Crema de lechuga

Ref: receta_116

Fácil

Dificultade

20 minutos

Preparación

sopas

Tipo

Crema

Categoría

Ingredientes

  • 1 lechuga romana o iceberg 
  • 1 porro coa súa parte verde
  • 1 dente de allo
  • Zumo de 1 limón
  • Aceite extravirgen de oliva exprimido en frío
  • 1 vaso de caldo vegetal
  • 100 gramos de silken tofu
  • 1 vaso de bebida vegetal de avena sin gluten
  • Sal marina no refinada
  • Pimienta
  • Pistachos pelados 
  • Bastones de apio

Pasos

1.Lavar bien la lechuga y cortarla en trozos grandes. Saltear en el aceite de oliva el ajo y el puerro. incorporar al salteado la lechuga y el silken tofu. Añadir el caldo vegetal y la bebida de avena sin gluten y cocer durante 15 minutos.

2.Triturar hasta conseguir una textura cremosa. Añadir el zumo de limón y dejar enfriar.

3.Servir con bastones de apio, pimienta y pistachos.

borde_favorito gardar para máis tarde
Compre os ingredientes desta receita:

A Finestra sul Cielo

1BROSL

Caldo vexetal instantáneo ecolóxico sen levadura

Caldo de verduras instantáneo en po elaborado con ingredientes procedentes da agricultura ecolóxica. Sen levadura e con aceite de oliva virxe extra. Ideal para darlle un toque de sabor único a calquera tipo de prato. ...

A Finestra sul Cielo

1BEAV

Bebida de avea 1 l

Deliciosa bebida de avea de cultivo ecolóxico sen azucre engadido. É unha excelente alternativa ao leite, ideal para vexetarianos e veganos. Sen lactosa.

Outros 6 produtos na mesma categoría: