Arroz miso BIO 300 gr

Ref: 1MISORI
Cantidad: 300 gr
8,95 €
Impostos incluídos
Cantidade
  • bio
A Finestra sul Cielo

Certificado por:

ORGÁNICA

IT-BIO-014 Agricultura NON UE

borde_favorito gardar para máis tarde

El Miso es el resultado de una conocida maduración, de aproximadamente un año de duración, de soja, sales y cereales, efectuada en grandes tinas de cedro. Este proceso da origen a una pasta oscura y sabrosísima que se utiliza principalmente junto con los dados de caldo en la preparación de sopas, salsas y condimentos varios. El Miso de Arroz, producido con soja, arroz integral y sal tiene un sabor puro e intenso.

soja* (47%), arroz integral fermentado* (33%), sal marina, agua.

Alérxenos:

Puede contener gluten, frutos de cáscara y cacahuetes.

* agricultura ecolóxica

Añadir al final de la cocción en sopas sin hacerlo hervir. El miso ya es salado por lo que no es necesario añadir sal en los platos que se preparen con este alimento. La eventual aparición de grumos claros en la superficie es debido a la presencia de un aminoácido (tirosina) que se desarrolla naturalmente en el miso fermentado.

kcal.158
kJ.662
hidratos de carbono10
dos cales azucres7
proteína12
Graxas:6,10
dos que satura1,2
Fibra dietética4,50
Sal12,7
Outros 5 produtos na mesma categoría:

A Finestra sul Cielo

1MIGAR

Miso de garavanzos ecolóxico sen pasteurizar

Descubre o novo miso de garavanzos de Finestra sul Cielo. Un miso sen soia e sen pasteurizar, elaborado cun 47% de garavanzos ecolóxicos, arroz fermentado e sal mariño. Elabórase seguindo métodos tradicionais xaponeses e fermenta durante 2-3 meses, dándolle un sabor rico e suave que combina o sabor doce dos garavanzos co sabor umami do miso tradicional. Moi versátil na cociña, permite preparar unha rica sopa de miso, guisos de vexetais, utilizalo como aderezo ou mesmo darlle un toque salgado a unha deliciosa tosta de miso de tahini, aguacate e garavanzos.

A Finestra sul Cielo

1 DE MARZO

Mugi miso (miso de cebada) 300 gr

O mugi miso, ou miso de cebada, contén unha alta proporción de cebada. A cocción ao vapor da soia e a maduración da soia, sales e cereais durante aproximadamente un ano, realizada en grandes cubas de cedro, confire a este alimento un sabor inconfundible e delicado. Miso ideal para a preparación de sopas, salsas e condimentos diversos.

A Finestra sul Cielo

1SHIRO

Shiro Miso

Shiro Miso faise cunha fermentación de menos de dous meses para conseguir un sabor máis delicado e doce que o miso normal. É ideal para preparar salsas ou cremas e acompañar verduras e cereais. produto pasteurizado.

Voelkel

VK006

Zume de remolacha lactofermentado BIO

Para este zume de remolacha vermella lactofermentada só se utilizan materias primas Demeter, procedentes da agricultura biodinámica. Os tubérculos de remolacha vermella, naturalmente aromáticos, son sometidos a un proceso de prensado para conservar todos os seus nutrientes, antes de combinalos con ácido láctico, realizando todo o proceso sen engadir sal. O proceso de lactofermentación...

A Finestra sul Cielo

1HAT

Hatcho Miso orgánico

O Hatcho Miso é a variedade máis antiga de Miso e está feito con soia e sal. É de cor escura e ten un sabor moi intenso.

Os clientes que compraron este produto tamén compraron:

Máis delgado

SLE06

Pasta konjac de pelo de anxo

Orixinal e deliciosa pasta de cabelo de anxo Slendier feita con konjac orgánico. Este vexetal de orixe xaponesa utilizouse durante miles de anos como acompañamento das principais comidas dos xaponeses debido ao seu baixo contido calórico. Un prato lixeiro e rápido de preparar, ideal para mesturar cun caldo de verduras de tempada. Ademais, está certificado sen glute e é apto para...

A Finestra sul Cielo

1BROSL

Caldo vexetal instantáneo ecolóxico sen levadura

Caldo de verduras instantáneo en po elaborado con ingredientes procedentes da agricultura ecolóxica. Sen levadura e con aceite de oliva virxe extra. Ideal para darlle un toque de sabor único a calquera tipo de prato. ...

Prezo básico -10%

argital

AR59

arxila verde activada

Arxila con extraordinarias propiedades purificantes e enerxéticas grazas aos seus oligoelementos e sales minerais. Un tónico ideal para peles sensibles, capaz de remineralizar e dar benestar ao corpo. Para uso externo. 100% natural....

argital

AR23

Crema de rosas ecolóxica

Crema de rosa indicada para aplicar no rostro, pescozo e escote. Equilibrio. Para todo tipo de pel. Sin conservantes....

Voelkel

VK010

Zume de arándano Demeter BIO

O zume nai é o zume de alta calidade, que procede directamente da primeira prensada, cun contido de froita 100%. Para elaborar este auténtico zume nai de arándano de calidade Demeter, selecciónanse os mellores arándanos canadenses e sométense ao método tradicional de prensado, que conserva todos os nutrientes da materia prima orixinal, obtendo un zume perfecto...

A Finestra sul Cielo

1AMAVENA

Amasar de avea

O amasake de avea é unha crema doce e deliciosa ideal para consumir como sobremesa ou engadindo froita, marmelada de froitas, crema de abelás ou crema de améndoas. Tamén se pode utilizar como base para a preparación de pudim ou doces. A fermentación do cereal realízase engadindo koji, un fermento natural que transforma a avea nesta deliciosa crema, sen utilizar encimas artificiais. O...

Tamén che pode interesar

A Finestra sul Cielo

1HAT

Hatcho Miso orgánico

O Hatcho Miso é a variedade máis antiga de Miso e está feito con soia e sal. É de cor escura e ten un sabor moi intenso.

A Finestra sul Cielo

1 DE MARZO

Mugi miso (miso de cebada) 300 gr

O mugi miso, ou miso de cebada, contén unha alta proporción de cebada. A cocción ao vapor da soia e a maduración da soia, sales e cereais durante aproximadamente un ano, realizada en grandes cubas de cedro, confire a este alimento un sabor inconfundible e delicado. Miso ideal para a preparación de sopas, salsas e condimentos diversos.

A Finestra sul Cielo

1SHIRO

Shiro Miso

Shiro Miso faise cunha fermentación de menos de dous meses para conseguir un sabor máis delicado e doce que o miso normal. É ideal para preparar salsas ou cremas e acompañar verduras e cereais. produto pasteurizado.