A Finestra sul Cielo
1FAFA
Fariña de espelta 500 gr
Fariña de espelta de agricultura ecolóxica, envasada en atmosfera protexida. Ideal para preparar calquera receita xa sexa doce ou salgada....
Fácil
Dificultade2 horas
PreparaciónSobremesa
TipoEmpanada
Categoría
1. Para la elaboración del bizcocho, triturar las uvas pasas y mezclar con la harina, el cacao en polvo, la levadura y la ralladura de naranja. Incorporar el sirope, el vinagre bio de manzana y el aceite y amalgamar todos los ingredientes.
2. Hornear en un molde desmontable previamente engrasado en la base, 40 minutos a 180 grados. Dejar enfriar.
3. Mientras esperamos que enfríe el bizcocho elaboraremos el relleno. Para ello, tostar las avellanas y las almendras. Calentar el sirope de arroz en un cazo, añadir los frutos secos, y, cuando empiece hacer burbujitas el sirope, subir el fuego 3 minutos más y remover vigorosamente, hasta que el sirope envuelva las avellanas y las almendras.
4. Verter sobre papel vegetal previamente engrasado y cuando enfríe, triturar en un robot de cocina hasta conseguir textura de praliné. Reservar en un cuenco.
5. Para la cubierta, infusionar la bebida de soja con el sirope de arroz. Añadir el cacao y el agar agar y cocinar durante 15 minutos a fuego moderado.
6. Cuando los copos de agar agar se hayan cocido disolver las dos cucharadas de maicena en un poco de agua y agregar a la mezcla removiendo constantemente para conseguir espesor. Dejar enfriar.
7. Finalmente, montaremos la tarta. Para ello, con el bizcocho ya frío, desmoldar y partirlo en dos mitades. Rellenar con el praliné las dos mitades y colocar de nuevo en el molde. Cubrir con la mousse de cacao y dejar enfriar.
A Finestra sul Cielo
1FAFA
Fariña de espelta de agricultura ecolóxica, envasada en atmosfera protexida. Ideal para preparar calquera receita xa sexa doce ou salgada....
A Finestra sul Cielo
1 CACAO
Cacao en po procedente da agricultura ecolóxica. Ideal para a elaboración de sobremesas e diferentes produtos de pastelería....
A Finestra sul Cielo
1LIEPA
Levadura para pan e pizza sen emulsionantes....
A Finestra sul Cielo
1MARIZ
Xarope de arroz 100% de agricultura ecolóxica. Feito usando encimas purificadas para a conversión de amidón de cereais nun azucre máis sinxelo. Este sistema permite obter unha malta máis rica en azucres simples, dando a posibilidade de producir maltas formadas por un só cereal. Ideal para endulzar infusións, tés ou cafés de cereais ou para untar en galletas ou tostadas....
A Finestra sul Cielo
1FREBEAV
Bebida de avea sen glute elaborada con auga de fonte, sen azucres engadidos e 100% vexetal. Producido cun tipo de avea naturalmente sen glute cultivada no norte de Alemaña. Caracterízase por unha alta dixestibilidade e alto contido proteico. Tamén é apto para vexetarianos e veganos. Un produto único no mercado dirixido especialmente ao consumidor intolerante aos glúteos....
A Finestra sul Cielo
1AGAR
As algas agar-agar son perfectas para espesar pudins, sobremesas e marmeladas e pódense atopar en barra, escamas ou tiras....