Espaguetes baixos en carbohidratos con vexetais e aceite picante

Ref: receta_232

Fácil

Dificultade

30 minutos

Preparación

Plato único

Tipo

Pasta

Categoría

Ingredientes

1 paquete de espaguetis de soja

1 calabacín

Media cebolla

Tomate seco

Olivas negras

Perexil

Cayena

aceite de oliva virxe

Pasos

1. Previamente ponemos a macerar el aceite con 3 dientes de ajo y un puñado de cayena.

2. Cocer los espaguetis según la información del paquete.

3. Calentar una sartén con un poco de aceite y un diente de ajo.

4. Sofreír la cebolla hasta que quede transparente y añadir el calabacín.

5. Una vez tengamos la pasta fría cortamos los tomates secos y las olivas negras. Y los añadimos a la pasta junto con el calabacín y la cebolla.

6. Aliñamos con el aceite picante y ponemos perejil para decorar.

borde_favorito gardar para máis tarde
Compre os ingredientes desta receita:

sunnita

1KALA

aceitunas gregas kalamon

Excelentes aceitunas kalamon de Grecia. Elaborados a partir da tradicional e saborosa receita grega, son ideais para engadir a ensaladas ou tomar como aperitivo....

Máis delgado

SLE07

Espaguetes de soia sen glute

Queres tomar máis leguminosas na túa dieta? Proba a nova deliciosa e moi saborosa pasta de soia Slendier. Elaborado con soia ecolóxica da mellor calidade e certificado sen glute. Tamén é unha boa fonte de fibra e proteína, baixa en carbohidratos e calorías... Que máis se lle pode pedir a unha pasta?

Outros 6 produtos na mesma categoría: