vivan

Vivani es la marca de chocolates ecológicos por excelencia que combina los mejores ingredientes con diseños artísticos, integrando siempre en su elaboración la sostenibilidad y la responsabilidad social.

Read more... Read less

Filtrar por

Prezo base -5%

vivan

VI043

Crunchy Coconut - Crujiente barra de chocolate con coco

Unha barra tenra e cremosa para os amantes do chocolate negro. Elaborado con cacao da República Dominicana e o máis suave grazas ao seu sutil contido en aceite de oliva. Certificado BIO, vegano, libre de plástico e Rainforest.

vivan

VI042

Dark & Creamy - Barra de chocolate negro con aceite de oliva

Unha barra tenra e cremosa para os amantes do chocolate negro. Elaborado con cacao da República Dominicana e o máis suave grazas ao seu sutil contido en aceite de oliva. Certificado BIO, vegano, libre de plástico e Rainforest.

Prezo base -5%

vivan

VI041

White Nougat Crisp - Barra de chocolate branco con praliné e crocante de abelás

Unha deliciosa creación en forma de bar. O crocante de abelás pon o broche final a un praliné cremoso de chocolate branco a base de bebida de arroz. O seu alto contido en abelás fai que case non se note que non contén leite de vaca. BIO, libre de plástico e certificado Rainforest.

Prezo base -5%

vivan

VI040

Milky Crème - Barra de chocolate cun rico recheo de crema de leite

O primeiro chocolate ecolóxico para nenos, cun recheo de crema suave cuberto de chocolate fino con leite. En formato bar, é o irmán pequeno da tableta Choco con Leche for Kids de VIVANI. O favorito dos máis pequenos e amantes do bo chocolate con leite. BIO, libre de plástico e certificado Rainforest.

Prezo base -5%

vivan

VI038

Dark Nougat Croccante - Barra de chocolate negro con praliné e crocante de abelás

A popular tableta de chocolate negro con praliné de abelás VIVANI, nun práctico formato de barra. Esta cremosa tentación vai acompañada dun crocante a base de anacos de abelás tostadas que lle dan a cada bocado un toque crocante. Non contén leite de vaca, este chocolate, cheo ata o bordo de abelás, é apto para unha dieta vegana. BIO, libre de plástico e certificado Rainforest.

Prezo base -5%

vivan

VI036

Black Cherry - Barra de chocolate negro con cereixa agria

Chocolate negro da mellor calidade con anacos crocantes de cereixa. O cacao ecolóxico dominicano, de marcado carácter, ofrece o contrapunto perfecto aos fragmentos de cereixa lixeiramente ácidos e afroitados. Un dúo para gozar con todos os sentidos, cun contido de cacao do 62%. Certificado BIO, vegano, libre de plástico e Rainforest.

vivan

VI006

Chocolate negro 70% con laranxa BIO

Este chocolate negro cunha porcentaxe de cacao do 70% engaiola co aroma afroitado do aceite esencial de laranxa. A frescura dos cítricos e as notas herbáceas do cacao orgánico da República Dominicana conforman unha sinfonía única. Libre de plásticos e certificado Rainforest.

vivan

VI007

Chocolate Latte Macchiato Praline BIO

O chocolate branco e o chocolate escuro con crema de abelás forman un magnífico tándem potenciado cun café crocante. Un anaquiño de Italia, como saborear un latte macchiato sentado nunha terraza. BIO, libre de plástico e con certificación Rainforest.

vivan

VI009

Chocolate Negro 68% Santo Domingo con Menta BIO

Este refrescante chocolate escuro cun recheo cremoso con sabor a menta é un verdadeiro clásico das illas británicas. O seu alto contido de cacao da República Dominicana (68%) equilibra a dozura da crema de menta e completa unha perfecta combinación de sabores. BIO, libre de plástico e certificado Rainforest.

vivan

VI029

Chocolate negro 99% Panamá con azucre de coco orgánico

Unha pitada de azucre de coco, unha alternativa popular ao azucre con notas de caramelo, e, por outra parte, cacao orgánico aromático de Panamá nunha porcentaxe case inmellorable. Un chocolate con potencial superalimento.99% cacao para os amantes dos chocolates negros moi, moi intensos. BIO, vegano, libre de plástico e certificado Rainforest.

