base para bolos

Ref: receta_153

Fácil

Dificultade

45 minutos

Preparación

Sobremesa

Tipo

Empanada

Categoría

Ingredientes

1,5 tazas de harina de espelta

1/4 de taza de aceite de girasol

1/4 de taza de crema de cacahuete

1 taza de harina de almendra

3/4 de taza de sirope de arroz

1 sobre de levadura

Una pizca de sal.

Pasos

1. Mezcla bien todos los ingredientes, empezando por los secos.

2. Amasa hasta integrarlos bien.

3. Haz una bola, envuelve en un paño y guárdala en el frigorífico mientras preparas el relleno.

4. Para utilizarla, divídela en 2 partes. Ayúdate de un rodillo para extender una parte y colócala en la base del recipiente, haz un rulo con otra parte para colocarlo en el borde. 

imaxes de tarxetas

Elizabeth Moreno

consultor macrobiótico

@isabelmoreno_macrosano

Fundador da escola de macrobiótica, cociña e alimentación saudable MACROSANO. 
borde_favorito gardar para máis tarde
Compre os ingredientes desta receita:

A Finestra sul Cielo

1FAFA

Fariña de espelta 500 gr

Fariña de espelta de agricultura ecolóxica, envasada en atmosfera protexida. Ideal para preparar calquera receita xa sexa doce ou salgada....

A Finestra sul Cielo

1 OLIXI

Aceite de sementes de xirasol ecolóxico

Aceite de xirasol procedente da agricultura ecolóxica. Pódese usar tanto para cociñar como para servir frío. Ideal tamén para facer salsas. Naturalmente rico en ácidos graxos poliinsaturados esenciais como omega 6 e vitamina E....

A Finestra sul Cielo

1 CREMAS

batido de manteiga de cacahuete

Manteiga de cacahuete elaborada con ingredientes procedentes da agricultura ecolóxica. Cunha textura cremosa e auténtico sabor a cacahuete tostado, esta referencia é ideal para untar sobre torradas e engadir por riba rebanadas de plátano e cacao cru. Unha delicia sen glute para o padal e fonte de proteína vexetal. ...

A Finestra sul Cielo

1FARIMAN

Fariña de améndoa BIO - 100% compostable

Fariña de améndoa de agricultura ecolóxica, elaborada a partir da trituración de froitos secos pelados. Ideal para preparar receitas tanto doces como salgadas....

A Finestra sul Cielo

1MARIZ

Xarope de arroz 400 gr

Xarope de arroz 100% de agricultura ecolóxica. Feito usando encimas purificadas para a conversión de amidón de cereais nun azucre máis sinxelo. Este sistema permite obter unha malta máis rica en azucres simples, dando a posibilidade de producir maltas formadas por un só cereal. Ideal para endulzar infusións, tés ou cafés de cereais ou para untar en galletas ou tostadas....

A Finestra sul Cielo

1FSALMO

sal rosa do Himalaia fino

O sal rosa fino do Himalaia, sen refinar e sen aditivos, formouse hai máis de 250 millóns de anos como resultado da desecación dos depósitos mariños nun medio natural non contaminado. Rico en minerais puros e oligoelementos como calcio, ferro, magnesio e potasio. Ideal para condimentar ensaladas, verduras, sopas ou preparar bebidas. Condimento presentado en formato vidro.

Outros 6 produtos na mesma categoría: