Miso de garavanzos ecolóxico sen pasteurizar

Ref: 1MIGAR
Cantidad: 0.15
5,95 €
Impostos incluídos
Cantidade
  • bio
A Finestra sul Cielo

Certificado por:

ORGÁNICA

NL-BIO-01

borde_favorito gardar para máis tarde

Descubre o novo miso de garavanzos de Finestra sul Cielo. Un miso sen soia e sen pasteurizar, elaborado cun 47% de garavanzos ecolóxicos, arroz fermentado e sal mariño. Elabórase seguindo métodos tradicionais xaponeses e fermenta durante 2-3 meses, dándolle un sabor rico e suave que combina o sabor doce dos garavanzos co sabor umami do miso tradicional. Moi versátil na cociña, permite preparar unha rica sopa de miso, guisos de vexetais, utilizalo como aderezo ou mesmo darlle un toque salgado a unha deliciosa tosta de miso de tahini, aguacate e garavanzos.

Ingredientes: garbanzos* (47%), arroz fermentado* (34%), sal marina, agua.

* agricultura ecolóxica

Disuélvalo en un poco de agua y añádalo al final de la cocción.

kcal163
kJ686
graxas2,1
Das cales saturas0,3
hidratos de carbono26
dos cales azucres19
Fibra dietética5,2
proteína6,8
Sal11,8
Outros 5 produtos na mesma categoría:

A Finestra sul Cielo

1HAT

Hatcho Miso orgánico

O Hatcho Miso é a variedade máis antiga de Miso e está feito con soia e sal. É de cor escura e ten un sabor moi intenso.

A Finestra sul Cielo

1SHIRO

Shiro Miso

Shiro Miso faise cunha fermentación de menos de dous meses para conseguir un sabor máis delicado e doce que o miso normal. É ideal para preparar salsas ou cremas e acompañar verduras e cereais. produto pasteurizado.

A Finestra sul Cielo

1 DE MARZO

Mugi miso (miso de cebada) 300 gr

O mugi miso, ou miso de cebada, contén unha alta proporción de cebada. A cocción ao vapor da soia e a maduración da soia, sales e cereais durante aproximadamente un ano, realizada en grandes cubas de cedro, confire a este alimento un sabor inconfundible e delicado. Miso ideal para a preparación de sopas, salsas e condimentos diversos.

Voelkel

VK006

Zume de remolacha lactofermentado BIO

Para este zume de remolacha vermella lactofermentada só se utilizan materias primas Demeter, procedentes da agricultura biodinámica. Os tubérculos de remolacha vermella, naturalmente aromáticos, son sometidos a un proceso de prensado para conservar todos os seus nutrientes, antes de combinalos con ácido láctico, realizando todo o proceso sen engadir sal. O proceso de lactofermentación...

A Finestra sul Cielo

1MISORI

Arroz miso BIO 300 gr

O miso é o resultado dunha coñecida maduración, de aproximadamente un ano de duración, de soia, sales e cereais, realizada en grandes cubas de cedro. Este proceso dá lugar a unha pasta escura e moi saborosa que se emprega principalmente xunto cos cubos de caldo na elaboración de sopas, salsas e condimentos diversos. O arroz miso, elaborado con soia, arroz integral e sal, ten un...

Os clientes que compraron este produto tamén compraron:

O Moulin du Pivert

LMP014

Galletas de almorzo de cereais e chocolate

Galletas de almorzo elaboradas con cereais e chocolate de agricultura 100% ecolóxica e sen aceite de palma. Galletas de textura crocante e sabor delicioso ideal para combinar co leite vexetal que máis che guste e... comeza o día con enerxía! Fonte de fibra e sen ovo....

Xerminal

GM030

Barra de quinoa sen glute rechea de cacao

Barra de quinoa rechea de auténtica crema de cacao, é un aperitivo ideal para tomar a calquera hora do día. Sabroso e delicioso, non te poderás resistir! Certificado sen glute.

argital

AR33

crema de árnica

Crema facial e corporal indicada para golpes e contusións. Para artrose e artrite. Sin conservantes....

Prezo básico -10%

A Finestra sul Cielo

1FAINSA

Fariña de trigo sarraceno integral

Fariña de trigo sarraceno integral de agricultura ecolóxica e envasada en atmosfera protectora. Ideal para a elaboración de calquera receita, xa sexa doce ou salgada....

Alce Negro

AN159

cacao en po

Cacao en po de agricultura ecolóxica cunha textura ideal para preparar todo tipo de coberturas, sobremesas e mesmo facer un delicioso chocolate quente....