Gomoku con quinoa real y lentejas rojas

Ref: receta_162

Fácil

Dificultade

25 minutos

Preparación

Aperitivo

Tipo

Snack

Categoría

Ingredientes

  • 1 taza de grano quinoa real
  • 50 ml de caldo o agua
  • 1 pizca de sal
  • 100 g de lentejas rojas
  • 100 ml de auga
  • 1 trozo de jengibre fresco
  • ¼ de cebolla
  • 1 manojo de cilantro
  • 10 g de tofu fresco
  • 1 cucharadita de bicarbonato
  • Aceite de oliva extravirgen de oliva
  • 1 cucharada de chucrut

Pasos

1.Hervir el caldo o el agua con una pizca de sal. Añadir el grano de quinoa real.

2.Hervir 5 minutos a fuego alto. Bajar el fuego y hervir 20 minutos más. Reservar.

3.Dejar en remojo las lentejas con agua y una pizca de sal durante 20 minutos aprox.

4.Tirar el agua del remojo de las lentejas, añadir un trozo de jengibre, la cebolla, el cilantro y el tofu. Triturarlo todo hasta conseguir una mezcla homogénea.

5.Rectificar de sal y añadir el bicarbonato.

6.Con una cuchara hacer forma de albóndiga. Freír en aceite caliente.

7.Servir el risotto de quinoa real junto a las albóndigas de lentejas y un poco de chucrut.

borde_favorito gardar para máis tarde
Compre os ingredientes desta receita:

Quinoa Real

QR004

Gran de quinoa real branca orgánica 100% libre de plástico

O gran de quinoa real é a variedade de quinoa de maior calidade. Cultívase preto do deserto de sal máis grande do mundo, o Salar de Uyuni, que lle proporciona nutrientes e vitaminas superiores. Tamén está certificado sen glute e sen saponina. Nun recipiente 100% compostable, para reciclar directamente no recipiente orgánico e volver á natureza en forma de fertilizante.

A Finestra sul Cielo

1BROSL

Caldo vexetal instantáneo ecolóxico sen levadura

Caldo de verduras instantáneo en po elaborado con ingredientes procedentes da agricultura ecolóxica. Sen levadura e con aceite de oliva virxe extra. Ideal para darlle un toque de sabor único a calquera tipo de prato. ...

A Finestra sul Cielo

1 LENTO

Lentellas vermellas peladas 100% compostables

Lentellas vermellas peladas procedentes da agricultura ecolóxica. Exóticas e saborosas, este tipo de legumes son ideais para combinar con cereais e legumes ou condimentar con aceite de oliva virxe extra, salsa de soia ou Gomasio. Son un alimento nutricional moi completo, moi rico en fibra e cun alto contido en proteínas de orixe vexetal. Envasado en atmosfera protexida para preservar todos os seus nutrientes. Agora en envases 100% compostables!

A Finestra sul Cielo

1TOFU01

Tofu natural ecolóxico sen glute

Comida elaborada con soia orgánica cultivada en Italia. O seu alto contido en proteínas vexetais convérteo nun produto imprescindible para aqueles que eliminaron a proteína animal da súa dieta. Cun sabor e suavidade únicos, esta referencia é un básico pola súa versatilidade na cociña: combina ben con alimentos máis fortes e tamén absorbe o sabor dos ingredientes...

machandel

MC012

Chucrut BIO Demeter

O chucrut ten múltiples propiedades para o noso organismo: fortalece o sistema inmunitario, reduce os niveis de inflamación e mellora os trastornos dixestivos ademais de aportar vitaminas A, B1, B2 e C. Elaborado con ingredientes procedentes da agricultura ecolóxica e biodinámica e certificado co selo Demeter. Apto para unha dieta vegana e sen glute.

Outros 6 produtos na mesma categoría:
Prezo básico -10%

Voelkel

VK064

Kombucha Frutos rojos BIO

Descubre el nuevo sabor de kombucha de frutos rojos de Voelkel. Una combinación de té fermentado, energizante y refrescante. La armoniosa combinación de té verde , hierbas aromáticas, frambuesa, fresa y arándano le da a este refresco fermentado y ligeramente efervescente un sabor inigualable. Sin aditivos ni concentrados, solo incluye ingredientes 100% naturales y ecológicos. 100% vegan.