Chocolate negro con praliné de abelá ecolóxico

Ref: VI002
Cantidad: 100 g
3,20 €
Impostos incluídos
Cantidade
  • bio
  • libre de plástico
  • vegan
vivan

Certificado por:

ORGÁNICA

DE-ÖKO-013 Agricultura non comunitaria

borde_favorito gardar para máis tarde

Unha tentación escura a base do mellor chocolate negro e unha delicada gianduja cun alto contido de abelás. Pura cremosidade sen leite de vaca: unha exquisita creación apta para padais veganos. Certificado BIO, Libre de Plásticos e Rainforest.

Azúcar de caña integral*, crema de avellanas *25%, pasta de cacao*º, manteca de cacao*º, extracto de vainilla Bourbon*. * de agricultura ecológica Cacao: 36% mínimo ºRainforest Alliance Certified

Alérxenos:

Contiene leche. Puede contener trazas de gluten, frutos de cáscara.

* agricultura ecolóxica

Manter fresco e seco (15-18 °C)

kcal.582
kJ.2419
hidratos de carbono43,90
dos cales azucres38,60
proteína6,30
Graxas:40,90
dos que satura17
Sal0,01
Outros 6 produtos na mesma categoría:

vivan

VI024

Chocolate Negro 85% Santo Domingo BIO

Unha experiencia para coñecedores e amantes dos chocolates negros de calidade superior. Este chocolate negro de alta porcentaxe cativa pola súa pureza e delicadeza. O cacao ecolóxico máis selecto da República Dominicana dálle aromas únicos. 85% cacao para os amantes dos chocolates negros intensos. BIO, vegano, libre de plástico e certificado Rainforest.

iChoc

IC006

White Vanilla - Chocolate vegano blanco con vainilla Bourbon FAIRTRADE

El tremendo éxito de este sabor da la razón a los que, durante años, han considerado al White Vanilla de iChoc uno de los mejores chocolates blancos veganos del mundo. Delicado, cremoso y con un sabor que apenas se distingue del de los chocolates blancos a base de leche. Aderezado, además, con la más refinada de las especias: la apreciada vainilla Bourbon de Madagascar. ¡Una auténtica revolución vegana! Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

vivan

VI018

Chocolate con Leite 44% con Caramelo e Sal Rosa de Maras BIO

Un delicado chocolate con leite realzado con azucre de coco, anacos de caramelo crocantes e o exclusivo sal rosa de Maras, orixinario dos Andes peruanos. Dous sabores, doce e salgado, que contrastan na boca, fundíndose sobre o fondo do chocolate con leite nun estalido de sensacións. BIO, libre de plástico e certificado Rainforest.

vivan

VI033

Chocolate Negro 62% con Caramelo e Flor de Sal de Mallorca BIO

Caramelo, sal e chocolate: tres sabores clásicos que combinan á perfección. O agradable contraste de sabores salgados e doces ponse de manifesto co noso aromático chocolate negro ecolóxico cun 62% de cacao da República Dominicana. Os crocantes anacos de caramelo mestúranse coa flor de sal da praia virxe de Es Trenc, en Mallorca. Os seus exquisitos cristais, colleitados a man nas salinas desta zona, son unha especialidade balear moi apreciada.62% cacao para os amantes dos suaves chocolates negros. Certificado BIO, libre de plástico, vegano e Rainforest.

Alce Negro

AN158

Crema de chocolate con abelás

Deliciosa crema de chocolate con abelás, elaborada con ingredientes de cultivo ecolóxico. Un auténtico pracer 100% saudable sen aceite de palma e sen tantas calorías nin azucre como as cremas de chocolate convencionais....

vivan

VI032

Chocolate negro 100% superior con granos de cacao BIO

O non plus ultra en cacao. Pasta de cacao, manteiga de cacao, granos de cacao, punto. Máis puro non pode ser. Cunha boa dose de manteiga de cacao conséguese que, a pesar da súa gran intensidade, o chocolate se derrita suavemente en boca. O cacao de orixe dominicana é suave e lixeiramente afroitado, polo que non desborda o padal e desata unha formidable explosión de aromas a chocolate que, se se degustan correctamente, perduran na boca, antes de que os anacos de cacao se sumen á festa co seu crocante rústico. . Un produto para a maioría dos chocolateiros. Certificado BIO, libre de plástico, vegano e Rainforest.

Os clientes que compraron este produto tamén compraron:

A Finestra sul Cielo

1SHIRO

Shiro Miso

Shiro Miso faise cunha fermentación de menos de dous meses para conseguir un sabor máis delicado e doce que o miso normal. É ideal para preparar salsas ou cremas e acompañar verduras e cereais. produto pasteurizado.

A Finestra sul Cielo

1BREFA

ruptura escrita

Merenda lixeira e crocante elaborada con espelta e elaborada sen engadir aceites, graxas, especias nin queixos. Non está frito e é ideal como aperitivo ou para merendar entre comidas...

vivan

VI019

Chocolate Negro con Leite 50% Panamá con azucre de coco ecolóxico

Co seu alto contido en cacao e a súa discreta dozura, esta creación seduce aos amantes do chocolate negro e do chocolate con leite a partes iguais. Este chocolate está endulzado con azucre de coco, unha alternativa popular ao azucre que ten lixeiras notas de caramelo, o complemento perfecto para o aromático cacao orgánico de Panamá. 50% cacao para convencer aos amantes de calquera tipo de chocolate. BIO, libre de plástico e certificado Rainforest.

Precio base -35%

Vivibio

VBIO510

Compota de amorodo Vivibio

Compota elaborada con amorodos procedentes de agricultura ecolóxica certificada. Obtense cocendo a froita e mesturala con concentrado de mazá, co 70% da mellor froita. Ideal para almorzar ou merenda así como para facer sobremesas....

A Finestra sul Cielo

1PURYU

Puré de umeboshi

Puré de umeboshi  elaborado a partir de la maduración de la ciruela ume, junto con la sal y las hojas de shiso. Las ciruelas se recogen de los árboles antes que maduren y se fermentan entre 6 meses y 7 años. El resultado de esta fermentación es un producto altamente alcalinizante. Ideal para combinar con cereales y verdura. Con un 79% de ciruela japonesa ume. No pasteurizado.

argital

AR22

Crema hidratante y nutritiva BIO

Crema facial nocturna hidratante e nutritiva apta para todo tipo de pel. Sen conservantes. ...