A Finestra sul Cielo
1HAT
Hatcho Miso orgánico
O Hatcho Miso é a variedade máis antiga de Miso e está feito con soia e sal. É de cor escura e ten un sabor moi intenso.
Descubre o novo miso de garavanzos de Finestra sul Cielo. Un miso sen soia e sen pasteurizar, elaborado cun 47% de garavanzos ecolóxicos, arroz fermentado e sal mariño. Elabórase seguindo métodos tradicionais xaponeses e fermenta durante 2-3 meses, dándolle un sabor rico e suave que combina o sabor doce dos garavanzos co sabor umami do miso tradicional. Moi versátil na cociña, permite preparar unha rica sopa de miso, guisos de vexetais, utilizalo como aderezo ou mesmo darlle un toque salgado a unha deliciosa tosta de miso de tahini, aguacate e garavanzos.
Ingredientes: garbanzos* (47%), arroz fermentado* (34%), sal marina, agua.
Disuélvalo en un poco de agua y añádalo al final de la cocción.
kcal | 163 |
---|---|
kJ | 686 |
graxas | 2,1 |
Das cales saturas | 0,3 |
hidratos de carbono | 26 |
dos cales azucres | 19 |
Fibra dietética | 5,2 |
proteína | 6,8 |
Sal | 11,8 |
A Finestra sul Cielo
1HAT
O Hatcho Miso é a variedade máis antiga de Miso e está feito con soia e sal. É de cor escura e ten un sabor moi intenso.
A Finestra sul Cielo
1SHIRO
Shiro Miso faise cunha fermentación de menos de dous meses para conseguir un sabor máis delicado e doce que o miso normal. É ideal para preparar salsas ou cremas e acompañar verduras e cereais. produto pasteurizado.
A Finestra sul Cielo
1 DE MARZO
O mugi miso, ou miso de cebada, contén unha alta proporción de cebada. A cocción ao vapor da soia e a maduración da soia, sales e cereais durante aproximadamente un ano, realizada en grandes cubas de cedro, confire a este alimento un sabor inconfundible e delicado. Miso ideal para a preparación de sopas, salsas e condimentos diversos.
Voelkel
VK006
Para este zume de remolacha vermella lactofermentada só se utilizan materias primas Demeter, procedentes da agricultura biodinámica. Os tubérculos de remolacha vermella, naturalmente aromáticos, son sometidos a un proceso de prensado para conservar todos os seus nutrientes, antes de combinalos con ácido láctico, realizando todo o proceso sen engadir sal. O proceso de lactofermentación...
A Finestra sul Cielo
1MISORI
O miso é o resultado dunha coñecida maduración, de aproximadamente un ano de duración, de soia, sales e cereais, realizada en grandes cubas de cedro. Este proceso dá lugar a unha pasta escura e moi saborosa que se emprega principalmente xunto cos cubos de caldo na elaboración de sopas, salsas e condimentos diversos. O arroz miso, elaborado con soia, arroz integral e sal, ten un...
O Moulin du Pivert
LMP014
Galletas de almorzo elaboradas con cereais e chocolate de agricultura 100% ecolóxica e sen aceite de palma. Galletas de textura crocante e sabor delicioso ideal para combinar co leite vexetal que máis che guste e... comeza o día con enerxía! Fonte de fibra e sen ovo....
Xerminal
GM030
Barra de quinoa rechea de auténtica crema de cacao, é un aperitivo ideal para tomar a calquera hora do día. Sabroso e delicioso, non te poderás resistir! Certificado sen glute.
argital
AR33
Crema facial e corporal indicada para golpes e contusións. Para artrose e artrite. Sin conservantes....
A Finestra sul Cielo
1FAINSA
Fariña de trigo sarraceno integral de agricultura ecolóxica e envasada en atmosfera protectora. Ideal para a elaboración de calquera receita, xa sexa doce ou salgada....
Alce Negro
AN159
Cacao en po de agricultura ecolóxica cunha textura ideal para preparar todo tipo de coberturas, sobremesas e mesmo facer un delicioso chocolate quente....