Pastillas Ume-San de umeboshi

Ref: 1SANPA
Cantidad: 16 gr
15,90 €
Impostos incluídos
Cantidade
A Finestra sul Cielo
borde_favorito gardar para máis tarde

Comprimidos de umeboshi indicados para la falta de apetito, diarrea, estreñimiento, intoxicación, náuseas, resfriados, gripes o digestiones pesadas. Con un delicado sabor y un nuevo envase más cómodo.

Umeboshi en polvo (73%) (ciruelas ume, sal), pasta de umeboshi (25,5%) (ciruelas ume, sal), preparado de hojas de shiso rojo (hojas de shiso rojo (Perilla frutescens), ciruelas ume, sal).

Alérxenos:

Pode conter restos de glute.

Dosis recomendada: de 2 a 3 pastillas después de comer.

kcal.895
kJ.2147
hidratos de carbono46,30
dos cales azucres0
proteína4
Graxas:1,40
dos que satura0
Sal15,30
Outros 5 produtos na mesma categoría:

A Finestra sul Cielo

1KUZUBO

Kuzu BIO 100% Plastic Free

Kuzu de origen ecológico de La Finestra sul Cielo. El Kuzu es la fécula obtenida de la raíz de una planta selvática, empleada para preparar jaleas de fruta y bebidas especiales como el famoso Ume-Sho-Kuzu. Se puede utilizar en sopas, salsas, gelatinas, dulces, etc....¡Ahora en formato vidrio!

A Finestra sul Cielo

1 LOTUS

raíz de loto en po

A raíz da flor de loto é, sen dúbida, un dos alimentos "medicinais" moi comúns na macrobiótica. En po, mestura unha cucharadita de café nunha infusión e as súas propiedades poden axudar a combater o exceso de moco, calmar a tose seca e fortalecer o sistema inmunitario....

A Finestra sul Cielo

1BIF

Bifun (fideos de arroz)

Tradicionais espaguetis de arroz oriental. Lixeiros e saborosos, parécense aos fideos chineses pero están feitos co coidado da calidade xaponesa. Son deliciosas con calquera condimento, en ensaladas e caldo ou estilo "oriental": salteadas nunha tixola cun pouco de aceite, verduras de tempada, tofu ou seitán...

A Finestra sul Cielo

1BARDO

bardana orgánica

Cultivada durante séculos polos agricultores xaponeses, a raíz de bardana é unha das máis utilizadas en Xapón. Elabórase seguindo o método tradicional de conservación: a raíz córtase en tiras finas e despois sécase ao sol....

Precio base -50%

A Finestra sul Cielo

1NIGA

Nigari (preparado para tofu)

Nigari é o líquido que resulta na extracción de sal de cociña da auga do mar. Este nigari prepárase seguindo o método tradicional, deixándoo secar ao sol. Non contén impurezas nin contaminantes químicos. Rico en oligoelementos, é o mellor callo para a preparación de tofu....

Os clientes que compraron este produto tamén compraron:

A Finestra sul Cielo

1PUPES

Puré de manzana y melocotón BIO

Puré de manzana y melocotón elaborado 100% con fruta biológica cocida a baja temperatura, para conservar sus propiedades nutritivas. Sin espesantes ni colorantes. Contiene sólo los azúcares de la fruta. Una merienda o un postre lleno de naturaleza. Presentado en dos tarrinas de 100 gramos para una mayor comodidad....

A Finestra sul Cielo

1 SALGRO

Sal mariño enteiro groso

Sal mariño enteiro groso elaborado en Italia (Sicilia) seguindo o método tradicional empregado durante miles de anos nos países mediterráneos. Este método utiliza elementos naturais como o sol e o vento que favorecen a evaporación da auga do mar. Recollido manualmente, sen procesar e sen utilizar ningún tratamento químico, consérvanse todas as características e propiedades naturais...

A Finestra sul Cielo

1 COMBÚ

Alga Kombu BIO deshidratada

A alga kombu, de cor verde escuro e de consistencia dura, crece no mar ao norte de Hokkaido e é perfecta para engadir aos guisos de vexetais, tofu ou seitán. Tamén son ideais para cociñar verduras. O uso recomendado por persoa é de 5 gramos de algas crúas por persoa e semana....

A Finestra sul Cielo

1SESPA

espaguetes de centeo enteiros

Espaguetes de centeo integral elaborados con ingredientes procedentes da agricultura ecolóxica. Ideal para combinar con calquera tipo de salsa ou condimento....

Tamén che pode interesar

A Finestra sul Cielo

1PURYU

Puré de umeboshi

Puré de umeboshi  elaborado a partir de la maduración de la ciruela ume, junto con la sal y las hojas de shiso. Las ciruelas se recogen de los árboles antes que maduren y se fermentan entre 6 meses y 7 años. El resultado de esta fermentación es un producto altamente alcalinizante. Ideal para combinar con cereales y verdura. Con un 79% de ciruela japonesa ume. No pasteurizado.

A Finestra sul Cielo

1RYU

Ameixas Umeboshi ecolóxicas 100 gr

O noso umeboshi prodúcese en Xapón seguindo o método tradicional. A ameixa da variedade ume recóllese sen madurar e gárdase en sal e follas de shiso durante moito tempo. Son as follas de shiso as que dan ao alimento a súa característica cor vermella. Ideal para cociñar con verduras e cereais....

A Finestra sul Cielo

2RYU

Ameixas Umeboshi ryujin ecolóxicas 250 gr

O noso umeboshi prodúcese en Xapón seguindo o método tradicional. A ameixa da variedade ume recóllese sen madurar e gárdase en sal e follas de shiso durante un tempo. Son as follas de shiso as que dan ao alimento a súa característica cor vermella. Ideal para cociñar con verduras e cereais....