bardana orgánica

Ref: 1BARDA
Cantidade: 50 g
8,95 €
Impostos incluídos
Cantidade
Esgotado
  • bio
A Finestra sul Cielo

Certificado por:

ORGÁNICA

ES-ECO-001-AN

borde_favorito gardar para máis tarde

Cultivada desde hace siglos por campesinos japoneses, la raíz de bardana es de las más utilizadas en Japón. Está elaborada siguiendo el método de conservación tradicional: la raíz viene cortada en finas tiras puestas después a secar al sol.

Raíz de bardana deshidratada*.

Alérxenos:

Puede contener trazas de sésamo y gluten.

* agricultura ecolóxica

Dejarla en agua a remojo durante una media hora y añadirla después en sopas o cocido hirviéndola unos 2 o 3 minutos. Conservar en lugar fresco y seco, alejado de la luz solar y la humedad.

kcal.230
kJ.946
hidratos de carbono18,20
dos cales azucres5,30
proteína8,50
Graxas:1,10
dos que satura0,3
Fibra dietética56,50
Sal<0,1
Outros 5 produtos na mesma categoría:
Precio base -50%

A Finestra sul Cielo

1NIGA

Nigari (preparado para tofu)

Nigari é o líquido que resulta na extracción de sal de cociña da auga do mar. Este nigari prepárase seguindo o método tradicional, deixándoo secar ao sol. Non contén impurezas nin contaminantes químicos. Rico en oligoelementos, é o mellor callo para a preparación de tofu....

A Finestra sul Cielo

1 LOTUS

raíz de loto en po

A raíz da flor de loto é, sen dúbida, un dos alimentos "medicinais" moi comúns na macrobiótica. En po, mestura unha cucharadita de café nunha infusión e as súas propiedades poden axudar a combater o exceso de moco, calmar a tose seca e fortalecer o sistema inmunitario....

A Finestra sul Cielo

1KUZUBO

Kuzu BIO 100% Plastic Free

Kuzu de origen ecológico de La Finestra sul Cielo. El Kuzu es la fécula obtenida de la raíz de una planta selvática, empleada para preparar jaleas de fruta y bebidas especiales como el famoso Ume-Sho-Kuzu. Se puede utilizar en sopas, salsas, gelatinas, dulces, etc....¡Ahora en formato vidrio!

A Finestra sul Cielo

1BIF

Bifun (fideos de arroz)

Tradicionais espaguetis de arroz oriental. Lixeiros e saborosos, parécense aos fideos chineses pero están feitos co coidado da calidade xaponesa. Son deliciosas con calquera condimento, en ensaladas e caldo ou estilo "oriental": salteadas nunha tixola cun pouco de aceite, verduras de tempada, tofu ou seitán...

A Finestra sul Cielo

1SANPA

Pastillas Ume-San de umeboshi

Comprimidos de Umeboshi indicados para a falta de apetito, diarrea, estreñimiento, intoxicación, náuseas, arrefriados, gripe ou dixestión pesada. Cun sabor delicado e un novo envase máis cómodo....

Os clientes que compraron este produto tamén compraron:

A Finestra sul Cielo

1VIBALMO

Vinagre balsámico de Módena ecolóxico

Vinagre balsámico de Módena elaborado con uvas procedentes de agricultura ecológica. Ideal para engadir a ensaladas e darlle un sabor e cremosidade excepcional....

A Finestra sul Cielo

1PAUSA

Descanso de trigo sarraceno

Merenda lixeira e crocante elaborada con trigo sarraceno e elaborada sen engadir aceites, graxas, especias nin queixos. Non está frito e é ideal como aperitivo ou para merendar entre comidas...

A Finestra sul Cielo

1 SALFI

Sal mariño enteiro fino

Sal mariño fino enteiro elaborado en Italia (Sicilia) seguindo o método tradicional empregado durante miles de anos nos países mediterráneos. Este método utiliza elementos naturais como o sol e o vento que favorecen a evaporación da auga do mar. Recollido manualmente, sen procesar e sen utilizar ningún tratamento químico, consérvanse todas as características e propiedades naturais...

Prezo básico -10%

argital

AR59

arxila verde activada

Arxila con extraordinarias propiedades purificantes e enerxéticas grazas aos seus oligoelementos e sales minerais. Un tónico ideal para peles sensibles, capaz de remineralizar e dar benestar ao corpo. Para uso externo. 100% natural....

Alce Negro

AN219

Fusilli de espelta integral

O fusilli máis auténtico, elaborado con espelta orgánica cultivada nas rexións da Toscana, Umbría, Marche e Emilia Romaña. Destaca polas súas características nutricionais e o seu alto contido en fibra. Para combinar con calquera tipo de salsa ou facer ensaladas de pasta...

Tamén che pode interesar

A Finestra sul Cielo

1 COMBÚ

Alga Kombu BIO deshidratada

A alga kombu, de cor verde escuro e de consistencia dura, crece no mar ao norte de Hokkaido e é perfecta para engadir aos guisos de vexetais, tofu ou seitán. Tamén son ideais para cociñar verduras. O uso recomendado por persoa é de 5 gramos de algas crúas por persoa e semana....

A Finestra sul Cielo

1KUZUBO

Kuzu BIO 100% Plastic Free

Kuzu de origen ecológico de La Finestra sul Cielo. El Kuzu es la fécula obtenida de la raíz de una planta selvática, empleada para preparar jaleas de fruta y bebidas especiales como el famoso Ume-Sho-Kuzu. Se puede utilizar en sopas, salsas, gelatinas, dulces, etc....¡Ahora en formato vidrio!