Zume de cenoria lactofermentado ecolóxico

Ref: VK005
Cantidad: 700 ml
4,30 €
Impostos incluídos
Cantidade
  • bio
Voelkel

Certificado por:

ORGÁNICA

DE-ÖKO-007 Agricultura UE

borde_favorito gardar para máis tarde

Para este zumo lactofermentado de zanahoria, se utilizan solo materias primas Demeter, procedentes de agricultura biodinámica. Las zanahorias, naturalmente aromáticas, se someten a un proceso de prensado para que conserven todos sus nutrientes, antes de combinarlas con el ácido láctico, llevando a cabo todo el proceso sin la adición de sal. El proceso de lactofermentación cambia el valor de pH del producto favoreciendo su digestión, estabiliza la mezcla y le añade una ligera acidez agradable. Todos los ingredientes utilizados son libres de organismos genéticamente modificados y proceden de agricultura ecológica, apoyando el cultivo regional.

zumo de zanahoria (lactofermentado (L+))*º. º demeter.

* agricultura ecolóxica

Axitar antes de usar. Unha vez aberto, conservar na neveira e consumir nun prazo de 5 días.

Outros 4 produtos na mesma categoría:

Voelkel

VK008

Zume de vexetais ecolóxico

Para este zume vexetal só se utilizan materias primas Demeter, procedentes da agricultura biodinámica. As cenorias, o apio e os tubérculos de remolacha vermella, naturalmente aromáticos, son prensados para conservar todos os seus nutrientes. Todos os ingredientes utilizados están libres de organismos modificados xeneticamente e proceden da agricultura ecolóxica, apoiando o cultivo rexional.

Voelkel

VK031

Batido de mango verde, col rizada e espinacas BIO

Un batido cremoso composto por ingredientes coidadosamente escollidos que combina á perfección o sabor afroitado do mango, o toque picante da raíz de xenxibre e a textura da col rizada e as espinacas. Esta gama de batidos verdes, sen azucre engadido, utiliza só ingredientes frescos da máis alta calidade alemá, libres de organismos modificados xeneticamente e procedentes de agricultores...

Voelkel

VK007

Zume de chucrut ecolóxico fermentado con lacto

Este zume de chucrut de repolo branco baixo en calorías refresca e estimula o corpo de forma natural. O zume sen diluir e recén prensado contén toda a gama de nutrientes necesarios, ideal para o xaxún. O proceso de lactofermentación modifica o valor do pH do produto, favorecendo a súa dixestión, estabiliza a mestura e engade unha lixeira acidez agradable. Todos os ingredientes empregados...

Voelkel

VK006

Zume de remolacha lactofermentado BIO

Para este zume de remolacha vermella lactofermentada só se utilizan materias primas Demeter, procedentes da agricultura biodinámica. Os tubérculos de remolacha vermella, naturalmente aromáticos, son sometidos a un proceso de prensado para conservar todos os seus nutrientes, antes de combinalos con ácido láctico, realizando todo o proceso sen engadir sal. O proceso de lactofermentación...

Os clientes que compraron este produto tamén compraron:

Frullà

NN008

Doypack de puré de mazá, pexego e mango

Novo puré de mazá tropical, pexego e mango de agricultura ecolóxica. Ingredientes naturais sen aditivos, conservantes nin colorantes. Coa dozura da propia froita, non contén azucres engadidos e o seu cómodo formato Doypack permitirá gozar de todos os beneficios da froita dunha forma rápida e práctica. Ideal para os máis pequenos!...

Quinoa Real

QR005

Grano de quinoa real tricolor orgánica 100% libre de plástico

O gran de quinoa real é a variedade de quinoa de maior calidade. Cultívase preto do deserto de sal máis grande do mundo, o Salar de Uyuni, que lle proporciona nutrientes e vitaminas superiores. Tamén está certificado sen glute e sen saponina. Nun recipiente 100% compostable, para reciclar directamente no recipiente orgánico e volver á natureza en forma de fertilizante.

vivan

VI048

Chocolate Quente-Chocolate á Copa 62% en chips BIO

Un delicioso chocolate quente cunha textura cremosa e unha alta porcentaxe de cacao (62%). As virutas finas de chocolate convértense, ao se disolver no leite quente e a espumar, nunha experiencia gustativa inesquecible que remonta aos inicios da cultura do chocolate quente entre a aristocracia europea do s. XVIII. Ademais de facer chocolate quente, as virutas tamén se poden utilizar como complemento ideal para mueslis ou para decorar bolos ou sobremesas. Certificado Bio, Vegano e Rainforest.

Alce Negro

AN011

tiburóns de trigo duro

Tiburóns de trigo duro italianos criados na meseta de Murge, entre Puglia e Basilicata, no sur de Italia. 100% ecolóxico e cun sabor único e inconfundible, típico da máis auténtica pasta italiana. Ideal para engadir a caldos de verduras....