mordidas de mochi hinchadas

Ref: receta_153

Fácil

Dificultade

15 minutos

Preparación

Sobremesa

Tipo

Sobremesa

Categoría

Ingredientes

1 paquete de genmai mochi bio

1 bote de crema de avellanas y cacao vegana 

Pasos

1. Corta cada mochi por la mitad, así obtendrás 8 mochis pequeños. Ponlos en una bandeja de horno forrada con papel vegetal y mete al horno precalentado a 200°C durante 10 minutos o hasta que se hayan hinchado.

2. Saca del horno y espera a se enfríen un poco. Haz un agujero en los mochis y rellénalos con la crema de avellanas y cacao.

cda. / cdas. = cucharada sopera / cucharadas soperas cdta. / cdtas. = cucharadita de postre / cucharaditas de postre

borde_favorito gardar para máis tarde
Compre os ingredientes desta receita:

A Finestra sul Cielo

1GMOCHI

Biografía Genmai Mochi

Rollito tradicional xaponés feito con arroz doce, ideal para engadir a sopas, comer fritido ou para facer sobremesas. Para preparalo cóceo uns minutos no forno ou na tixola ata que vexa que se incha. ...

A Finestra sul Cielo

1CREMCAO

Crema vegana ecolóxica de abelás e cacao

Unha crema de abelás con abelás de verdade? Descobre a nova crema de cacao de La Finestra sul Cielo, elaborada cun 60% de abelás ecolóxicas, azucre de néctar de flores de coco e cacao puro en po. Unha delicia para o padal, sen restos de leite e 100% ecolóxico. A mellor opción para untar os domingos filloas, bocadillos de media tarde ou para preparar as máis deliciosas sobremesas. Cremosa coma ningunha e sen nada que ocultar. Botella de vidro.

Outros 6 produtos na mesma categoría:
Tamén che pode interesar

A Finestra sul Cielo

1TELIBO

té de limón embotellado

Té de limón nunha botella de 500 ml. edulcorado con zume de uva e certificado sen glute. Un sorbo orgánico fresco para saciar a sede ou tomar entre comidas. Diferentes variedades para escoller: Kukicha (sen teína), té verde, limón e pexego....

Precio base -50%

A Finestra sul Cielo

1TEPEBO

té de pexego embotellado

Té de pexego nunha botella de 500 ml. edulcorado con zume de uva e certificado sen glute. Un sorbo orgánico fresco para saciar a sede ou tomar entre comidas. Diferentes variedades para escoller: Kukicha (sen teína), té verde, limón e pexego. ...