Kuzu BIO 100% Plastic Free

Ref: 1KUZUBO
Cantidad: 70 gr
7,99 €
Impostos incluídos
Cantidade
Esgotado
  • bio
A Finestra sul Cielo

Certificado por:

ORGÁNICA

IT-BIO-014 AGRICULTURA NON UE

borde_favorito gardar para máis tarde

Kuzu de origen ecológico de La Finestra sul Cielo. El Kuzu es la fécula obtenida de la raíz de una planta selvática, empleada para preparar jaleas de fruta y bebidas especiales como el famoso Ume-Sho-Kuzu. Se puede utilizar en sopas, salsas, gelatinas, dulces, etc. ¡Ahora en formato vidrio!

Raíz de Kuzu (Pureraria Lobata).

Alérxenos:

Puede contener trazas de gluten y soja

* agricultura ecolóxica

Deshacer en agua fría antes de cocinarlo. Durante la cocción remover sin parar con una cuchara de madera. Cocer durante 2 minutos.

kcal.342
kJ.1454
hidratos de carbono84,70
dos cales azucres0
proteína0,30
Graxas:0,20
dos que satura0
Sal0,05
Fibra dietética0,3
Outros 5 produtos na mesma categoría:

A Finestra sul Cielo

1BIF

Bifun (fideos de arroz)

Tradicionais espaguetis de arroz oriental. Lixeiros e saborosos, parécense aos fideos chineses pero están feitos co coidado da calidade xaponesa. Son deliciosas con calquera condimento, en ensaladas e caldo ou estilo "oriental": salteadas nunha tixola cun pouco de aceite, verduras de tempada, tofu ou seitán...

A Finestra sul Cielo

1 LOTUS

raíz de loto en po

A raíz da flor de loto é, sen dúbida, un dos alimentos "medicinais" moi comúns na macrobiótica. En po, mestura unha cucharadita de café nunha infusión e as súas propiedades poden axudar a combater o exceso de moco, calmar a tose seca e fortalecer o sistema inmunitario....

A Finestra sul Cielo

1BARDO

bardana orgánica

Cultivada durante séculos polos agricultores xaponeses, a raíz de bardana é unha das máis utilizadas en Xapón. Elabórase seguindo o método tradicional de conservación: a raíz córtase en tiras finas e despois sécase ao sol....

Precio base -50%

A Finestra sul Cielo

1NIGA

Nigari (preparado para tofu)

Nigari é o líquido que resulta na extracción de sal de cociña da auga do mar. Este nigari prepárase seguindo o método tradicional, deixándoo secar ao sol. Non contén impurezas nin contaminantes químicos. Rico en oligoelementos, é o mellor callo para a preparación de tofu....

A Finestra sul Cielo

1SANPA

Pastillas Ume-San de umeboshi

Comprimidos de Umeboshi indicados para a falta de apetito, diarrea, estreñimiento, intoxicación, náuseas, arrefriados, gripe ou dixestión pesada. Cun sabor delicado e un novo envase máis cómodo....

Os clientes que compraron este produto tamén compraron:

vivan

VI019

Chocolate Negro con Leite 50% Panamá con azucre de coco ecolóxico

Co seu alto contido en cacao e a súa discreta dozura, esta creación seduce aos amantes do chocolate negro e do chocolate con leite a partes iguais. Este chocolate está endulzado con azucre de coco, unha alternativa popular ao azucre que ten lixeiras notas de caramelo, o complemento perfecto para o aromático cacao orgánico de Panamá. 50% cacao para convencer aos amantes de calquera tipo de chocolate. BIO, libre de plástico e certificado Rainforest.

A Finestra sul Cielo

1SANPA

Pastillas Ume-San de umeboshi

Comprimidos de Umeboshi indicados para a falta de apetito, diarrea, estreñimiento, intoxicación, náuseas, arrefriados, gripe ou dixestión pesada. Cun sabor delicado e un novo envase máis cómodo....

argital

AR85

Auga con aroma a xasmín

Auga perfumada con aceite esencial de xasmín puro e auga mineral. Fresco ao tacto e delicadamente perfumado, pódese usar como tonificante da pel facial ou como refrescante corporal. Afrodisíaco. Sen alcohol nin conservantes. 100% natural....

A Finestra sul Cielo

1 MINIZAR

Mini galletas de sésamo

Mini galletas de trigo con sésamo elaboradas con ingredientes de agricultura ecológica. O substituto ideal do pan para acompañar as comidas ou combinar con paté de verduras, tahini, amasake, etc.

A Finestra sul Cielo

1 PARTIDO

Té Matcha orgánico 100% libre de plástico

Té xaponés tradicional e selecto usado na cerimonia do té xaponés así como para cociñar varias sobremesas, bebidas ou pratos. Caracterízase por ser un té verde en po cunha combinación de sabor doce e un leve toque amargo. As plantas coas que se elabora son cultivadas á sombra e as follas cóllense a man, polo que ten moitos máis aminoácidos que o té verde convencional...