A Finestra sul Cielo
2SHOYU
Shoyu ecolóxico 500 ml
Salsa de soia elaborada seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira). Ideal para receitas a base de cereais, legumes, verduras e algas...
El vinagre de arroz es un apetitoso condimento elaborado a partir de fermentar durante un año el arroz en tinas de terracota, para convertirlo primero en alcohol y después en vinagre. Su sabor, siendo menos ácido, más suave y lleno que el vinagre de vino, se combina perfectamente con cualquier plato de cereales, verduras y algas, resaltando su sabor sin modificarlo. Puede utilizarse como sustitutivo del vinagre convencional. Acidez 4,5%.
Agua, arroz integral* (13%), sal marina, esporas de Koji (Aspergillus oryzae).
Pode conter restos de soia e glute.
Verter unas pocas gotas directamente sobre las verduras cocidas o crudas para ensalzar su sabor. También puede mezclarse con salsa de soja y aceite o crema de sésamo para crear un rico condimento ideal para ensaladas.
kcal. | 16 |
---|---|
kJ. | 68 |
hidratos de carbono | 3,50 |
dos cales azucres | 0 |
proteína | 0,50 |
Graxas: | 0 |
Fibra dietética | 0 |
Sal | 25,48 |
A Finestra sul Cielo
2SHOYU
Salsa de soia elaborada seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira). Ideal para receitas a base de cereais, legumes, verduras e algas...
A Finestra sul Cielo
3SHOYU
Salsa de soia elaborada seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira). Ideal para receitas a base de cereais, legumes, verduras e algas. Produto pasteurizado....
A Finestra sul Cielo
1 GOMAS
Sabroso condimento tradicional xaponés preparado con sementes de sésamo de cultivo ecolóxico lixeiramente asadas e moídas xunto con sal. Ideal para espolvorear cereais e verduras. ...
machandel
MC011
O chucrut BIO de Machandel ten múltiples propiedades para o noso organismo: fortalece o sistema inmunitario, reduce os niveis de inflamación e mellora os trastornos dixestivos ademais de aportar vitaminas A, B1, B2 e C. Coa certificación Demeter, é apta para veganos. Sen glute.
vivan
VI025
Este chocolate está endulzado con azucre de coco, unha alternativa popular ao azucre que ten lixeiras notas de caramelo. O complemento perfecto para o aromático cacao orgánico de Panamá. 75% cacao para os amantes dos chocolates negros de intensidade moderada. BIO, vegano, libre de plástico e certificado Rainforest.
vivan
VI010
O mellor chocolate con leite cun recheo de praliné de abelá suave e cremoso. BIO, libre de plástico e certificado Rainforest.
Xerminal
GM022
Estas mini galletas de trigo sarraceno sen glute son a alternativa ideal para a merenda salgada que estabas esperando. Elaboradas con trigo sarraceno, as galletas redondas teñen un sabor excepcional e unha textura crocante apta para toda a familia. Elaborado con ingredientes 100% vexetais e de orixe ecolóxica. Ideal para untar co clásico hummus de remolacha Germinal Bio.
BioCool
BC005
Arándanos conxelados ecolóxicos de orixe europea, listos para comer. Prepare un batido enerxético ou utilíceo como cobertura nas súas filloas de avea e plátano. En recipiente de cartón.
A Finestra sul Cielo
1MIGAR
Descubre o novo miso de garavanzos de Finestra sul Cielo. Un miso sen soia e sen pasteurizar, elaborado cun 47% de garavanzos ecolóxicos, arroz fermentado e sal mariño. Elabórase seguindo métodos tradicionais xaponeses e fermenta durante 2-3 meses, dándolle un sabor rico e suave que combina o sabor doce dos garavanzos co sabor umami do miso tradicional. Moi versátil na cociña, permite preparar unha rica sopa de miso, guisos de vexetais, utilizalo como aderezo ou mesmo darlle un toque salgado a unha deliciosa tosta de miso de tahini, aguacate e garavanzos.
A Finestra sul Cielo
1ACIRI
El vinagre de arroz integral es un apetitoso condimento elaborado a partir de fermentar durante un año el arroz en tinas de terracota, para convertirlo primero en alcohol y después en vinagre. Su sabor, siendo menos ácido, más suave y lleno que el vinagre de vino, se combina perfectamente con cualquier plato de cereales, verduras y algas, resaltando su sabor sin modificarlo. Puede utilizarse como sust...
A Finestra sul Cielo
1 ACIUME
O vinagre de Umeboshi obtense filtrando o vinagre salgado extraído da maduración do umeboshi. Úsase como un vinagre normal que, ao ser salgado, permite rematar unha ensalada engadindo só un pouco deste vinagre. Tamén se pode usar en salsas para verduras engadindo unha cullerada de Tahin, dúas culleradas de vinagre de Umeboshi e mesturando ben....
A Finestra sul Cielo
2 ACIUME
O vinagre de Umeboshi obtense filtrando o vinagre salgado extraído da maduración do umeboshi. Úsase como un vinagre normal que, ao ser salgado, permite rematar unha ensalada engadindo só un pouco deste vinagre. Tamén se pode usar en salsas para verduras engadindo unha cullerada de Tahin, dúas culleradas de vinagre de Umeboshi e mesturando ben....
Voelkel
VK027
Este vinagre de mazá naturalmente turbio elabórase seguindo o método tradicional: en primeiro lugar, o zume natural do prensado das mazás é fermentado para convertelo en viño. Despois, transfórmase en vinagre de mazá fino e picante. Finalmente, sen filtrar nin pasteurizar, está coidadosamente envasado, conservando todas as súas propiedades. Ideal para aderezar ensaladas e para o coidado...