Porridge cremoso de mijo

Ref: receta_242

Fácil

Dificultade

20 minutos

Preparación

Almorzo

Tipo

Porridge

Categoría

Ingredientes

250 gramos de mijo

250 ml de zumo de manzana

Piel de limón

Un puñado de pasas

Una cucharada de sirope de arroz

Una pizca de sal

Un puñado de semillas de calabaza

Un puñado de bayas de goji

Un puñado de semillas de sésamo

1 trozo de alga kombu

Pasos

Receta extraída del libro de Patricia Restrepo: Macrobiótica – El libro de la gran vida.

1. Lavamos muy bien el mijo.2. Ponemos todos los ingredientes en una cacerola a excepción del sirope de arroz y las semillas.

3. Hervimos 100 minutos y bajamos el fuego.

4. Cocemos a fuego bajo unos 50 minutos.

5. Servimos con sirope de arroz y semillas tostadas o frutas de temporada.

imaxes de tarxetas

Patricia Restrepo

Directora del IME

@patriciarestrepomacrobiotica

Directora del Instituto Macrobiótico de España y consultora macrobiótica
borde_favorito gardar para máis tarde
Compre os ingredientes desta receita:

A Finestra sul Cielo

1MIG

Millo pelado 100% compostable

Millo de agricultura ecolóxica, fácil de dixerir e moi enérxico. Pódese combinar con vexetais, engadir a sopas e ensaladas ou usar como substituto de pasta e arroz. Tamén se poden preparar hamburguesas vexetais. Envasado en atmosfera protexida para preservar todos os seus nutrientes. Sen glúten. Agora en envases 100% compostables!

Voelkel

VK003

Zume de mazá Demeter ecolóxico

Zume refrescante elaborado con mazás ecolóxicas maduradas ao sol, procedentes da agricultura biodinámica e certificadas co selo Demeter ¡Un delicioso acompañamento para a hora do día! Todos os ingredientes utilizados están libres de organismos modificados xeneticamente e proceden da agricultura ecolóxica, apoiando o cultivo rexional....

A Finestra sul Cielo

1MARIZ

Xarope de arroz 400 gr

Xarope de arroz 100% de agricultura ecolóxica. Feito usando encimas purificadas para a conversión de amidón de cereais nun azucre máis sinxelo. Este sistema permite obter unha malta máis rica en azucres simples, dando a posibilidade de producir maltas formadas por un só cereal. Ideal para endulzar infusións, tés ou cafés de cereais ou para untar en galletas ou tostadas....

A Finestra sul Cielo

1SESANE

Sésamo negro BIO 100% compostable

Sésamo negro orgánico, rico en calcio, ácidos graxos, proteínas e fibra. Cun sabor máis intenso e aromático que o sésamo branco, o sésamo negro é ideal para enriquecer calquera prato ou engadir a pans e galletas. Envasado en atmosfera protexida para preservar todos os seus nutrientes. Sen glúten. Agora en envases 100% compostables!

A Finestra sul Cielo

1 COMBÚ

Alga Kombu BIO deshidratada

A alga kombu, de cor verde escuro e de consistencia dura, crece no mar ao norte de Hokkaido e é perfecta para engadir aos guisos de vexetais, tofu ou seitán. Tamén son ideais para cociñar verduras. O uso recomendado por persoa é de 5 gramos de algas crúas por persoa e semana....

Outros 6 produtos na mesma categoría: