Tortilla vegana con tofu

Ref: receta_306

Fácil

Dificultade

30 minutos

Preparación

Proteína vexetal

Tipo

Segundo Plato

Categoría

Ingredientes

1 porro

2 zanahorias pequeñas

100 g de tofu

Shoyu

AOVE

1/2 taza de harina de garbanzos

1 taza de agua

1 cucharita de cúrcuma

Pimienta negra

Tomillo

Pasos

1. Picamos el puerro y rallamos las zanahorias. 

2. Machacamos el tofu con un tenedor y lo aliñamos con aceite, shoyu y tomillo, reservamos.

3. Salteamos la verdura en una sartén con un poquito de aceite durante unos 5 minutos, añadimos la sal y el tomillo.

4. Añadimos el tofu y cocinamos unos minutos más.

5. Mezclamos la harina con el agua, la sal, la cúrcuma y la pimienta.

6. Incorporamos la verdura salteada con el tofu.

7. En una sartén caliente untada con aceite vertemos la mezcla de la tortilla, cocinamos a fuego medio unos 5 minutos, le damos la vuelta a la tortilla con un plato y seguimos cocinando unos 5 minutos más.Nota: el fuego no tiene que estar ni muy alto (para que no se pegue) ni muy bajito para que cuaje adecuadamente. Si la tortilla es muy alta puede que necesite más tiempo, e incluso tendrás que darle un par de vueltas más.

imaxes de tarxetas

Emmanuela Gornati

Coach e chef vegano

@emanuela.gornati_chef

Empresaria, Coach sanitaria e Chef vegana, creadora do método Essenza
borde_favorito gardar para máis tarde
Compre os ingredientes desta receita:

A Finestra sul Cielo

1SHOYU

Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio

Salsa de soia elaborada seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira). Ideal para receitas a base de cereais, legumes, verduras e algas. ...

Prezo básico -10%

A Finestra sul Cielo

1TOFU01

Tofu natural ecolóxico sen glute

Comida elaborada con soia orgánica cultivada en Italia. O seu alto contido en proteínas vexetais convérteo nun produto imprescindible para aqueles que eliminaron a proteína animal da súa dieta. Cun sabor e suavidade únicos, esta referencia é un básico pola súa versatilidade na cociña: combina ben con alimentos máis fortes e tamén absorbe o sabor dos ingredientes...

Prezo básico -10%

A Finestra sul Cielo

1 CARA

Fariña de garavanzos

Fariña de garavanzo caracterizada polo seu alto contido en fibra e a súa composición rica en cereais. Ideal para facer calquera receita doce ou salgada....

Prezo base -15%

A Finestra sul Cielo

1CURCU

Cúrcuma en po orgánico

Especia culinaria de cor laranxa con aroma potente, ideal para acompañar pratos de verduras, cereais, guisos veganos, arroces, etc. Na medicina ayurvédica, a cúrcuma foi considerada un protector do estómago e un antiinflamatorio natural con infinitas propiedades antioxidantes. Agora nun recipiente de vidro.

Outros 6 produtos na mesma categoría: