Alce Negro
AN221
penne deletreado
Penne de espelta branca italiana artesanal e ecolóxico, elaborado mediante debuxo en bronce. Esta técnica permite que sexan ásperas e absorban mellor salsas e condimentos....
Fácil
Dificultade30 minutos
PreparaciónPlato único
TipoPasta
Categoría350 g de penne de espelta Alce Nero
200 g de seitán
250 g de pulpa de tomate ecológico Alce Nero
1 cenoria
1 cebolla
1 apio
1 dente de allo
1 manojo de salvia de romero y laurel
20ml de vino tinto
1 cucharada de salsa shoyu
Aceite de oliva virgen extra
Sal y pimienta
1. Preparamos un ragú con el ajo machacado, el apio, la zanahoria y la cebolla.
2. Una vez listo, agregamos las hierbas aromáticas y el seitán finamente picado o molido.
3. Después de 2 minutos, añadimos el vino tinto y la salsa shoyu. Subimos el fuego y dejamos que se evapore.
4. Vertemos la salsa de tomate, sazonamos con sal y pimienta. Cocinamos la salsa a fuego medio-bajo durante 30 minutos hasta que esté espesa y con cuerpo.
5. Hervimos los penne en agua hirviendo con sal y los saltearemos en una sartén junto con el ragú.
Alce Negro
AN221
Penne de espelta branca italiana artesanal e ecolóxico, elaborado mediante debuxo en bronce. Esta técnica permite que sexan ásperas e absorban mellor salsas e condimentos....
A Finestra sul Cielo
1SHOYU
Salsa de soia elaborada seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira). Ideal para receitas a base de cereais, legumes, verduras e algas. ...
Alce Negro
AN054
Pasta de tomate natural de cultivo ecolóxico feita con tomates frescos da zona de Emilia Romagna, madurados ao sol, no val de Mezzano en Italia. Sabroso e 100% natural, o seu proceso de elaboración non leva máis de 8 horas desde a colleita ata o envasado con pasteurización a baixa temperatura. Un básico que non pode faltar na nosa despensa ideal para preparar calquera tipo de...
A Finestra sul Cielo
1SEITAN01
Comida feita de trigo. Cun alto contido en proteína vexetal e baixo contido de graxa, o seitán natural é un produto ideal para aqueles que eliminaron a proteína animal da súa dieta. Cun sabor e textura únicos, esta referencia é un básico pola súa versatilidade na cociña. Apto para veganos....