A Finestra sul Cielo
1FAFA
Fariña de espelta 500 gr
Fariña de espelta de agricultura ecolóxica, envasada en atmosfera protexida. Ideal para preparar calquera receita xa sexa doce ou salgada....
Fácil
Dificultade45 minutos
PreparaciónSobremesa
TipoEmpanada
Categoría1,5 tazas de harina de espelta
1/4 de taza de aceite de girasol
1/4 de taza de crema de cacahuete
1 taza de harina de almendra
3/4 de taza de sirope de arroz
1 sobre de levadura
Una pizca de sal.
1. Mezcla bien todos los ingredientes, empezando por los secos.
2. Amasa hasta integrarlos bien.
3. Haz una bola, envuelve en un paño y guárdala en el frigorífico mientras preparas el relleno.
4. Para utilizarla, divídela en 2 partes. Ayúdate de un rodillo para extender una parte y colócala en la base del recipiente, haz un rulo con otra parte para colocarlo en el borde.
Elizabeth Moreno
consultor macrobiótico
A Finestra sul Cielo
1FAFA
Fariña de espelta de agricultura ecolóxica, envasada en atmosfera protexida. Ideal para preparar calquera receita xa sexa doce ou salgada....
A Finestra sul Cielo
1 OLIXI
Aceite de xirasol procedente da agricultura ecolóxica. Pódese usar tanto para cociñar como para servir frío. Ideal tamén para facer salsas. Naturalmente rico en ácidos graxos poliinsaturados esenciais como omega 6 e vitamina E....
A Finestra sul Cielo
1 CREMAS
Manteiga de cacahuete elaborada con ingredientes procedentes da agricultura ecolóxica. Cunha textura cremosa e auténtico sabor a cacahuete tostado, esta referencia é ideal para untar sobre torradas e engadir por riba rebanadas de plátano e cacao cru. Unha delicia sen glute para o padal e fonte de proteína vexetal. ...
A Finestra sul Cielo
1FARIMAN
Fariña de améndoa de agricultura ecolóxica, elaborada a partir da trituración de froitos secos pelados. Ideal para preparar receitas tanto doces como salgadas....
A Finestra sul Cielo
1MARIZ
Xarope de arroz 100% de agricultura ecolóxica. Feito usando encimas purificadas para a conversión de amidón de cereais nun azucre máis sinxelo. Este sistema permite obter unha malta máis rica en azucres simples, dando a posibilidade de producir maltas formadas por un só cereal. Ideal para endulzar infusións, tés ou cafés de cereais ou para untar en galletas ou tostadas....
A Finestra sul Cielo
1LIEPA
Levadura para pan e pizza sen emulsionantes....
A Finestra sul Cielo
1FSALMO
O sal rosa fino do Himalaia, sen refinar e sen aditivos, formouse hai máis de 250 millóns de anos como resultado da desecación dos depósitos mariños nun medio natural non contaminado. Rico en minerais puros e oligoelementos como calcio, ferro, magnesio e potasio. Ideal para condimentar ensaladas, verduras, sopas ou preparar bebidas. Condimento presentado en formato vidro.