Penne de millo e arroz sen glute

Ref: AN232
Cantidade: 250 g
3,40 €
Impostos incluídos
Cantidade
  • bio
Alce Negro

Certificado por:

ORGÁNICA

IT-BIO-009 AGRICULTURA UE

borde_favorito gardar para máis tarde

Deliciosos y sabrosos penne sin gluten elaborados con ingredientes ecológicos, cultivados en el norte de Italia. Preparados con una ingeniosa técnica de procesamiento que logra conservar un sabor y una textura similar a la pasta de trigo duro, pero sin gluten. Ideal para combinar con infinitud de salsas y condimentos.

Harina de maíz* (80%) , harina de arroz* (20%).

Alérxenos:

Pode conter restos de soia.

* agricultura ecolóxica

Hervir en 1,5 litros de agua por 100 gr de pasta. Cocinar al gusto. Tiempo de cocción aproximado: 10-12 minutos.

kcal.355
kJ.1491
hidratos de carbono78
dos cales azucres2
proteína7
Graxas:1,40
dos que satura0,50
Fibra dietética1
Sal0,05
Outros 6 produtos na mesma categoría:

A Finestra sul Cielo

1 PEIXE

penne de garavanzos

Deliciosos penne de garavanzos de agricultura ecolóxica. Cun alto contido en fibra e proteínas, esta pasta de garavanzos é unha fonte de hidratos de carbono complexos, que libera enerxía de forma constante e duradeira. Unha opción sinxela, saudable e sorprendente para acompañar cunha salsa de froitos secos, un sofrito de verduras ou unha mestura de tofu e algas. Apto para veganos. ...

A Finestra sul Cielo

1 FUSIBLE

Fusilli de trigo sarraceno

Fusilli de trigo sarraceno procedente da agricultura ecolóxica. Un cereal que contén minerais, antioxidantes e un alto contido en fibra, moi beneficioso para a saúde. Auténtica pasta 100% italiana ideal para combinar con calquera tipo de salsa ou para engadir a ensaladas. Sen glúten. ...

Alce Negro

AN231

Espaguetis de millo e arroz sen glute

Pasta tradicional italiana sen glute feita con millo e arroz orgánicos cultivados no norte de Italia. Cunha receita especialmente deseñada para conseguir o equilibrio perfecto de sabores entre o millo e o arroz. Estes espaguetis son a alternativa perfecta para combinar con verduras salteadas, pestos ou salsas. ...

Alce Negro

AN234

Fusilli de millo e arroz sen glute

Auténtico fusilli italiano feito con millo e arroz de cultivo ecolóxico. A técnica de corte empregada confire a esta pasta unha superficie rugosa que absorbe mellor calquera tipo de salsa, sen perder a súa textura e consistencia. A alternativa sen glute perfecta para combinar con pestos, salsas ou engadir a ensaladas. ...

A Finestra sul Cielo

1 LEMENTO

Penne de trigo sarraceno ecolóxico

Penne de trigo sarraceno de agricultura ecolóxica. Un cereal que contén minerais, antioxidantes e un alto contido en fibra, moi beneficioso para a saúde. Auténtica pasta 100% italiana ideal para combinar con calquera tipo de salsa ou para engadir a ensaladas. Sen glúten....

A Finestra sul Cielo

1FURICU

Fusilli con arroz e cúrcuma

Delicioso fusilli de arroz e cúrcuma, elaborado con ingredientes de cultivo ecolóxico. A cúrcuma, ademais de proporcionarlle a cor laranxa e un potente aroma ao fusilli, considérase unha especie con propiedades antiinflamatorias e antioxidantes. O resultado, unha mestura sorprendente e dixestiva, rica en fibra e ideal para preparar ensaladas de pasta ou pratos de pasta picantes. Sen glute e...

Os clientes que compraron este produto tamén compraron:

A Finestra sul Cielo

1 COMBÚ

Alga Kombu BIO deshidratada

A alga kombu, de cor verde escuro e de consistencia dura, crece no mar ao norte de Hokkaido e é perfecta para engadir aos guisos de vexetais, tofu ou seitán. Tamén son ideais para cociñar verduras. O uso recomendado por persoa é de 5 gramos de algas crúas por persoa e semana....

A Finestra sul Cielo

1 GRÁFICO

Grissini de espelta integral

Galletas de espelta integrais procedentes da agricultura ecolóxica. Ideal para merendar entre comidas ou acompañar comidas. Presentado en cómodos minipacks....

