Galletas de espelta cubiertas de chocolate oscuro monodosis

Ref: AN146
Cantidad: 28 gr
1,55 €
Impostos incluídos
Cantidade
  • bio
Alce Negro

Certificado por:

ORGÁNICA

IT BIO 009 Agricultura UE / NO UE

borde_favorito gardar para máis tarde

Galletas de espelta crocantes, cubertas cunha deliciosa capa de chocolate negro. Nun cómodo paquete de 2 galletas, son a merenda ou a merenda perfecta onde queira que vaias. O seu formato é o preferido polos nenos.

Galleta: harina de espelta* (60%), azúcar de caña*, aceite de oliva virgen extra*, harina de copos de avena*, miel*, puré de avellanas*, sirope de glucosa de maíz*, gasificantes: bicarbonato de amonio, bicarbonato de sodio, sal. Recubrimiento chocolate (cacao min.55%): azúcar de caña*, pasta de cacao*, manteca de cacao*, vainas de vainilla picadas*.

Alérxenos:

Contiene gluten. Elaborado en un establecimiento que también utiliza huevos, leche, frutos de cáscara y soja.

* agricultura ecolóxica
kcal.489
kJ.2054
hidratos de carbono60
dos cales azucres30
proteína8,50
Graxas:23
dos que satura11
Sal0,40
Outros 3 produtos na mesma categoría:

Alce Negro

AN118

Galletas de espelta con gotas de chocolate

Galletas frollini típicas de Italia, elaboradas con fariña de espelta con pepitas de chocolate. Unha delicia para o padal, ideal para combinar con calquera bebida de cereal, té ou café. Receita con aceite de oliva virxe extra e sen aceite de palma....

Alce Negro

AN123

galletas de espelta

Sabrosas e crocantes galletas de espelta ecolóxicas elaboradas sen conservantes nin aromas. Sen graxas hidroxenadas. Perfectos para mollarlos en calquera tipo de bebida de cereais así como para almorzar ou merenda....

Os clientes que compraron este produto tamén compraron:
Prezo básico -10%

Quinoa Real

QR001

Filloas de arroz con quinoa real

Merenda de arroz con quinoa real perfecta para merendar entre comidas ou para preparar deliciosos canapés untados con malta ou cremas vexetais. A súa textura crocante e o seu delicioso sabor permiten unha gran variedade de combinacións doces e salgadas para todos os padais....

Alce Negro

AN012

lasaña de trigo duro

Lasaña de trigo duro Alce Nero elaborada con trigo ecolóxico 100% italiano. Esta lasaña destaca pola súa consistencia máis rugosa e porosa, que absorbe mellor os condimentos e salsas, ofrecendo un sabor máis intenso. É posible cociñalo directamente no forno, sen precociñar, para unha preparación máis rápida. Unha opción que adorará a toda a familia!...

A Finestra sul Cielo

2 TAMAÑO

Tamari ecolóxico 500 ml

O tamari preparado con soia e sal, é un produto denso, rico e saboroso. Elaborado seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira), é ideal para enriquecer e aromatizar receitas a base de cereais, legumes, verduras, algas, arroz, pasta ou ensaladas...

A Finestra sul Cielo

1MISORI

Arroz miso BIO 300 gr

O miso é o resultado dunha coñecida maduración, de aproximadamente un ano de duración, de soia, sales e cereais, realizada en grandes cubas de cedro. Este proceso dá lugar a unha pasta escura e moi saborosa que se emprega principalmente xunto cos cubos de caldo na elaboración de sopas, salsas e condimentos diversos. O arroz miso, elaborado con soia, arroz integral e sal, ten un...

A Finestra sul Cielo

1BIF

Bifun (fideos de arroz)

Tradicionais espaguetis de arroz oriental. Lixeiros e saborosos, parécense aos fideos chineses pero están feitos co coidado da calidade xaponesa. Son deliciosas con calquera condimento, en ensaladas e caldo ou estilo "oriental": salteadas nunha tixola cun pouco de aceite, verduras de tempada, tofu ou seitán...

Prezo base -5%

vivan

VI041

White Nougat Crisp - Barra de chocolate branco con praliné e crocante de abelás

Unha deliciosa creación en forma de bar. O crocante de abelás pon o broche final a un praliné cremoso de chocolate branco a base de bebida de arroz. O seu alto contido en abelás fai que case non se note que non contén leite de vaca. BIO, libre de plástico e certificado Rainforest.

Tamén che pode interesar

Alce Negro

AN118

Galletas de espelta con gotas de chocolate

Galletas frollini típicas de Italia, elaboradas con fariña de espelta con pepitas de chocolate. Unha delicia para o padal, ideal para combinar con calquera bebida de cereal, té ou café. Receita con aceite de oliva virxe extra e sen aceite de palma....

Alce Negro

AN123

galletas de espelta

Sabrosas e crocantes galletas de espelta ecolóxicas elaboradas sen conservantes nin aromas. Sen graxas hidroxenadas. Perfectos para mollarlos en calquera tipo de bebida de cereais así como para almorzar ou merenda....

Alce Negro

AN230

Galletas semiintegrais con chispas de chocolate

Galletas crocantes e deliciosas con chips de chocolate negro. Elaborados só con aceite de oliva virxe extra e fariña de trigo integral, destacan pola súa tradicional e exitosa receita. Molladas en calquera leite non lácteo, son un auténtico pracer xa que disolven o cacao e realzan todo o seu sabor....