Espaguetis de trigo integral

Ref: AN001
Cantidade: 500 g
2,21 €
Impostos incluídos
Cantidade
  • bio
Alce Negro

Certificado por:

ORGÁNICA IT-BIO-009 Agricultura UE
borde_favorito gardar para máis tarde
Auténtica pasta tradicional italiana elaborada con trigo ecológico cultivado en el altiplano de Murge, entre Puglia y Basilicata, en el sur de Italia. Rica en fibra y con un mayor contenido en proteína. Su riguroso proceso de selección permite obtener una pasta de sabor único e inconfundible ideal para combinar con cualquier tipo de salsa.
Sémola integral de trigo duro*, agua.
* agricultura ecolóxica
Ferva durante 11 minutos.
kcal.349
kJ.1466
hidratos de carbono66
dos cales azucres3,20
proteína12
Graxas:2,10
dos que satura0,40
Fibra dietética7,70
Sal0
Outros 6 produtos na mesma categoría:
Prezo básico -10%

Oficina de pasta

ODP004

Linguine con xenxibre e limón

Linguine con xenxibre e limón elaborado con ingredientes 100% orgánicos. O segredo desta pasta está no proceso, inspirada na tradición. Seleccionando a mellor sémola de trigo duro e utilizando un método de elaboración de pasta "bronzo" para conservar mellor o sabor de salsas e condimentos. 100% vegano....

Alce Negro

AN013

Arcos de trigo duro ecolóxico

A pasta Alce Nero caracterízase por ser da máxima calidade ecolóxica e polo rigoroso proceso de elaboración que utiliza auga de manancial dos Dolomitas e a técnica tradicional do bronce para crear unha pasta sempre ao punto. Grazas á súa forma, os farfalles/bows de trigo duro Alce Nero tamén son ideais para usar en ensaladas de pasta no verán.

Alce Negro

AN003

Penne de trigo duro integral

Penne de trigo integral italiano cultivado de forma artesanal, sen pesticidas nin herbicidas. Elaborado mediante trafilado de bronce, unha técnica artesanal que dá á pasta unha textura rugosa, ideal para absorber mellor calquera tipo de salsa que se lle engada. Rico en fibra e cun maior contido proteico....

Os clientes que compraron este produto tamén compraron:

vivan

VI032

Chocolate negro 100% superior con granos de cacao BIO

O non plus ultra en cacao. Pasta de cacao, manteiga de cacao, granos de cacao, punto. Máis puro non pode ser. Cunha boa dose de manteiga de cacao conséguese que, a pesar da súa gran intensidade, o chocolate se derrita suavemente en boca. O cacao de orixe dominicana é suave e lixeiramente afroitado, polo que non desborda o padal e desata unha formidable explosión de aromas a chocolate que, se se degustan correctamente, perduran na boca, antes de que os anacos de cacao se sumen á festa co seu crocante rústico. . Un produto para a maioría dos chocolateiros. Certificado BIO, libre de plástico, vegano e Rainforest.

A Finestra sul Cielo

1SHOYU

Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio

Salsa de soia elaborada seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira). Ideal para receitas a base de cereais, legumes, verduras e algas. ...

cocomi

CC01

Aceite de coco virxe ecolóxico 225 ml

Aceite de coco virxe elaborado só con cocos de Sri Lanka cultivados ecolóxicos. Elabórase mediante métodos de extracción e prensado en frío, sen afinar nin branquear, polo que mantén inalteradas todas as súas propiedades beneficiosas. Libre de colesterol e graxas trans. Ideal para cociñar, hornear ou como substituto da manteiga ou da margarina.

A Finestra sul Cielo

1GHIA

Paletas de xeo bio

Paletas listas para conxelar, biolóxicas e sen colorantes. Packs de 10 unidades ideais para o verán cun surtido de 4 sabores: cereixa negra, amorodo, limón e laranxa. Frescos e divertidos, son un descanso refrescante e doce para grandes e pequenos. Endulzado con zume de uva....

Prezo base -15%

A Finestra sul Cielo

1 MOLTÍN

arroz integral redondo

Arroz integral redondo de agricultura ecolóxica incluído nunha completa gama de arroz italiano con diferentes variedades: marrón, branco, redondo, longo, selva, negro e aromático tailandés. Perfecto para combinar con calquera condimento....