Coliflor con salsa de miso

Ref: receta_100

Fácil

Dificultade

15 minutos

Preparación

salsas

Tipo

salsas

Categoría

Ingredientes

1 coliflor

Para la salsa 1

2 cdas. de miso de garbanzo

1 ajo pequeño rallado

1 cdta. de jengibre rallado

1 cdta. de sirope de arroz

1 cdta. de aceite de sésamo

1 cda. de vinagre de arroz

Agua para ajustar la textura

Para la salsa 2

1 cda. de miso de arroz

1 cda. de crema de cacahuete

1 cdta. de sirope de arroz

1 cdta. de tamari o salsa de soja

1 cdta. de zumo de limón

Pasos

1. Córta la coliflor en trozos y hazla en la freidora de aire 15 min a 190°C o en el horno 20 min a 200°C.

2. Para preparar las dos salsas lmezcla todo en un bol y listo (aguanta 7 días en nevera).

imaxes de tarxetas

Laura Sacristán

Cocinera y fotógrafa gastronómica

@shoothecook

Elaboración de recetas fáciles y saludables. Apasionada de la fotografía culinaria
borde_favorito gardar para máis tarde
Compre os ingredientes desta receita:

A Finestra sul Cielo

1 CREMAS

batido de manteiga de cacahuete

Manteiga de cacahuete elaborada con ingredientes procedentes da agricultura ecolóxica. Cunha textura cremosa e auténtico sabor a cacahuete tostado, esta referencia é ideal para untar sobre torradas e engadir por riba rebanadas de plátano e cacao cru. Unha delicia sen glute para o padal e fonte de proteína vexetal. ...

A Finestra sul Cielo

1MISORI

Arroz miso BIO 300 gr

O miso é o resultado dunha coñecida maduración, de aproximadamente un ano de duración, de soia, sales e cereais, realizada en grandes cubas de cedro. Este proceso dá lugar a unha pasta escura e moi saborosa que se emprega principalmente xunto cos cubos de caldo na elaboración de sopas, salsas e condimentos diversos. O arroz miso, elaborado con soia, arroz integral e sal, ten un...

A Finestra sul Cielo

1MIGAR

Miso de garavanzos ecolóxico sen pasteurizar

Descubre o novo miso de garavanzos de Finestra sul Cielo. Un miso sen soia e sen pasteurizar, elaborado cun 47% de garavanzos ecolóxicos, arroz fermentado e sal mariño. Elabórase seguindo métodos tradicionais xaponeses e fermenta durante 2-3 meses, dándolle un sabor rico e suave que combina o sabor doce dos garavanzos co sabor umami do miso tradicional. Moi versátil na cociña, permite preparar unha rica sopa de miso, guisos de vexetais, utilizalo como aderezo ou mesmo darlle un toque salgado a unha deliciosa tosta de miso de tahini, aguacate e garavanzos.

A Finestra sul Cielo

1 TALLA

Tamari ecolóxico 250 ml

O tamari preparado con soia e sal, é un produto denso, rico e saboroso. Elaborado seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira), é ideal para enriquecer e aromatizar receitas a base de cereais, legumes, verduras, algas, arroz, pasta ou ensaladas...

A Finestra sul Cielo

1ACIRI

Vinagre de arroz integral 250 ml

El vinagre de arroz integral es un apetitoso condimento elaborado a partir de fermentar durante un año el arroz en tinas de terracota, para convertirlo primero en alcohol y después en vinagre. Su sabor, siendo menos ácido, más suave y lleno que el vinagre de vino, se combina perfectamente con cualquier plato de cereales, verduras y algas, resaltando su sabor sin modificarlo. Puede utilizarse como sust...

A Finestra sul Cielo

1MARIZ

Xarope de arroz 400 gr

Xarope de arroz 100% de agricultura ecolóxica. Feito usando encimas purificadas para a conversión de amidón de cereais nun azucre máis sinxelo. Este sistema permite obter unha malta máis rica en azucres simples, dando a posibilidade de producir maltas formadas por un só cereal. Ideal para endulzar infusións, tés ou cafés de cereais ou para untar en galletas ou tostadas....

Outros 6 produtos na mesma categoría:

Casa Grande de Xanceda

XANCE017

Yogur Griego Ecológico con Vainilla 400g (cja 6 uds)

Ahora disfruta de nuestro yogur griego ecológico con vainilla! Estilo griego, un yogur con una cremosidad única. Para la elaboración nuestro yogur ecológico estilo griego utilizamos hasta dos litros de leche para hacer un kilo de yogur. 100% natural. Sin leche en polvo, nata añadida o espesantes artificiales. Sólo leche fresca ecológica de nuestras vacas, fermentos lácteos y mucho cariño.