Amorodos con crema de amasake

Ref: receta_35

Fácil

Dificultade

45 minutos

Preparación

Sobremesa

Tipo

Individual

Categoría

Ingredientes

  • 1 bandeja de fresas
  • Una pizca de sal marina
  • El jugo de 1 naranja
  • 3 c.s. de endulzante natural (melaza de arroz)

 

  • Crema de amasake 
  • 1 jarra de amazake y el mismo volumen de agua
  • 3.c.s. de polvo de almendras
  • ½ c.c. de canela en polvo
  • 2 c.s. de almidón en polvo

Pasos

1. Lavar con cuidado las fresas y cortarlas por la mitad.

2. Macerarlas con la pizca de sal marina, la melaza y el jugo de naranja.

3. Cocinar la crema de amazake con el mismo volumen de agua, el polvo de almendra y la canela.

4. Diluir la maicena con un poco de agua fría y añadirla a la crema. Remover constantemente durante 1-2 minutos hasta que espese.

5. Dejar enfriar completamente. Servir con las fresas.

borde_favorito gardar para máis tarde
Compre os ingredientes desta receita:

A Finestra sul Cielo

1AMAVENA

Amasar de avea

O amasake de avea é unha crema doce e deliciosa ideal para consumir como sobremesa ou engadindo froita, marmelada de froitas, crema de abelás ou crema de améndoas. Tamén se pode utilizar como base para a preparación de pudim ou doces. A fermentación do cereal realízase engadindo koji, un fermento natural que transforma a avea nesta deliciosa crema, sen utilizar encimas artificiais. O...

A Finestra sul Cielo

1AMIDO

Maicena

Almidón de millo procedente da agricultura ecolóxica. Ideal para espesar pudins, cremas, salsas ou sopas. Tamén se pode usar para facer sobremesas máis lixeiras e suaves...

A Finestra sul Cielo

1MARIZ

Xarope de arroz 400 gr

Xarope de arroz 100% de agricultura ecolóxica. Feito usando encimas purificadas para a conversión de amidón de cereais nun azucre máis sinxelo. Este sistema permite obter unha malta máis rica en azucres simples, dando a posibilidade de producir maltas formadas por un só cereal. Ideal para endulzar infusións, tés ou cafés de cereais ou para untar en galletas ou tostadas....

A Finestra sul Cielo

1FSALMO

sal rosa do Himalaia fino

O sal rosa fino do Himalaia, sen refinar e sen aditivos, formouse hai máis de 250 millóns de anos como resultado da desecación dos depósitos mariños nun medio natural non contaminado. Rico en minerais puros e oligoelementos como calcio, ferro, magnesio e potasio. Ideal para condimentar ensaladas, verduras, sopas ou preparar bebidas. Condimento presentado en formato vidro.

Outros 6 produtos na mesma categoría: