Creamy Caramel - Barra de chocolate con leite cun recheo de caramelo cremoso

Ref: VI037
Cantidad: 40 g
1,55 €
Impostos incluídos
Cantidade
  • bio
  • libre de plástico
vivan

Certificado por:

ORGÁNICA

DE-ÖKO-013 Agricultura UE/non UE

borde_favorito gardar para máis tarde

Barra con chocolate con leite suave arredor dun recheo de caramelo cremoso aderezado cun toque de sal. Todo o sabor do caramelo salgado, para ir. BIO, libre de plástico e certificado Rainforest.

Azúcar de caña en integral*, manteca de cacao*º, crema de caramelo* 19% (azúcar de caña integral*, jarabe de glucosa*, manteca de cacao*º, nata*, sal marina, jarabe de caramelo*, extracto de vainilla bourbon*), leche entera en polvo*, pasta de cacao*º, nata en polvo*, leche desnatada en polvo*, emulgente: lecitinas* (girasol*); extracto de vainilla bourbon*. Sólidos de cacao: 33% mínimo en el chocolate. Sólidos de leche: 20%. °Certificación de Rainforest Alliance

Alérxenos:

Contiene leche. Puede contener trazas de gluten, frutos de cáscara.

* agricultura ecolóxica

Manter fresco e seco (15-18 °C)

kcal.536
kJ.2235
hidratos de carbono51,20
dos cales azucres50,30
proteína5,90
Graxas:33,90
dos que satura21,20
Sal0,41
Outros 6 produtos na mesma categoría:

vivan

VI009

Chocolate Negro 68% Santo Domingo con Menta BIO

Este refrescante chocolate escuro cun recheo cremoso con sabor a menta é un verdadeiro clásico das illas británicas. O seu alto contido de cacao da República Dominicana (68%) equilibra a dozura da crema de menta e completa unha perfecta combinación de sabores. BIO, libre de plástico e certificado Rainforest.

Prezo base -5%

vivan

VI029

Chocolate negro 99% Panamá con azucre de coco orgánico

Unha pitada de azucre de coco, unha alternativa popular ao azucre con notas de caramelo, e, por outra parte, cacao orgánico aromático de Panamá nunha porcentaxe case inmellorable. Un chocolate con potencial superalimento.99% cacao para os amantes dos chocolates negros moi, moi intensos. BIO, vegano, libre de plástico e certificado Rainforest.

vivan

VI044

Chocolate negro 70% para sobremesas BIO

Imprescindible para todos os amantes da repostería: unha cobertura de chocolate negro para chocolates, sobremesas, bolos e outras creacións. O formato desta tableta de 200 g garante un manexo cómodo. Certificado BIO, vegano, libre de plástico e Rainforest.

Alce Negro

AN158

Crema de chocolate con abelás

Deliciosa crema de chocolate con abelás, elaborada con ingredientes de cultivo ecolóxico. Un auténtico pracer 100% saudable sen aceite de palma e sen tantas calorías nin azucre como as cremas de chocolate convencionais....

vivan

VI008

Chocolate-Chocolate infantil recheo de nata rica en leite BIO

O primeiro chocolate ecolóxico para nenos, cun recheo tenro de nata rica en leite cuberto de chocolate fino con leite. O favorito dos máis pequenos e amantes do bo chocolate con leite. BIO, libre de plástico e certificado Rainforest.

Os clientes que compraron este produto tamén compraron:

vivan

VI028

Chocolate negro 92% Panamá con azucre de coco orgánico

Este chocolate está endulzado con azucre de coco, unha alternativa popular ao azucre que ten lixeiras notas de caramelo. O complemento perfecto para o aromático cacao orgánico de Panamá. 92% cacao para os amantes dos chocolates negros moi intensos. BIO, vegano, libre de plástico e certificado Rainforest.

cocomi

CC01

Aceite de coco virxe ecolóxico 225 ml

Aceite de coco virxe elaborado só con cocos de Sri Lanka cultivados ecolóxicos. Elabórase mediante métodos de extracción e prensado en frío, sen afinar nin branquear, polo que mantén inalteradas todas as súas propiedades beneficiosas. Libre de colesterol e graxas trans. Ideal para cociñar, hornear ou como substituto da manteiga ou da margarina.

A Finestra sul Cielo

1 COMBÚ

Alga Kombu BIO deshidratada

A alga kombu, de cor verde escuro e de consistencia dura, crece no mar ao norte de Hokkaido e é perfecta para engadir aos guisos de vexetais, tofu ou seitán. Tamén son ideais para cociñar verduras. O uso recomendado por persoa é de 5 gramos de algas crúas por persoa e semana....

A Finestra sul Cielo

1CREMCAO

Crema vegana ecolóxica de abelás e cacao

Unha crema de abelás con abelás de verdade? Descobre a nova crema de cacao de La Finestra sul Cielo, elaborada cun 60% de abelás ecolóxicas, azucre de néctar de flores de coco e cacao puro en po. Unha delicia para o padal, sen restos de leite e 100% ecolóxico. A mellor opción para untar os domingos filloas, bocadillos de media tarde ou para preparar as máis deliciosas sobremesas. Cremosa coma ningunha e sen nada que ocultar. Botella de vidro.

A Finestra sul Cielo

1GOMAL

Gummi con algas BIO

Variación de gomasio natural elaborado con algas seguindo a receita tradicional a base de sésamo torrado. Ideal para usar directamente en pratos de cereais ou vexetais....

vivan

VI045

Chocolate con leite BIO para sobremesas

Imprescindible para todos os amantes da repostería: unha cobertura de chocolate con leite para chocolates, sobremesas, bolos e outras creacións. O formato desta tableta de 200 g garante un manexo cómodo. Contido de cacao: 35%. BIO, libre de plástico e certificado Rainforest.