Shoyu ecolóxico 500 ml

Ref: 2SHOYU
Cantidade: 500 ml
8,75 €
Impostos incluídos
Cantidade
  • bio
A Finestra sul Cielo

Certificado por:

ORGÁNICA

IT-BIO-014 AGRICULTURA NON UE

borde_favorito gardar para máis tarde

Salsa de soja elaborada siguiendo el mejor método tradicional (fermentando durante 18 meses en barril de madera). Ideal para recetas a base de cereales, legumbres, verduras y algas.

Agua, habas de soja* (21,5%), trigo*, sal, Aspergillus orizae.

Alérxenos:

Contiene gluten y soja.

* agricultura ecolóxica

Conservar en lugar fresco y seco, alejado de la luz solar y la humedad. Una vez abierto conservar en nevera.

kcal.72
kJ.303
hidratos de carbono7
dos cales azucres0,5
proteína9,4
Graxas:0,7
dos que satura0
Fibra dietética0,70
Sal17
Outros 6 produtos na mesma categoría:

A Finestra sul Cielo

1SHOYU

Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio

Salsa de soia elaborada seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira). Ideal para receitas a base de cereais, legumes, verduras e algas. ...

A Finestra sul Cielo

2 TAMAÑO

Tamari ecolóxico 500 ml

O tamari preparado con soia e sal, é un produto denso, rico e saboroso. Elaborado seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira), é ideal para enriquecer e aromatizar receitas a base de cereais, legumes, verduras, algas, arroz, pasta ou ensaladas...

A Finestra sul Cielo

1GOMAL

Gummi con algas BIO

Variación de gomasio natural elaborado con algas seguindo a receita tradicional a base de sésamo torrado. Ideal para usar directamente en pratos de cereais ou vexetais....

Os clientes que compraron este produto tamén compraron:

argital

AR94

aceite esencial de lavanda

Aceite de lavanda 100% natural indicado como calmante natural para o sistema nervioso e ao mesmo tempo antiséptico. Difundido no fogar purifica o aire deixando un ambiente máis saudable. Na bañeira aumenta o efecto relaxante, dando unha sensación de benestar a todo o corpo. Pódese usar en pediluvios ou engadirse a un aceite corporal, unha crema para a pel ou unha máscara de arxila verde.

A Finestra sul Cielo

1RIVE

Arroz integral Venere BIO 100% compostable

Arroz negro venere integral de agricultura ecológica. Incluído nunha liña completa de arroces especiais: arroz basmati branco, arroz basmati integral, arroz tailandés, arroz mochi doce e arroz vermello da selva. É un arroz de sabor auténtico e exótico, ideal para preparar unha comida diferente....

Voelkel

VK040

Ginger shot Demeter BIO

Goza do sabor natural do xenxibre, da mazá e do limón na mellor calidade Demeter e Bio. Este zume está deseñado para tomar unha pequena dose ao día en formato de vidro. 1 chupito/vaso ao día equivale ao 50% da vitamina C diaria recomendada. Contén 6 doses. Dálle un tiro ao teu sistema inmunitario!

Alce Negro

AN217

Espaguetis de espelta integral

Espaguetes elaborados exclusivamente con espelta enteira italiana cultivada nas rexións da Toscana, Umbría, Marche e Emilia Romaña. Destaca polas súas características nutricionais e o seu alto contido en fibra. Para combinar con calquera tipo de salsa....

A Finestra sul Cielo

1 LENTO

Lentellas vermellas peladas 100% compostables

Lentellas vermellas peladas procedentes da agricultura ecolóxica. Exóticas e saborosas, este tipo de legumes son ideais para combinar con cereais e legumes ou condimentar con aceite de oliva virxe extra, salsa de soia ou Gomasio. Son un alimento nutricional moi completo, moi rico en fibra e cun alto contido en proteínas de orixe vexetal. Envasado en atmosfera protexida para preservar todos os seus nutrientes. Agora en envases 100% compostables!

A Finestra sul Cielo

1 PEIXE

compota de pexego

Compota de pexego procedente de agricultura ecolóxica certificada. Obténse da cocción da froita e mesturala con concentrado de mazá. Cun mínimo do 60-70% da mellor froita. Compota untable ideal para almorzar ou merenda. Perfecto tamén para a elaboración das sobremesas. Sen azucres engadidos...

Tamén che pode interesar

A Finestra sul Cielo

1ACIRI

Vinagre de arroz integral 250 ml

El vinagre de arroz integral es un apetitoso condimento elaborado a partir de fermentar durante un año el arroz en tinas de terracota, para convertirlo primero en alcohol y después en vinagre. Su sabor, siendo menos ácido, más suave y lleno que el vinagre de vino, se combina perfectamente con cualquier plato de cereales, verduras y algas, resaltando su sabor sin modificarlo. Puede utilizarse como sust...

A Finestra sul Cielo

1SHOYU

Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio

Salsa de soia elaborada seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira). Ideal para receitas a base de cereais, legumes, verduras e algas. ...