Amazake e budín de compota

Ref: receta_272

Fácil

Dificultade

30 minutos

Preparación

Ingredientes

  • 12 galletas de la mañana
  • 1 bote de Amazake
  • 1 cuchara sopera de Crema de almendras
  • 1 cucharada de melaza de arroz
  • 1 cucharada de Aceite de coco virgen
  • compota de arándanos
  • Canela

Pasos

 1. Con un mortero triturar las galletas.

2. Añadir la canela y el aceite de coco, mezclar bien y repartir la mezcla en dos vasos.

3. En un bol mezclar la crema de almendra con el sirope de arroz y una cucharita de agua hasta que quede muy cremosa.

4. Incorporar el amazake y mezclar bien.

5. Verter la crema de amazake en los vasos y terminar  decorando con la compota de arándanos y unos frutos rojos.

borde_favorito gardar para máis tarde
Compre os ingredientes desta receita:
Prezo básico -10%

A Finestra sul Cielo

1BIMAT

galletas de mañá

Galletas elaboradas con fariña de trigo e aceite de xirasol, ideais para un almorzo saudable e saboroso. Sen ovo nin leite e adoçado con malta. Perfecto para combinar con calquera tipo de bebida vexetal....

A Finestra sul Cielo

1AMAVENA

Amasar de avea

O amasake de avea é unha crema doce e deliciosa ideal para consumir como sobremesa ou engadindo froita, marmelada de froitas, crema de abelás ou crema de améndoas. Tamén se pode utilizar como base para a preparación de pudim ou doces. A fermentación do cereal realízase engadindo koji, un fermento natural que transforma a avea nesta deliciosa crema, sen utilizar encimas artificiais. O...

A Finestra sul Cielo

1MARIZ

Xarope de arroz 400 gr

Xarope de arroz 100% de agricultura ecolóxica. Feito usando encimas purificadas para a conversión de amidón de cereais nun azucre máis sinxelo. Este sistema permite obter unha malta máis rica en azucres simples, dando a posibilidade de producir maltas formadas por un só cereal. Ideal para endulzar infusións, tés ou cafés de cereais ou para untar en galletas ou tostadas....

cocomi

CC01

Aceite de coco virxe ecolóxico 225 ml

Aceite de coco virxe elaborado só con cocos de Sri Lanka cultivados ecolóxicos. Elabórase mediante métodos de extracción e prensado en frío, sen afinar nin branquear, polo que mantén inalteradas todas as súas propiedades beneficiosas. Libre de colesterol e graxas trans. Ideal para cociñar, hornear ou como substituto da manteiga ou da margarina.

A Finestra sul Cielo

1ALBICO

compota de albaricoque

Compota de albaricoque procedente de agricultura ecolóxica certificada. Obténse da cocción da froita e mesturala con concentrado de mazá. Cun mínimo do 60-70% da mellor froita. Compota untable ideal para almorzar ou merenda. Perfecto tamén para a elaboración das sobremesas. Sen azucres engadidos...

Outros 6 produtos na mesma categoría: