*, tomate deshidratado* (3%). Sémola de trigo duro*, harina de espinacas* (2%).

Alérxenos:

Contiene cereales con gluten y derivados

* agricultura ecolóxica

Hervir al gusto

kcal.350
kJ.1470
hidratos de carbono71
dos cales azucres2,90
proteína12
Graxas:1,20
dos que satura0,20
Fibra dietética3,50
Sal0
Outros 6 produtos na mesma categoría:

Alce Negro

AN007

espaguetis de trigo duro

Pasta tradicional italiana elaborada con trigo italiano procedente da agricultura ecolóxica. Cun sabor auténtico e inconfundible, é ideal para combinar con verduras sen salsas ou con salsa de tomate, pesto ou calquera outro...

Alce Negro

AN001

Espaguetis de trigo integral

Auténtica pasta tradicional italiana elaborada con trigo ecolóxico cultivado na meseta de Murge, entre Puglia e Basilicata, no sur de Italia. Rico en fibra e cun maior contido proteico. O seu rigoroso proceso de selección permite obter unha pasta cun sabor único e inconfundible, ideal para combinar con calquera tipo de salsa....

Alce Negro

AN217

Espaguetis de espelta integral

Espaguetes elaborados exclusivamente con espelta enteira italiana cultivada nas rexións da Toscana, Umbría, Marche e Emilia Romaña. Destaca polas súas características nutricionais e o seu alto contido en fibra. Para combinar con calquera tipo de salsa....

Os clientes que compraron este produto tamén compraron:

Vivibio

VBIO518

Bebida de avea sen glute

Bebida de avea sen glute elaborada con só dous ingredientes: auga e avea ecolóxica. Ademais de ter un baixo contido en graxa e non conter azucres engadidos, esta referencia ten unha textura con corpo que o converte na alternativa ideal ao leite de vaca. Certificado sen glute e 100% vexetal.

Alce Negro

AN007

espaguetis de trigo duro

Pasta tradicional italiana elaborada con trigo italiano procedente da agricultura ecolóxica. Cun sabor auténtico e inconfundible, é ideal para combinar con verduras sen salsas ou con salsa de tomate, pesto ou calquera outro...

A Finestra sul Cielo

1TEMPEH01

Tempeh a la plancha BIO

Comida elaborada con soia ecolóxica. Cun alto contido en proteína vexetal, o tempeh natural é un recurso ideal pola súa versatilidade na cociña. Podes cortalo en tiras e facer un wok de verduras, fideos de soba e tempeh. Apto para veganos....

A Finestra sul Cielo

1POLP

algarroba en po

Algarroba en polvo procedente de agricultura ecológica. Ideal para la elaboración de postres o productos de pastelería....¡Ahora en envase compostable!

A Finestra sul Cielo

1 PESO

Penne de chícharos verdes

Pennes de chícharos verdes sorprendentes, feitos con ingredientes de cultivo ecolóxico. Cun alto contido en proteínas e fibra, esta pasta convértese nunha perfecta aliada na cociña, aportando ademais vitaminas e minerais propios deste chícharo. A súa orixinal cor verde e o seu agradable sabor son ideais para combinar estes legumes cunha crema de froitos secos, cunha salsa vexetal...

Tamén che pode interesar

Alce Negro

AN003

Penne de trigo duro integral

Penne de trigo integral italiano cultivado de forma artesanal, sen pesticidas nin herbicidas. Elaborado mediante trafilado de bronce, unha técnica artesanal que dá á pasta unha textura rugosa, ideal para absorber mellor calquera tipo de salsa que se lle engada. Rico en fibra e cun maior contido proteico....

Alce Negro

AN007

espaguetis de trigo duro

Pasta tradicional italiana elaborada con trigo italiano procedente da agricultura ecolóxica. Cun sabor auténtico e inconfundible, é ideal para combinar con verduras sen salsas ou con salsa de tomate, pesto ou calquera outro...

Alce Negro

AN010

fusilli de trigo duro

Fusilli de trigo italiano ecolóxico elaborado cun rigoroso proceso de produción que lle confire un sabor único e inconfundible. A técnica de corte empregada, denominada trafilado de bronce, dálle unha textura rugosa ideal para absorber máis facilmente calquera salsa ou condimento empregado....

Alce Negro

AN228

Fideos para fideua

Fideos curtos semiintegrais elaborados con sémola ecolóxica, ideais para fideuá. Orixinario de Trentino, no sur de Italia, a súa textura e sabor al dente son tradicionais e únicos, típicos de toda a gama Alce Nero. Pódese acompañar con calquera tipo de salsa ou caldo....