A Finestra sul Cielo
1AGAR
Tiras de agar agar extracto de algas - 100% compostables
As algas agar-agar son perfectas para espesar pudins, sobremesas e marmeladas e pódense atopar en barra, escamas ou tiras....
Fácil
Dificultade40 minutos
PreparaciónSobremesa
TipoGelatina
Categoría4 taza de zumo de sandía
1 pizca de sal
15 gramos de alga agar agar
3 cucharadas de sirope de arroz
Menta fresca
1. Hierve todos los ingredientes durante 10 minutos sin tapa y a fuego lento.
2. Vierte en los moldes, corona con un poco de menta fresca picada y deja enfriar hasta que se solidifique.
A Finestra sul Cielo
1AGAR
As algas agar-agar son perfectas para espesar pudins, sobremesas e marmeladas e pódense atopar en barra, escamas ou tiras....
A Finestra sul Cielo
1MARIZ
Xarope de arroz 100% de agricultura ecolóxica. Feito usando encimas purificadas para a conversión de amidón de cereais nun azucre máis sinxelo. Este sistema permite obter unha malta máis rica en azucres simples, dando a posibilidade de producir maltas formadas por un só cereal. Ideal para endulzar infusións, tés ou cafés de cereais ou para untar en galletas ou tostadas....