Salsa de tomate boloñesa ecolóxica

Ref: AN223
Cantidade: 200 g
5,20 €
Impostos incluídos
Cantidade
  • bio
Alce Negro

Certificado por:

ORGÁNICA

IT BIO 009 Agricultura UE

borde_favorito gardar para máis tarde

Deliciosa salsa boloñesa tradicional elaborada con un 29% de carne de bovino procedente de rebaños italianos, tomates cultivados en el delta del Po, en Italia, y aceite extravirgen de oliva. Completan la receta una mezcla de zanahorias, cebollas y especias que realzan el sabor. Sin colorantes ni azúcares añadidos. Con menos grasa que las salsas convencionales ya que no contiene carne de cerdo.

Tomate* (59%) (pulpa de tomate*, salsa de tomate*, concentrado de tomate*), carne molida de bovino* (29%), verduras mixtas en proporción variable* (zanahoria*(4%), cebolla*(3%), apio*(1.6%), aceite extra virgen de oliva*(2%), sal, especias*.

* agricultura ecolóxica
kcal.87
kJ.362
hidratos de carbono4
dos cales azucres3,20
proteína7,10
Graxas:4,10
dos que satura0,90
Fibra dietética1,70
Sal1
Outros 6 produtos na mesma categoría:
Prezo básico -10%

Casa Grande de Xanceda

XANCE010

Helado de Kéfir Eco con Mango 500ml (cja 8 uds)

El helado de kéfir con mango está elaborado de forma artesanal con la leche ecológica de vaca y exquisitos mangos 100% ecológicos. Además es muy bajo en grasa, con sólo un 3,8% mg, y tiene menos calorías que otros helados. Un delicioso sabor afrodisíaco que te sorprenderá.

argital

AR19

Leite de limpeza vexetal BIO

Leite de limpeza facial e hidratante indicado para todo tipo de pel. Sin conservantes....

Máis delgado

SLE06

Pasta konjac de pelo de anxo

Orixinal e deliciosa pasta de cabelo de anxo Slendier feita con konjac orgánico. Este vexetal de orixe xaponesa utilizouse durante miles de anos como acompañamento das principais comidas dos xaponeses debido ao seu baixo contido calórico. Un prato lixeiro e rápido de preparar, ideal para mesturar cun caldo de verduras de tempada. Ademais, está certificado sen glute e é apto para...

A Finestra sul Cielo

1SUKO

Surikogi

Mazo de madeira usado con suribachi para moer e esmagar sementes....

ManukaSaúde

MH006

Mel de Manuka 250 g (MGO 250+)

Mel de Manuka sen pasteurizar en formato 250g e contido en MGO 250+, orixinario de Nova Zelanda, que se diferencia do resto de meles polo seu contido en Metilglioxal (MGO), un composto natural, responsable da súa actividade e de gran parte das súas propiedades. O mel de Manuka é producido polas abellas no sur de Nova Zelanda e recóllese 4-6 semanas ao ano. Só algúns apicultores poden recoller e garantir a calidade deste mel, mediante uns estritos controis durante todo o proceso de obtención e transformación, estreitamente supervisados polas autoridades do país.

argital

AR15

Xabón líquido BIO

Xabón líquido facial e corporal con pH ácido dermocompatible e sen conservantes nin SLS....

Os clientes que compraron este produto tamén compraron:

vivan

VI024

Chocolate Negro 85% Santo Domingo BIO

Unha experiencia para coñecedores e amantes dos chocolates negros de calidade superior. Este chocolate negro de alta porcentaxe cativa pola súa pureza e delicadeza. O cacao ecolóxico máis selecto da República Dominicana dálle aromas únicos. 85% cacao para os amantes dos chocolates negros intensos. BIO, vegano, libre de plástico e certificado Rainforest.

A Finestra sul Cielo

1HAT

Hatcho Miso orgánico

O Hatcho Miso é a variedade máis antiga de Miso e está feito con soia e sal. É de cor escura e ten un sabor moi intenso.

Xerminal

GM015

Galletas de avea sen glute con cacao

Galletas de avea sen glute con cacao elaboradas con ingredientes procedentes de agricultura ecológica. A formulación con fariña de avea enteira dános un sabor tostado e crocante que combina de forma excepcional coa dozura do cacao. Ricos en fibra, son ideais para combinar con calquera tipo de bebida vexetal para o almorzo ou a merenda.

sunnita

1SUNI

Sunni Tahini 340 gr

O tahini é unha crema que se obtén da simple moenda do sésamo e, polo tanto, contén toda a riqueza nutricional desta semente. Úsase como ingrediente para preparar cremas, salsas, doces, etc. Tamén é ideal para engadir directamente ao prato, consumir só ou con outros ingredientes, ou untar sobre pan ou filloas de cereais infladas. Proba a mesturalo con ingredientes doces e salgados como o sal...

A Finestra sul Cielo

1ALMITAP

Almidón de tapioca bio

Descubre el nuevo almidón de tapioca. El almidón de tapioca se obtiene a partir del lavado de la raíz de yuca, posteriormente se tritura, se centrifuga y se separa el agua del almidón. Finalmente, el almidón se seca y se envasa. Ideal para preparar platos dulces y salados.

Prezo básico -10%

Xerminal

GM001

Galletas sen glute recheas de crema de cacao

Biscoitos recheos dunha intensa crema de cacao e con ingredientes procedentes da agricultura ecolóxica. Ideal para os amantes do chocolate grazas á súa dobre ración de cacao. Certificado como sen glute.

Tamén che pode interesar

Alce Negro

AN054

Pasta de tomate ecolóxica

Pasta de tomate natural de cultivo ecolóxico feita con tomates frescos da zona de Emilia Romagna, madurados ao sol, no val de Mezzano en Italia. Sabroso e 100% natural, o seu proceso de elaboración non leva máis de 8 horas desde a colleita ata o envasado con pasteurización a baixa temperatura. Un básico que non pode faltar na nosa despensa ideal para preparar calquera tipo de...

Alce Negro

AN055

Tomate triturado BIO con pulpa

Tomate triturado con pulpa de cultivo ecolóxico. Para preservar as súas propiedades nutricionais, o proceso de produción non dura máis de 8 horas desde a colleita ata o envasado final. 100% natural sen conservantes nin colorantes. Ideal para preparar receitas deliciosas....

Alce Negro

AN057

Salsa de tomate con albahaca BIO

Salsa de tomate aromática cun delicioso e delicado toque de albahaca para engadir a calquera receita e gozar dunha salsa cun sabor natural e inconfundible. Feito con ingredientes 100% orgánicos e de alta calidade....

Alce Negro

AN058

Salsa de tomate ecolóxica con verduras

Salsa de tomate con pequenos anacos de verduras (cenoria, apio e cebola), elaborada con ingredientes de primeira calidade sen conservantes nin colorantes. Para preservar toda a frescura e os nutrientes do tomate, o proceso de produción non dura máis de 8 horas desde a colleita ata o envasado final. Pasteurizado a baixa temperatura. Ideal para engadir directamente a pasta ou preparar deliciosos...