A Finestra sul Cielo
1FARIMAN
Fariña de améndoa BIO - 100% compostable
Fariña de améndoa de agricultura ecolóxica, elaborada a partir da trituración de froitos secos pelados. Ideal para preparar receitas tanto doces como salgadas....
Fácil
Dificultade20 minutos
PreparaciónMerienda
TipoSnack
Categoría
1 coliflor mediana
300 gramos de harina de almendras
4 cucharadas de kuzu
sal rosa del Himalaya fina
Pesto vegetal
Tempeh a la plancha cortado en lonchas
Un poco de rúcula
1.Rallar la coliflor.
2. Cocinarla al vapor durante 3 minutos.
3. Mezclarla con la harina de almendras y el kuzu.
4. Extender la masa sobre una bandeja para horno con un poquito de aceite.
5. Cortar la masa en 4 porciones y hornear 15 minutos a 180º hasta que esté crujiente.
6. Añadimos el tempeh, la rúcula y el pesto vegetal y horneamos unos 5 minutos más.
Patricia Restrepo
Directora del IME
A Finestra sul Cielo
1FARIMAN
Fariña de améndoa de agricultura ecolóxica, elaborada a partir da trituración de froitos secos pelados. Ideal para preparar receitas tanto doces como salgadas....
A Finestra sul Cielo
1KUZUBO
Kuzu de origen ecológico de La Finestra sul Cielo. El Kuzu es la fécula obtenida de la raíz de una planta selvática, empleada para preparar jaleas de fruta y bebidas especiales como el famoso Ume-Sho-Kuzu. Se puede utilizar en sopas, salsas, gelatinas, dulces, etc....¡Ahora en formato vidrio!
A Finestra sul Cielo
1FSALMO
O sal rosa fino do Himalaia, sen refinar e sen aditivos, formouse hai máis de 250 millóns de anos como resultado da desecación dos depósitos mariños nun medio natural non contaminado. Rico en minerais puros e oligoelementos como calcio, ferro, magnesio e potasio. Ideal para condimentar ensaladas, verduras, sopas ou preparar bebidas. Condimento presentado en formato vidro.
A Finestra sul Cielo
1PESTO
Pesto de verduras elaborado con ingredientes procedentes da agricultura ecolóxica. Perfecto para combinar con pasta, quinoa o verduras....
A Finestra sul Cielo
1TEMPEH01
Comida elaborada con soia ecolóxica. Cun alto contido en proteína vexetal, o tempeh natural é un recurso ideal pola súa versatilidade na cociña. Podes cortalo en tiras e facer un wok de verduras, fideos de soba e tempeh. Apto para veganos....