Zume de chucrut ecolóxico fermentado con lacto

Ref: VK007
Cantidad: 700 ml
4,30 €
Impostos incluídos
Cantidade
  • bio
  • vegan
Voelkel

Certificado por:

ORGÁNICA

DE-ÖKO-007 Agricultura Alemania

borde_favorito gardar para máis tarde

Este zumo de chucrut de repollo blanco, bajo en calorías, refresca y estimula el cuerpo de manera natural. El zumo sin diluir, recién prensado, contiene toda la gama de nutrientes necesarios, ideal para el ayuno. El proceso de lactofermentación cambia el valor de pH del producto favoreciendo su digestión, estabiliza la mezcla y le añade una ligera acidez agradable. Todos los ingredientes utilizados son libres de organismos genéticamente modificados y proceden de agricultura ecológica, apoyando el cultivo regional y el libre comercio de semillas.

zumo de chucrut (lactofermentado (L+))*º, sal marina 0,6%. º demeter.

* agricultura ecolóxica

Axitar antes de usar. Unha vez aberto, conservar na neveira e consumir nun prazo de 5 días.

Outros 4 produtos na mesma categoría:

Voelkel

VK031

Batido de mango verde, col rizada e espinacas BIO

Un batido cremoso composto por ingredientes coidadosamente escollidos que combina á perfección o sabor afroitado do mango, o toque picante da raíz de xenxibre e a textura da col rizada e as espinacas. Esta gama de batidos verdes, sen azucre engadido, utiliza só ingredientes frescos da máis alta calidade alemá, libres de organismos modificados xeneticamente e procedentes de agricultores...

Voelkel

VK006

Zume de remolacha lactofermentado BIO

Para este zume de remolacha vermella lactofermentada só se utilizan materias primas Demeter, procedentes da agricultura biodinámica. Os tubérculos de remolacha vermella, naturalmente aromáticos, son sometidos a un proceso de prensado para conservar todos os seus nutrientes, antes de combinalos con ácido láctico, realizando todo o proceso sen engadir sal. O proceso de lactofermentación...

Voelkel

VK008

Zume de vexetais ecolóxico

Para este zume vexetal só se utilizan materias primas Demeter, procedentes da agricultura biodinámica. As cenorias, o apio e os tubérculos de remolacha vermella, naturalmente aromáticos, son prensados para conservar todos os seus nutrientes. Todos os ingredientes utilizados están libres de organismos modificados xeneticamente e proceden da agricultura ecolóxica, apoiando o cultivo rexional.

Voelkel

VK005

Zume de cenoria lactofermentado ecolóxico

Para este zume de cenoria lactofermentado só se utilizan materias primas Demeter, procedentes da agricultura biodinámica. As cenorias, naturalmente aromáticas, son sometidas a un proceso de prensado para conservar todos os seus nutrientes, antes de combinalas con ácido láctico, realizando todo o proceso sen engadir sal. O proceso de lactofermentación cambia o valor do pH da...

Os clientes que compraron este produto tamén compraron:

A Finestra sul Cielo

1RAFDO

arroz branco redondo

Arroz branco redondo de agricultura ecolóxica incluído nunha completa gama de arroz italiano con diferentes variedades: marrón, branco, redondo, longo, salvaxe, negro e tailandés aromático. Perfecto para combinar con calquera condimento....

A Finestra sul Cielo

2 GOMAS

Gomitas BIO 300 gr

Sabroso condimento tradicional xaponés preparado con sementes de sésamo de cultivo ecolóxico lixeiramente asadas e moídas xunto con sal. En formato de 300 gramos, ideal para espolvorear cereais e verduras. ...

Precio base -35%

Vivibio

VBIO510

Compota de amorodo Vivibio

Compota elaborada con amorodos procedentes de agricultura ecolóxica certificada. Obtense cocendo a froita e mesturala con concentrado de mazá, co 70% da mellor froita. Ideal para almorzar ou merenda así como para facer sobremesas....

Máis delgado

SLE06

Pasta konjac de pelo de anxo

Orixinal e deliciosa pasta de cabelo de anxo Slendier feita con konjac orgánico. Este vexetal de orixe xaponesa utilizouse durante miles de anos como acompañamento das principais comidas dos xaponeses debido ao seu baixo contido calórico. Un prato lixeiro e rápido de preparar, ideal para mesturar cun caldo de verduras de tempada. Ademais, está certificado sen glute e é apto para...

Prezo básico -10%

A Finestra sul Cielo

1PAFAR

Pan de espelta germinado

Pan de espelta germinado cocido ao forno e feito de grans germinados procedentes da agricultura ecolóxica. Sen fariña, sen levadura e con pouco sal e graxa. Ideal para preparar bocadillos o acompañar comidas....

Tamén che pode interesar

Voelkel

VK005

Zume de cenoria lactofermentado ecolóxico

Para este zume de cenoria lactofermentado só se utilizan materias primas Demeter, procedentes da agricultura biodinámica. As cenorias, naturalmente aromáticas, son sometidas a un proceso de prensado para conservar todos os seus nutrientes, antes de combinalas con ácido láctico, realizando todo o proceso sen engadir sal. O proceso de lactofermentación cambia o valor do pH da...

Voelkel

VK006

Zume de remolacha lactofermentado BIO

Para este zume de remolacha vermella lactofermentada só se utilizan materias primas Demeter, procedentes da agricultura biodinámica. Os tubérculos de remolacha vermella, naturalmente aromáticos, son sometidos a un proceso de prensado para conservar todos os seus nutrientes, antes de combinalos con ácido láctico, realizando todo o proceso sen engadir sal. O proceso de lactofermentación...