Precio base -20%

vivan

VI031

Caramelo de cáñamo de chocolate branco con flor de sal orgánica

O cáñamo, antes un elemento sospeitoso, viu recentemente un redescubrimento como un ingrediente versátil. As sementes de cánabo deste chocolate branco soñador están caramelizadas, de aí a súa textura crocante. Ademais, engadir un chisco de flor de sal mantén a dozura dentro dos límites do que é agradable. O resultado é un chocolate único, rico en matices; non hai ningún produto comparable no mercado. Os que se atreven co cánabo e os buscadores de novas aventuras do gusto non poden perder. BIO, libre de plástico e certificado Rainforest.

vivan

VI034

Chocolate Negro 75% Panamá con Flor de Sal de Mallorca BIO

Co seu distintivo toque de sal, este chocolate negro cun 75% de cacao de Panamá transportache á praia virxe de Es Trenc, en Mallorca. Deste singular lugar extráese manualmente un exquisito sal mariño que florece formando fermosos cristais nas salinas circundantes. O alto contido de cacao ecolóxico de Panamá, moi aromático, e as notas de caramelo e malta do azucre de coco xeran un interesante xogo de sabores. 75% cacao para os amantes dos chocolates negros de intensidade moderada. Certificado BIO, libre de plástico, vegano e Rainforest.

vivan

VI033

Chocolate Negro 62% con Caramelo e Flor de Sal de Mallorca BIO

Caramelo, sal e chocolate: tres sabores clásicos que combinan á perfección. O agradable contraste de sabores salgados e doces ponse de manifesto co noso aromático chocolate negro ecolóxico cun 62% de cacao da República Dominicana. Os crocantes anacos de caramelo mestúranse coa flor de sal da praia virxe de Es Trenc, en Mallorca. Os seus exquisitos cristais, colleitados a man nas salinas desta zona, son unha especialidade balear moi apreciada.62% cacao para os amantes dos suaves chocolates negros. Certificado BIO, libre de plástico, vegano e Rainforest.

vivan

VI032

Chocolate negro 100% superior con granos de cacao BIO

O non plus ultra en cacao. Pasta de cacao, manteiga de cacao, granos de cacao, punto. Máis puro non pode ser. Cunha boa dose de manteiga de cacao conséguese que, a pesar da súa gran intensidade, o chocolate se derrita suavemente en boca. O cacao de orixe dominicana é suave e lixeiramente afroitado, polo que non desborda o padal e desata unha formidable explosión de aromas a chocolate que, se se degustan correctamente, perduran na boca, antes de que os anacos de cacao se sumen á festa co seu crocante rústico. . Un produto para a maioría dos chocolateiros. Certificado BIO, libre de plástico, vegano e Rainforest.

vivan

VI030

Chocolate Branco con Vainilla Bourbon BIO

O mellor chocolate branco cun intenso aroma a vainilla. Esta creación deliciosamente cremosa contén menos azucre e é menos doce que outros chocolates brancos. BIO, libre de plástico e certificado Rainforest.

vivan

VI028

Chocolate negro 92% Panamá con azucre de coco orgánico

Este chocolate está endulzado con azucre de coco, unha alternativa popular ao azucre que ten lixeiras notas de caramelo. O complemento perfecto para o aromático cacao orgánico de Panamá. 92% cacao para os amantes dos chocolates negros moi intensos. BIO, vegano, libre de plástico e certificado Rainforest.

vivan

VI026

Superior Dark Chocolate 89% Perú con azucre de coco orgánico

Este chocolate de orixe única atesoura o aroma típico e único do cacao peruano: un delicado amargor con notas de froitos secos que fai deste produto a base de variedades selectas de cacao un manxar máis exclusivo. As notas malteadas de azucre de coco completan o seu espléndido bouquet. 89% cacao para os amantes dos chocolates negros intensos. BIO, vegano, libre de plástico e certificado Rainforest.

vivan

VI025

Chocolate Negro Panamá 75% con azucre de coco orgánico

Este chocolate está endulzado con azucre de coco, unha alternativa popular ao azucre que ten lixeiras notas de caramelo. O complemento perfecto para o aromático cacao orgánico de Panamá. 75% cacao para os amantes dos chocolates negros de intensidade moderada. BIO, vegano, libre de plástico e certificado Rainforest.

vivan

VI024

Chocolate Negro 85% Santo Domingo BIO

Unha experiencia para coñecedores e amantes dos chocolates negros de calidade superior. Este chocolate negro de alta porcentaxe cativa pola súa pureza e delicadeza. O cacao ecolóxico máis selecto da República Dominicana dálle aromas únicos. 85% cacao para os amantes dos chocolates negros intensos. BIO, vegano, libre de plástico e certificado Rainforest.

vivan

VI023

Chocolate con Leite Superior 37% Ecuador BIO

O cacao máis selecto da variedade "arriba", procedente principalmente de pequenas cooperativas agrarias do Ecuador, outorga a este chocolate un sabor e un aroma únicos que florecen ao derreterse na boca. 37% de cacao para os amantes do bo chocolate con leite. BIO, libre de plástico e certificado Rainforest.

vivan

VI022

Chocolate escuro superior 70% con arándanos orgánicos

El cacao más selecto de la República Dominicana hace de este chocolate una experiencia gustativa singular por su aroma característico. El arándano, un superalimento, termina de redondear esta creación con un punto ácido y refrescante.Un 70 % de cacao para los amantes de los chocolates negros moderadamente intensos.. BIO, Vegan, plastic free y con certificación Rainforest.

vivan

VI021

Chocolate Negro Superior 70% Santo Domingo con Guindilla BIO

El cacao más selecto de la variedad procedente principalmente de pequeñas cooperativas agrícolas, confiere a este chocolate un aroma incomparable. Además, la guindilla seca le aporta un toque de picante intenso. Un 70 % de cacao para los amantes de los chocolates negros moderadamente intensos. BIO, Vegan, plastic free y con certificación Rainforest.

vivan

VI020

Chocolate Negro Superior 70% Santo Domingo BIO

El cacao más selecto de la República Dominicana confiere a este chocolate un sabor y un aroma únicos que eclosionan al derretirse en la boca. Un 70 % de cacao para los amantes de los chocolates negros moderadamente intensos. BIO, Vegan, plastic free y con certificación Rainforest.

vivan

VI019

Chocolate Negro con Leite 50% Panamá con azucre de coco ecolóxico

Co seu alto contido en cacao e a súa discreta dozura, esta creación seduce aos amantes do chocolate negro e do chocolate con leite a partes iguais. Este chocolate está endulzado con azucre de coco, unha alternativa popular ao azucre que ten lixeiras notas de caramelo, o complemento perfecto para o aromático cacao orgánico de Panamá. 50% cacao para convencer aos amantes de calquera tipo de chocolate. BIO, libre de plástico e certificado Rainforest.

vivan

VI018

Chocolate con Leite 44% con Caramelo e Sal Rosa de Maras BIO

Un delicado chocolate con leite realzado con azucre de coco, anacos de caramelo crocantes e o exclusivo sal rosa de Maras, orixinario dos Andes peruanos. Dous sabores, doce e salgado, que contrastan na boca, fundíndose sobre o fondo do chocolate con leite nun estalido de sensacións. BIO, libre de plástico e certificado Rainforest.

vivan

VI017

Chocolate Negro 55% Santo Domingo con Améndoas BIO

Améndoas e chocolate, unha combinación que non falla. O mellor chocolate negro con 55% de cacao ecolóxico da República Dominicana combinado con améndoas tostadas coa pel para unha delicia máis intensa. BIO, libre de plástico e certificado Rainforest.

vivan

VI016

Chocolate Negro 55% Santo Domingo con Abelás Enteiras BIO

Chocolate e froitos secos, dous ingredientes imprescindibles para o mestre chocolateiro. Abelás enteiras recén asadas envoltas en cremoso chocolate negro, unha verdadeira delicia para os amantes do bo chocolate negro. Cun 55% do mellor cacao ecolóxico da República Dominicana. BIO, libre de plástico e certificado Rainforest.

vivan

VI015

Chocolate branco con arroz inflado BIO

Arroz inflado crocante cuberto de chocolate branco cremoso. Para os que aman os sabores doces e senten o crujido entre os dentes. Cun toque de vainilla Bourbon. BIO, libre de plástico e certificado Rainforest.

vivan

VI012

Chocolate con leite ecolóxico e abelás enteiras

Chocolate e abelás, dous ingredientes imprescindibles para o mestre chocolateiro. As abelás enteiras recén asadas e o delicado chocolate con leite fan unha combinación perfecta. BIO, libre de plástico e certificado Rainforest.