Quinoa Real

QR006

Grano rojo de quinoa real bio 100% Plastic Free

O gran de quinoa real é a variedade de quinoa de maior calidade. Cultívase preto do deserto de sal máis grande do mundo, o Salar de Uyuni, que lle proporciona nutrientes e vitaminas superiores. Tamén está certificado sen glute e sen saponina. Nun recipiente 100% compostable, para reciclar directamente no recipiente orgánico e volver á natureza en forma de fertilizante.

Alce Negro

AN010

fusilli de trigo duro

Fusilli de trigo italiano ecolóxico elaborado cun rigoroso proceso de produción que lle confire un sabor único e inconfundible. A técnica de corte empregada, denominada trafilado de bronce, dálle unha textura rugosa ideal para absorber máis facilmente calquera salsa ou condimento empregado....

O Muesli Up

MUP003

Muesli orixinal sen glute 100% compostable

Muesli sen glute elaborado con copos de avea sen glute, pasas e sementes de cultivo ecolóxico. Cun alto contido en fibra, este muesli é ideal para almorzar acompañado dunha bebida vexetal, iogur vexetal ou zumes de froitas. Apto para veganos. Envasado en atmosfera protexida para preservar todos os seus nutrientes. Agora en envases 100% compostables!

vivan

VI003

Chocolate Negro 71% Santo Domingo BIO

O chocolate negro VIVANI é unha delicia para todos os amantes do chocolate cun alto contido en cacao e unha iniciación inmellorable para quen se adentra neste apaixonante mundo. Contén o 71% do mellor cacao orgánico da República Dominicana. Certificado vegano, libre de plástico e selva tropical.

Tamén che pode interesar

Alce Negro

AN003

Penne de trigo duro integral

Penne de trigo integral italiano cultivado de forma artesanal, sen pesticidas nin herbicidas. Elaborado mediante trafilado de bronce, unha técnica artesanal que dá á pasta unha textura rugosa, ideal para absorber mellor calquera tipo de salsa que se lle engada. Rico en fibra e cun maior contido proteico....

Alce Negro

AN005

Fusilli de trigo duro integral

Fusilli de trigo integral elaborado con trigo italiano ecolóxico da meseta de Murge, entre Puglia e Basilicata, no sur de Italia. Rico en fibra e cun maior contido proteico. Ideal para combinar con calquera tipo de salsa ou para engadir a ensaladas....

Alce Negro

AN007

espaguetis de trigo duro

Pasta tradicional italiana elaborada con trigo italiano procedente da agricultura ecolóxica. Cun sabor auténtico e inconfundible, é ideal para combinar con verduras sen salsas ou con salsa de tomate, pesto ou calquera outro...

Alce Negro

AN010

fusilli de trigo duro

Fusilli de trigo italiano ecolóxico elaborado cun rigoroso proceso de produción que lle confire un sabor único e inconfundible. A técnica de corte empregada, denominada trafilado de bronce, dálle unha textura rugosa ideal para absorber máis facilmente calquera salsa ou condimento empregado....

Alce Negro

AN011

tiburóns de trigo duro

Tiburóns de trigo duro italianos criados na meseta de Murge, entre Puglia e Basilicata, no sur de Italia. 100% ecolóxico e cun sabor único e inconfundible, típico da máis auténtica pasta italiana. Ideal para engadir a caldos de verduras....

Alce Negro

AN054

Pasta de tomate ecolóxica

Pasta de tomate natural de cultivo ecolóxico feita con tomates frescos da zona de Emilia Romagna, madurados ao sol, no val de Mezzano en Italia. Sabroso e 100% natural, o seu proceso de elaboración non leva máis de 8 horas desde a colleita ata o envasado con pasteurización a baixa temperatura. Un básico que non pode faltar na nosa despensa ideal para preparar calquera tipo de...

Alce Negro

AN228

Fideos para fideua

Fideos curtos semiintegrais elaborados con sémola ecolóxica, ideais para fideuá. Orixinario de Trentino, no sur de Italia, a súa textura e sabor al dente son tradicionais e únicos, típicos de toda a gama Alce Nero. Pódese acompañar con calquera tipo de salsa ou caldo....

Alce Negro

AN231

Espaguetis de millo e arroz sen glute

Pasta tradicional italiana sen glute feita con millo e arroz orgánicos cultivados no norte de Italia. Cunha receita especialmente deseñada para conseguir o equilibrio perfecto de sabores entre o millo e o arroz. Estes espaguetis son a alternativa perfecta para combinar con verduras salteadas, pestos ou salsas. ...