Fresas con vinagre

Ref: receta_100

Fácil

Dificultade

15 minutos

Preparación

Sobremesa

Tipo

Froita

Categoría

Ingredientes

250 g de fresa

3 cdas. de sirope de arroz

2 cdas. de vinagre de manzana

Pasos

1. Lavamos las fresas y las troceamos.

2. Ponemos las fresas en el bol y añadimos el sirope de arroz.

3. Agregamos las dos cucharadas de vinagre y dejamos reposar mínimo 1 hora en nevera o hasta que las fresas suelten su propio jugo.

4. Removemos de vez en cuando.

5. Servimos solas, con una bola de helado o como topping para un yogur.

borde_favorito gardar para máis tarde
Compre os ingredientes desta receita:

A Finestra sul Cielo

1 RENO

Vinagre de mazá ecolóxico

Vinagre de mazá de agricultura ecolóxica cun 5% de acidez. Embotellado sen pasteurización para que conserve plenamente as súas características. Feito por fermentación natural. Ideal para aderezar ensaladas. Sen filtro. Sen pasteurizar.

A Finestra sul Cielo

1MARIZ

Xarope de arroz 400 gr

Xarope de arroz 100% de agricultura ecolóxica. Feito usando encimas purificadas para a conversión de amidón de cereais nun azucre máis sinxelo. Este sistema permite obter unha malta máis rica en azucres simples, dando a posibilidade de producir maltas formadas por un só cereal. Ideal para endulzar infusións, tés ou cafés de cereais ou para untar en galletas ou tostadas....

Outros 6 produtos na mesma categoría:
Tamén che pode interesar