vivan

VI011

Chocolate con leite ecolóxico

Un irresistible chocolate con leite suave e cremoso, rematado cun excelente toque de cacao ecolóxico da República Dominicana. BIO, libre de plástico e certificado Rainforest.

vivan

VI001

Cappuccino de chocolate ecolóxico

O chocolate con leite realzado con café italiano e chocolate branco forman unha cremosa combinación de dúas capas ideal para os amantes da dolce vita. Certificado BIO, Libre de Plásticos e Rainforest.

vivan

VI002

Chocolate negro con praliné de abelá ecolóxico

Unha tentación escura a base do mellor chocolate negro e unha delicada gianduja cun alto contido de abelás. Pura cremosidade sen leite de vaca: unha exquisita creación apta para padais veganos. Certificado BIO, Libre de Plásticos e Rainforest.

vivan

VI003

Chocolate Negro 71% Santo Domingo BIO

O chocolate negro VIVANI é unha delicia para todos os amantes do chocolate cun alto contido en cacao e unha iniciación inmellorable para quen se adentra neste apaixonante mundo. Contén o 71% do mellor cacao orgánico da República Dominicana. Certificado vegano, libre de plástico e selva tropical.

vivan

VI004

Chocolate Negro 60% con Cassis BIO

O mellor chocolate negro cun 60% de cacao, recheo dunha irresistible crema de grosella negra con aromas afrutados. Unha deliciosa explosión de sabores ácidos e doces na boca. Certificado BIO, Libre de Plásticos e Rainforest.

vivan

VI005

Chocolate Negro 60% con Mazapán e Amaretto BIO

Unha delicia para os afeccionados ao chocolate con mazapán. O seu mazapán, elaborado exclusivamente con mel e améndoas ecolóxicos e realzado con auténtico amaretto, fúndese coa capa de chocolate negro (60% cacao) nunha obra de arte única. Libre de plásticos e certificado Rainforest.

vivan

VI008

Chocolate-Chocolate infantil recheo de nata rica en leite BIO

O primeiro chocolate ecolóxico para nenos, cun recheo tenro de nata rica en leite cuberto de chocolate fino con leite. O favorito dos máis pequenos e amantes do bo chocolate con leite. BIO, libre de plástico e certificado Rainforest.

vivan

VI044

Chocolate negro 70% para sobremesas BIO

Imprescindible para todos os amantes da repostería: unha cobertura de chocolate negro para chocolates, sobremesas, bolos e outras creacións. O formato desta tableta de 200 g garante un manexo cómodo. Certificado BIO, vegano, libre de plástico e Rainforest.

vivan

VI046

Chocolate Branco BIO para Sobremesas

Imprescindible para todos os amantes da repostería: un chocolate de cobertura branca para chocolates, sobremesas, bolos e outras creacións. O formato desta tableta de 200 g garante un manexo cómodo. BIO, libre de plástico e certificado Rainforest.

vivan

VI045

Chocolate con leite BIO para sobremesas

Imprescindible para todos os amantes da repostería: unha cobertura de chocolate con leite para chocolates, sobremesas, bolos e outras creacións. O formato desta tableta de 200 g garante un manexo cómodo. Contido de cacao: 35%. BIO, libre de plástico e certificado Rainforest.

vivan

VI048

Chocolate Quente-Chocolate á Copa 62% en chips BIO

Un delicioso chocolate quente cunha textura cremosa e unha alta porcentaxe de cacao (62%). As virutas finas de chocolate convértense, ao se disolver no leite quente e a espumar, nunha experiencia gustativa inesquecible que remonta aos inicios da cultura do chocolate quente entre a aristocracia europea do s. XVIII. Ademais de facer chocolate quente, as virutas tamén se poden utilizar como complemento ideal para mueslis ou para decorar bolos ou sobremesas. Certificado Bio, Vegano e Rainforest.

vivan

VI047

Cavi Quick-Cocoa en polvo soluble BIO

O favorito dos máis pequenos e un clásico que non pode faltar en ningún fogar. O cacao en po soluble VIVANI Cavi Quick disólvese facilmente tanto no leite quente como no frío. A diferenza de moitos produtos similares no mercado, Cavi Quick non contén lecitina como emulsionante grazas a un innovador proceso de aglomeración. Certificado Bio, Vegano e Rainforest.