Azukis con puerro al jengibre

Ref: receta_146

Fácil

Dificultade

20 minutos

Preparación

Primeira

Tipo

Vexetais

Categoría

Ingredientes

  • 1 vaso de azukis (150 g aprox)
  • 1 trocito de alga kombu
  • 1 porro
  • 1 cucharada de jengibre en polvo
  • 1 cucharada de salsa de soja
  • Aceite de oliva extravirgen
  • Sal
  • Agua

Pasos

1. Dejar en remojo con agua un vaso de azukis durante toda la noche.

2. Añadir un trocito de alga kombu y cocinar a fuego fuerte hasta que hierva. Bajar el fuego, tapar y cocinar durante una hora.

3. Cortar un puerro en juliana.

4. En una olla, añadir un chorrito de aceite de oliva extra virgen y pochar el puerro. Salar al gusto e incorporar los azukis cocidos.

5. Cocinar durante 5 minutos.

6. Agregar la cucharada de jengibre en polvo sobre los azukis.7. Añadir una cucharada de salsa de soja. Apagar el fuego y servir.

borde_favorito gardar para máis tarde
Compre os ingredientes desta receita:

A Finestra sul Cielo

1AZU

Azukis 100% compostables

Azukis de agricultura ecolóxica cun alto contido en fibra e proteínas. Ideal para decorar calquera prato ou condimento a gusto con aceite de oliva virxe extra, Gomasio ou salsa de soia. Envasado en atmosfera protexida para preservar todos os seus nutrientes. Sen glúten. Agora en envases 100% compostables!

A Finestra sul Cielo

1 COMBÚ

Alga Kombu BIO deshidratada

A alga kombu, de cor verde escuro e de consistencia dura, crece no mar ao norte de Hokkaido e é perfecta para engadir aos guisos de vexetais, tofu ou seitán. Tamén son ideais para cociñar verduras. O uso recomendado por persoa é de 5 gramos de algas crúas por persoa e semana....

A Finestra sul Cielo

1ZEP

Polvo de xenxibre orgánico

Condimento aromatizante da raíz seca e moída de xenxibre. Ideal para facer doces, pan de xenxibre, aromatizar galletas ou engadir ao té. En recipiente de vidro. 100% ecolóxico.

Outros 6 produtos na mesma categoría: