Frittata de tofu e vexetais

Ref: receta_153

Fácil

Dificultade

1 hora

Preparación

Plato único

Tipo

Proteína vexetal

Categoría

Ingredientes

½ cebolla finamente picada

½ pimiento rojo cortado en trocitos

6 champiñones portobello cortados a láminas

8 tomates secos en aceite de oliva

Sal y pimienta molida al gusto

Aceite de oliva virgen extra

Hojas de rúcula

Para la crema

550 g de tofu 

2 cdas. de almidón de maíz 

4 cdas. de levadura nutricional

½ cdta. de ajo en polvo

1 cdta. de sal

6 cdas. de pesto vegano 

250 ml de bebida de avena 

Pasos

1. Empieza sofriendo la cebolla y el pimiento en una sartén con un poco de aceite de oliva virgen extra. Pasados 10 minutos añade los champiñones y cocina 5 minutos más. 

2. Mientras, presiona el tofu para retirar el exceso de líquido que pueda tener. Ponlo en la batidora junto con el resto de los ingredientes de la crema y tritura hasta obtener una mezcla homogénea y sedosa.

3. Vierte la crema sobre las verduras, mezcla bien y con una espátula alisa la superficie de la frittata. Reparte por encima los tomates secos y mete en el horno precalentado a 180°C durante 40 minutos o hasta que esté firme al tacto.

4.Decora con unas hojas de rúcula por encima y lista para servir.

cda. / cdas. = cucharada sopera / cucharadas soperascdta. / cdtas. = cucharadita de postre / cucharaditas de postre

borde_favorito gardar para máis tarde
Compre os ingredientes desta receita:

A Finestra sul Cielo

1TOFU01

Tofu natural ecolóxico sen glute

Comida elaborada con soia orgánica cultivada en Italia. O seu alto contido en proteínas vexetais convérteo nun produto imprescindible para aqueles que eliminaron a proteína animal da súa dieta. Cun sabor e suavidade únicos, esta referencia é un básico pola súa versatilidade na cociña: combina ben con alimentos máis fortes e tamén absorbe o sabor dos ingredientes...

A Finestra sul Cielo

1AMIDO

Maicena

Almidón de millo procedente da agricultura ecolóxica. Ideal para espesar pudins, cremas, salsas ou sopas. Tamén se pode usar para facer sobremesas máis lixeiras e suaves...

A Finestra sul Cielo

1PESTO

Pesto de verduras ecolóxica

Pesto de verduras elaborado con ingredientes procedentes da agricultura ecolóxica. Perfecto para combinar con pasta, quinoa o verduras....

A Finestra sul Cielo

2FREBEAV

Bebida de avea ecolóxica sen glute

Novidade única! Primeira bebida de avea sen glute nun recipiente de vidro. Feito con avea enteira, non contén azucres engadidos. Ademais, o vidro empregado é reciclado e reciclable, o que reduce o seu impacto ambiental e convértese nunha alternativa moi sostible. Un produto lixeiro de sabor auténtico ideal para beber só, acompañar café ou té e mesmo preparar deliciosas sobremesas veganas e sen glute. Produto non refrixerado.

Outros 6 produtos na mesma categoría: