Un condimento xaponés, moi valorado na súa cociña, pola súa peculiar combinación de sabores.
o teu momento biográfico
Benvidos ao teu pequeno recuncho feito con moito amor!
Aprende todo sobre os nosos produtos, descubre receitas incribles para sorprender aos teus seres queridos e consulta os nosos consellos sobre alimentación, intolerancias e moito máis.
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Natto Miso
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19 produtos para o teu kit de viaxe
19 produtos imprescindibles para a túa viaxe ou escapada de verán ou inverno.
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Macrobióticos para principiantes: The Kuzu.
Deberíamos de tener en casa siempre un poco de KUZU, para poder reforzar nuestro sistema digestivo en momentos de debilidad, gases, flatulencias, inflamación, diarreas, gastroenteritis, enfermedad de Crohn… (No se recomienda claro está para problemas de restreñimiento ni para problemas del aparato respiratorio).
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Importancia dunha boa hidratación no verán
A auga constitúe o 70% do noso organismo e por iso para manter este equilibrio temos que beber e comer alimentos que conteñan auga para garantir unha perfecta hidratación.
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Importancia de protexerse dos raios solares
Sempre pensamos na protección solar cando imos á praia, pero poucas veces recordamos que sempre que estamos ao aire libre, os raios do sol están a afectarnos.
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Macrobióticos para principiantes: follas de Shiso
La hoja de shiso es una planta aromática con hojas de dos variedades: color verde o color rojo/ violáceo. Su nombre botánico es Perilla frutescens.
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Ideas refrescantes para tu cocina de verano
En verano, no apetece demasiado cocinar, ir a la playa, caminar y tomar el sol, son algunas de las actividades que más apetecen en esta época del año. Te proponemos algunas ideas para que cuides de ti y tu familia sin pasar mucho tiempo en la cocina.
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Los 6 mejores alimentos para este verano
El verano se acerca y con él, la subida de temperatura, la sequedad, la exposición al sol, el calor… El clima caluroso de la estación estival, nos predispone a consumir alimentos con una energía enfriadora, que nos refresquen, nos aporten humedad y nos relajen.
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Las 5 maneras más sabrosas de cocinar el tofu.
El tofu es una proteína vegetal derivada de la soja, vulgarmente llamado “queso de soja” porque se obtiene cuajando la leche obtenida de esta legumbre.
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Alimentos e coidados para a pel seca
Unha das principais claves para gozar dunha pel sa é prestar atención á nosa alimentación. Evitar alimentos que sobrecargan os nosos órganos de eliminación axudaranos a mantelos en perfecto estado para eliminar ácidos que, doutro xeito, eliminaríamos pola pel alterándoa.
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Tus emociones y tus comidas están relacionadas. ¿Quieres saber cómo?
Ya estamos en primavera, y comenzamos a sentir esa vibración intensa de la energía primaveral que nos lleva a crear y a planificar nuevos proyectos. Los órganos asociados a la primavera y al elemento que la caracteriza, la madera, son el hígado y la vesícula biliar.