Pizza vegana con seitán

Ref: receta_231

Fácil

Dificultade

20 minutos

Preparación

Pizza

Tipo

Proteína vexetal

Categoría

Ingredientes

1 paquete de seitán

2 c.s. shoyu

1 c.s. Aove

1 c.p. ajo granulado

Pimienta al gusto

½ taza de salsa de tomate

½ calabacín cortado en lonchas

4 champiñones laminados

8 tomates cherry partidos por la mitad

Albahaca fresca

Queso vegano o al gusto

½ cebolla roja

1 base de pizza integral de espelta 

Pasos

1.Cortamos el seitán en trozos y lo marinamos con el shoyu, el aceite, el ajo granulado y la pimienta durante unos 10 minutos.

2.Podemos cocinar el seitán en una sartén, o ponerlo en una bandeja de horno con su marinado y hornearlo unos 10 minutos a 180 grados. Reservamos

3.Cortamos los tomates, los champiñones, el calabacín y la cebolla y reservamos.

4.Ponemos dos cucharadas de salsa de tomate en la base de la pizza y decoramos con los demás ingredientes. Cubrimos con el queso y unas hojas de albahaca y horneamos a 200 grados unos 15-20 minutos.

imaxes de tarxetas

Emmanuela Gornati

Coach e chef vegano

@emanuela.gornati_chef

Empresaria, Coach sanitaria e Chef vegana, creadora do método Essenza
borde_favorito gardar para máis tarde
Compre os ingredientes desta receita:

A Finestra sul Cielo

1SEITAN01

Seitán natural BIO

Comida feita de trigo. Cun alto contido en proteína vexetal e baixo contido de graxa, o seitán natural é un produto ideal para aqueles que eliminaron a proteína animal da súa dieta. Cun sabor e textura únicos, esta referencia é un básico pola súa versatilidade na cociña. Apto para veganos....

A Finestra sul Cielo

1PIZFA

Base de pizza de espelta integral (2 bases)

Dúas bases de pizza elaboradas con fariña integral de espelta 100% procedente de agricultura ecolóxica. Para combinar con verduras cortadas, olivas, etc. ...

A Finestra sul Cielo

1SHOYU

Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio

Salsa de soia elaborada seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira). Ideal para receitas a base de cereais, legumes, verduras e algas. ...

Vivibio

VBIO502

Pasta de tomate ecolóxica

Deliciosa salsa de tomate natural sen conservantes nin colorantes elaborada con tomate ecolóxico de primeira calidade e sen azucres engadidos. Ideal para preparar pizzas, engadir a guisos, pastas, arroces ou preparar infinidade de salsas. Un básico que non pode faltar na túa despensa. Sen glúten...

Outros 6 produtos na mesma categoría: