Gazpacho de cereza

Ref: receta_232

Fácil

Dificultade

30 minutos

Preparación

Aperitivo

Tipo

Crema

Categoría

Ingredientes

500 g. de tomates rojos bien maduros

1/2 pimiento rojo italiano

1 diente de ajo pequeño sin el germen

50 g. de cebolleta o cebolla

250 g de cerezas

2 cucharadas de vinagre de umeboshi

4 cucharadas de aceite de oliva virgen extra.

100 ml. de agua

Para las semillas crujientes

2 cucharadas de semillas de girasol

2 cucharadas de semillas de calabaza

1 cucharada de semillas de sésamo negro

1 cucharada de semillas de amapola

1 cucharadita de aceite de coco

1 cucharadita de tamari

Pasos

1. Lavamos y troceamos todos los ingredientes y los trituramos con una batidora.

2. Tostamos las semillas en una sartén con el aceite de coco durante unos 4-5 minutos o hasta que se doren un poco. Pasarlas a un cuenco y añadir la salsa de soja o tamari.

3. Servir como topping

imaxes de tarxetas

Emmanuela Gornati

Coach e chef vegano

@emanuela.gornati_chef

Empresaria, Coach sanitaria e Chef vegana, creadora do método Essenza
borde_favorito gardar para máis tarde
Compre os ingredientes desta receita:

A Finestra sul Cielo

1 TURNO

Sementes de xirasol peladas BIO 100% compostables

Sementes de xirasol peladas procedentes da agricultura ecolóxica. Ricos en ácidos graxos, son ideais para enriquecer calquera tipo de prato ou engadidos a pan e galletas. Envasado en atmosfera protexida para preservar todos os seus nutrientes. Sen glúten. Agora en envases 100% compostables!

A Finestra sul Cielo

1SESANE

Sésamo negro BIO 100% compostable

Sésamo negro orgánico, rico en calcio, ácidos graxos, proteínas e fibra. Cun sabor máis intenso e aromático que o sésamo branco, o sésamo negro é ideal para enriquecer calquera prato ou engadir a pans e galletas. Envasado en atmosfera protexida para preservar todos os seus nutrientes. Sen glúten. Agora en envases 100% compostables!

A Finestra sul Cielo

1SEZU

Sementes de cabaza peladas BIO 100% compostables

Sementes de cabaza peladas procedentes da agricultura ecolóxica. Ricos en ácidos graxos, fibra e proteínas, son ideais para enriquecer calquera prato ou utilizar en pans e galletas. Envasado en atmosfera protexida para preservar todos os seus nutrientes. Sen glúten. Agora en envases 100% compostables!

A Finestra sul Cielo

1SMAP

Sementes de amapola ecolóxicas 100% compostables

Sementes de papoula de cultivo ecolóxico, ricas en fontes de fibra e proteínas. Excelente para engadir a ensaladas e pratos de pasta, así como para decorar produtos de panadería, galletas, pan e bastoncillos cun resultado atractivo e delicioso. Envasado en atmosfera protexida para preservar todos os seus nutrientes. Sen glúten. Agora en envases 100% compostables!

cocomi

CC01

Aceite de coco virxe ecolóxico 225 ml

Aceite de coco virxe elaborado só con cocos de Sri Lanka cultivados ecolóxicos. Elabórase mediante métodos de extracción e prensado en frío, sen afinar nin branquear, polo que mantén inalteradas todas as súas propiedades beneficiosas. Libre de colesterol e graxas trans. Ideal para cociñar, hornear ou como substituto da manteiga ou da margarina.

A Finestra sul Cielo

1 ACIUME

Vinagre Umeboshi 250 ml

O vinagre de Umeboshi obtense filtrando o vinagre salgado extraído da maduración do umeboshi. Úsase como un vinagre normal que, ao ser salgado, permite rematar unha ensalada engadindo só un pouco deste vinagre. Tamén se pode usar en salsas para verduras engadindo unha cullerada de Tahin, dúas culleradas de vinagre de Umeboshi e mesturando ben....

A Finestra sul Cielo

1 TALLA

Tamari ecolóxico 250 ml

O tamari preparado con soia e sal, é un produto denso, rico e saboroso. Elaborado seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira), é ideal para enriquecer e aromatizar receitas a base de cereais, legumes, verduras, algas, arroz, pasta ou ensaladas...

Outros 6 produtos na mesma categoría:
Tamén che pode interesar