Mochi con calabacín, cenoria e daikon

Ref: receta_95

Fácil

Dificultade

30 minutos

Preparación

Aperitivo

Tipo

Aperitivo

Categoría

Ingredientes

  • 40 g de daikon seco
  • 1 cenoria
  • ½ calabacín
  • 3 c.s. salsa tamari
  • 2 c.s. mirin 
  • 1 c.s. concentrado de manzana
  • 1 c. de caldo en polvo 
  • 1 c.s. aceite de sésamo

Pasos

1. Lavamos y remojamos el daikon durante unos 15 minutos. escurrimos y reservamos.

2. Preparamos el condimento. En un bol mezclamos el tamari con el mirin, el concentrado de manzana el caldo en polvo con 3 cucharadas de agua. Reservamos.

3. En un wok o sartén salteamos el daikon con aceite durante unos minutos.  añadimos la zanahoria y el calabacín y seguimos cocinando durante unos minutos más.

4. Añadimos el condimento y seguimos cocinando hasta que no se haya evaporado todo el caldo.

5. En una sartén ponemos el mochi y lo tostamos ligeramente, le damos la vuelta y cocinamos un par de minutos más, volvemos a darle la vuelta y cocinamos hasta que cada lado se tueste un poco y el mochi se ablande.

6. Bañamos el mochi con un poco de salsa de soja y lo servimos en un plato junto con la verdura salteada. 

imaxes de tarxetas

Emmanuela Gornati

Coach e chef vegano

@emanuela.gornati_chef

Empresaria, Coach sanitaria e Chef vegana, creadora do método Essenza
borde_favorito gardar para máis tarde
Compre os ingredientes desta receita:

A Finestra sul Cielo

1DAI

Daikon seco 100% COMPOSTABLE

Os daikon secos son raíces óptimas tanto cruas como cocidas ideais para sopas, guisos, salsas e ensaladas....

A Finestra sul Cielo

1 TALLA

Tamari ecolóxico 250 ml

O tamari preparado con soia e sal, é un produto denso, rico e saboroso. Elaborado seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira), é ideal para enriquecer e aromatizar receitas a base de cereais, legumes, verduras, algas, arroz, pasta ou ensaladas...

A Finestra sul Cielo

1 MIRIN

Mirin (viño de arroz) 250 ml

Mirin é un viño de arroz moi doce ideal para cociñar algas e verduras con salsa de soia. Ideal para facer sushi ou para quentar un día frío de inverno cunha deliciosa bebida semellante ao ponche. Para facelo, engade mirin ao té Mu fervendo. ...

Alce Negro

AN229

Cubos de caldo de verduras BIO

O mellor caldo de verduras ecolóxico, coma se o fixeras fresco na casa, pero coa practicidade de telo a man en 10 cubos monodose. Sen aceite de palma, este concentrado elaborouse con cebola, cenoria, apio e perexil procedentes da agricultura ecolóxica. Ideal para sopas, caldos, arroces, pastas e aderezar calquera prato....

Outros 6 produtos na mesma categoría: